Du är så vacker mitt lilla barn <3

Tänk att man kan känna en sådan kärlek för någon som jag gör för denna lilla tjej, jag älskar min familj, jag älskar Christopher - Men den kärlek som jag känner för min älskade dotter slår den kärleken! Jag kommer göra allt för att skydda henne från allt ont, även om jag vet att det är omöjligt. Hon kommer bli ledsen, sårad osv utan att jag kan förhindra det. Det gör ont att tänka på, men det är ju livet. Så länge hon har oss, sin mamma & pappa som finns där för henne i vått & torrt så hoppas jag att det räcker för att hon ska vara lycklig & känna sig älskad. För älskad det är hon verkligen, av oss båda två ♥ Christopher blev också överraskad av alla känslor som kom på en gång för lilltjejen, han grät första gången han såg henne - för hon var så vacker. Våran lilla dotter, våran lilla skatt ♥

 


Våran lilla skatt ♥

Den 18/5 kl. 10:46 föddes våran vackra lilla tjej, hon vägde 3572g & var 52cm lång ♥


kan det vara på G nu?

Sitter just nu med värkar i magen & ryggen som gör förbannat ont & tänker att kanske det är på G denna gång?! Har ju trott några gånger att det startat men det har bara varit förvärkar som upphört efter någon timme varje gång. Men nu gör det både mycket ondare & har hållit i sig längre. Pratade med förlossningen nyss & de tyckte jag skulle ta en dusch & sedan lägga mig ifall jag måste åka in senare inatt. Ska ta & göra det, hade tänkt fortsätta jobba men det går inte med den här smärtan! Får se om det blir bebis nudå :)

Ännu en helg till ända.

Så har vi flyttat klart under helgen, flyttstädningen blev klar idag också så imorgon bitti ska jag träffa bovärden i lägenheten för besiktning. Vi har städat den bra så det borde inte vara några problem att bli godkänd ;)

Mår superbra i nya lägenheten, så himla stor jämfört med den gamla & jag älskar den öppna planlösningen! Bilder kommer så småningom :)

Nu blir det lite TV-mys innan det är dags att sova.

Snabbare än snabbast!

Tog & fixade en annan lägenhet idag, en precis likadan i samma hus som den jag skrev om nedan, samma yta & planlösning. Enda skillnaden är att den ligger 5 våningar upp :) Sååååå, idag får vi flytta in! Tog den för jag tyckte det blir skönare att ha flytten gjord INNAN bebis kommer så slipper man tänka mer på det sedan, undrar bara hur flyttstädningen ska gå.. Har som lite svårt att städa för magen är ivägen hela tiden & jag går runt som en stor fet valross nu & bara slår i magen överallt för jag glömmer bort att den är där! Tur bebis ligger skyddad därinne iaf :)

Kl. 14 ska vi iväg & skriva papper samt hämta nyckeln till nya lyan & efter det ska Odin till ögonspecialisten för att kika på fläcken han har i ögat, hoppas det inte är något farligt..

 

Christopher är på skolan & nu ska jag käka lite frukost & sedan blir det matteplugg innan det är dags att fortsätta jobba med mitt projekt ;)


Nytt hem på G!

Nu när bebis kommer MÅSTE vi ha ett större boende, där vi bor nu är det nog trångt för oss två att bo här med djuren så även om vi inte skulle ha fått barn hade vi velat ha större för annars tror jag nog att förhållandet spricker snart ;) Nejdå, skämt åsido - Vi behöver större för att vi ska få plats med allt som behövs nu framöver så igår kikade vi på en ny lya. Den var superfin! Ligger i Nacksta, vårat favoritområde här i Sundsvall, så härligt att få komma tillbaka dit igen, vi har ju bott där i 5 år tidigare så vi vet att vi trivs bra där ;) Såhär ser planlösningen ut:

 

Den är inte så stor som vi är van sedan tidigare men den räcker till oss iaf :) Kaninerna ska flytta ut på balkongen igen, där trivs de bra & dessutom kan mamma hälsa på utan att få svårt att andas av astman! Det kommer bli så bra, jag längtar redan efter att få flytta in! Vi kan ev flytta in i början av juni eftersom de som bor där just nu ska flytta lite tidigare än de behöver så det blir lagom till bebis just kommit om det drar över tiden,tur vi inte har så mkt grejor att flytta ;)

 

Då är nästa grej att se om jag kommer in på utbildningen, hoppas! Livet går definitivt åt rätt håll nu, jag är så lycklig med hur allt är nu - Världens finaste egna lilla familj ♥ Och så håller företaget på att komma igång lite mer nu också, så najs :D Jobbar på med mitt projekt fortfarande, kommer ta någon vecka till om jag beräknat rätt, sedan får bebis gärna komma ut när allt är klart ;)


Getting bigger!

Tiden går superfort nu, konstigt nog - Jag som trodde det skulle ta evigheter innan bebis ankomst skulle närma sig! Beror nog på att vi har så mycket grejor på G just nu jag & Christopher, skola, jobb massa olika projekt, flytt framöver osv.

 

Christopher tog & fotade min mage i onsdags, har blivit riktigt tjock nu, fick en chock när jag såg bilderna för jag upplever inte själv att jag är så stor men tydligen ;) Bilderna får tala för sig själva..

 

 

Idag (eller igår eftersom klockan är efter 24) var det majbrasa! Jag & Christopher tog med oss Odin till majbrasan här alldeles utanför oss & satt där ett tag. Dock var det mest massa rök & skräp som for omkring så många ledsnade. Men nu var det gjort iaf! Sedan på kvällen kom Stefan & Brita hit en sväng, vi gick & kikade en snabbis på det lilla som var kvar av majbrasan när de kom & sedan satt vi här hemma & pratade. De har köpt hus alldeles nyligen & håller på att renovera nu så vi kanske ska åka dit imorgon & kika lite, spännande :)

 

Håhåjaja, nu är det bara någon vecka kvar tills bebis kommer, vi gick in i v.38 idag - Helt sjukt vad tiden sprungit iväg! Tyckte nyss vi berättade för familjen att vi skulle ha barn & snart är den lill* här! Ska bli så spännande att få träffa den lilla filuren som växer inuti mig :) Kan inte sova på nätterna längre pga smärta i ryggen, längtar tills jag slipper det!

 

Nä, nu ska jag krypa ner i sängen bredvid Christopher som redan snusar & sover sedan flera timmar tillbaka. Själv har jag jobbat med mitt, än så länge, hemliga projekt ;) Godnatt!


RSS 2.0