Fest hos mig, krogstråket + MASSA KNAS!

Bjöd hem lite folk i fredags och vi hade trevligt hos oss några timmar innan vi drog ner mot staden för att gå på krogstråket :) Det var dock jättemycket folk ute så vi blev sittande i tullparken med alkoholen och tog massa knäppa bilder ;) Hade skitkul och var alldeles slut vid 2 så då tog jag bussen hem till Odensala.


jag, Simone, Emelie & Ellen

Ringde C för han var i Torvalla och jag ville att han skulle komma hem till mig och han skulle komma snart sa han. Somnade av utmattning och blev väckt av telefonen när C's mamma ringde och frågade om C hade fått tag på mig än?! Va, han hade ju inte försökt få tag i mig?! Han hade tydligen frågat henne var jag var för jag skulle visa honom vägen, det hade vi inte pratat om! Jag undrade hur full han egentligen var eftersom han svamlat om det så jag ringde upp honom.

Klcokan var efter 3 när jag ringde och ringde och ringde, INGET SVAR! Blev jätteorolig eftersom han borde varit hemma redan så jag tog Odin och stack ut för att leta, C's mamma och bror kom också för att leta. Vi gick hela vägen till Torvalla och gick nog på varenda liten jävla väg som finns i den här staden tror jag! Var helt slut och vi åkte hem för att se om han var hemma nu kanske? Nehej du, bara ut och leta igen! Klockan var nu efter 6 och vi hade letat i 3 timmar!

När vi hade letat i 1 timme till kom han plötsligt och gick en bit ifrån oss, har nog aldrig varit så glad och samtidigt arg när jag sett honom förut <3 Han var alldeles likblek och hade inga skor eller någonting på sig, mobilen var också borta och jag trodde att han blivit neslagen och rånad men han hade öl, nycklar och plånboken kvar iaf. Han visste inte vad som hade hänt, 4 timmar var helt svart i hans minne och han hade precis kvicknat till och tydligen stått och ringt på en villa. Varför vet han inte, men han hade iaf blivit tillsagd att gå därifrån. Jag har nog aldrig varit så rädd någongång förut, jag trodde att min lillis var död.

Alla tankar som snurrade när vi letade alla de där timmarna var hemska, jag trodde vi skulle hitta honom ihjälslagen, död och borta för alltid - Jag trodde att jag hade mist min älskling för alltid!

For in på akuten för C hade tydligen blivit drogad men det gick över efter några timmar och när klockan var runt 9 kunde vi äntligen göra "kväll" allihopa och äntligen få SOVA!

Huvva, vilken jävla kväll - Men allt slutade ju bra och det är det viktigaste <3

ODENSALA, ODENSALA, ODENSALA! OCH POLISEN!

Jao, så bor man här i Odensala nudå - SÅ JÄVLA NÖJD MED DET MESTA NU! Har haft massa att fixa i lägenheten och har fixat mycket själv eftersom C jobbar i Sundsvall fortfarande.. Jaja, har inte hänt så mycket här eftersom mina dagar gått åt till upp-packning och städning :P Hann bo här en vecka innan jag blev väckt av polisen som ringde mig, jojo.. Min moped hade blivit stulen minsann, inte så kul tycker min plånbok då moppen är helt förstörd och självrisken går på 3000 :( Tror jag ska be C bygga nåt som ger någon framtida tjuv världens stöt eller liknande så det inte händer igen. Nähänä, nä för då åker man tydligen på det ja.. Jaja, C kom hem idag och stannar tills på söndag - han ville dock inte vara hemma på fredag när jag ska ha fest här hemma ;) Sist vi drack gick det lite fel! Rasmus kom hit och bjöd mig på minttu som smakade lakrits, det var gott och jag råkade dricka liiiite för mycket. Mamma och Nordan kom förbi på kvällen för att kika på lägenheten och då ramlade jag bara ihop och dom fick ingen kontakt med mig. Jaha, mamma ville in på akuten men provade först att ställa mig i duschen och tänk att jag faktiskt tydligen kvicknade till någorlunda då :) Ramlade omkring en del också tydligen, minns ingenting av kvällen och lika bra var väl det för när jag vaknade dagen efter var jag så mörbultad att jag knappt tog mig upp ur sängen! Flera hack i pannan + massa blåmärken och uppsvällda knän hann jag med att åstadkomma kvällen innan.. Får inte dricka god sprit mer i fortsättningen, man glömmer ju så lätt alkoholen..

WOHO, 20 JÄVLA ÅR!

Grattis till mig som är 20 nu, har varit det i 15 minuter nu och jag kan tala om att det känns PRECIS som innan ;) Kanske känns annorlunda efter jag vaknat och ska gå på SYSTEMBOLAGET och handla för första gången i mitt 20-åriga liv! Jag har ju varit där förut förstås men aldrig stått i kassan och betalat själv och varit 20 år, haha!

Åkte från Sundsvall idag, var framme på eftermiddagen och åkte direkt till nya lägenheten för att se den för första gången :) Den var FIN och jag är SUPERNÖJD :D Så jävla glad att vi fick den! Gjorde ordning kaninburen och ställde in lite saker vi hade med oss i bilen från Sundsvall. Efter det käkade vi på pizzeria Oden, alldeles under oss, haha!

Sen blev det iväg upp på Lillänge för att handla lite småsaker till lägenheten och efter det skjutsade C mig till mammas lägenhet, och här sitter jag nu. Vi hämtar ju inte resten av alla saker förrän imorgon/söndag så jag kunde inte sova där ännu. Så nu är jag alltså 20 år + att jag har flyttat tillbaka till Östersund igen :)

RSS 2.0