Ny energi!

Idag har varit en fullspäckad dag! Har städat, putsat & fejat, våra fönster blänker & alla mina grejor på badrummet har kommit på plats. Har så mycket grejer så jag köpte en till badrumshylla för någon vecka sedan men har inte haft tid att fixa med allt förrän nu. När grejorna kom på plats där kunde jag få bättre ordning på hyllan i mitt & Emmas rum med alla nagelgrejer :) Får ta lite bilder någon dag.
 
I lagret fick jag ordning för ett tag sedan när Christopher hjälpte mig sätta upp lite nya hyllor där jag kunde ställa IKEA-backar. Har nio fulla backar med produkter + några flyttkartonger med grejor som inte får plats i hyllorna. Skönt när man har koll på alla grejor när man packar ordrar :)
 
Imorgon kommer Christophers mamma hit så vi ska fortsätta fixa lite här hemma innan dess. Ska vädra sängkläder & även rengöra Emmas leksaker så det blir riktigt fint i hennes rum. När det är rent & fräscht hemma mår jag riktigt bra, får ny energi så jag orkar göra mycket mer. Det känns som man inte gör något annat än städar & diskar när man har barn, jag städar & plockar upp medan Emma tar fram nytt ;)
 
Jag & Emma tog en sväng till loppisen vi har här i närheten idag & köpte några böcker. Hittade någon barnbok som jag själv läste när jag var liten så de fick Emma av mig + några böcker till mig själv. Kostade bara 2kr styck så det är mer värt att köpa böcker där & lämna tillbaka dem sedan om man vill än att ta bussen till bibblan, perfekt!
 
Fick papper från tingsrätten idag också, blir rättegång den 22:a augusti & Chirstopher måste tydligen dit angående våran moppe som stals i början av sommaren. Vet inte riktigt vad det hjälper eftersom vi inte såg något utan bara märkte att den var borta. Får se hur det går, hoppas på att få skadestånd som täcker kostnaderna för att byta alla trasiga lås & köpa nya kåpor eftersom tjuvarna slipat alla & lackat om några av dem.
 
Det visar sig, inte mycket mer vi kan göra just nu. Nu blir det sängen, Christopher ska upp tidigt & iväg på ett möte imorgon. Godnatt!

Trötthet

Har varit så supertrött senaste tiden, orkar inte med en hel dag utan att sova någon timme under eftermiddagen. Skulle göra vadsomhelst för att få lägga mig nu så jag hoppas Emma vill sova en stund så jag får vila. Vi har nyss kommit in från lekparken där Emma lekt med grannbarnen någon timme. Likadant var det igår & i förrgår, kul med barn i samma ålder tycker Emma :)
 
Har jobbat massa i helgen också, fixat med en del nya produkter som köpts in & ska fortsätta med det senare också. Men inte idag, idag är jag för trött!
 
Nu blir det lite avkoppling med min älskade man ♥

Sov gott lilla vän ♥

Ninis har varit sjuk ett tag, inte lika pigg som vanligt. Var till veterinären förra veckan & fick konstaterat att hon hade öroninflammation & bölder kring käkbenet som gjorde det svårt att tugga & dessutom gjorde ont. Påbörjade en antibiotikakur & fick tid för operation som skulle göras idag. När vi kom dit sa veterinären att oddsen var dåliga, först pga åldern, 7år, sedan brukar sådana bölder aldrig gå att få bort & det är månader av återbesök för tömning & sköljning - hålla såren öppna & låta henne gå på smärtstillande. Därför tog jag beslutet att låta henne somna in istället. Hon förtjänar inte att behöva lida flera månader för att leva kanske 1-2år till med problem som ändå återkommer.
 
Sov gott lilla vän, tack för åren vi fick & all kärlek du gett mig ♥
 
 
 

Ett år senare..

Jahopp, så har ännu ett år & en födelsedag passerat. Börjar få åldersnoja, 24år & nästan halvvägs till 50! Får panik över att jag inte ska hinna göra allt jag vill i livet, men det ordnar sig nog :) Min födelsedag spenderades på gatufesten med Christopher & Emma. Vi mös i solen, drack lite vin o cider & Christopher bjöd mig på massa karuseller :) Avslutade med en riktigt fin middag som satt fint i magen men mindre fint i plånboken, haha ;) Riktigt kul dag blev det, kommer nog aldrig växa ifrån karuseller ;)
 
På kvällskvisten promenixade vi hemåt & under vägen hörde Stefan & Britta av sig, de hade precis återvänt från Tyskland & ville komma förbi för att säga hej & tacka för att vi tog hand om deras post medan de var borta. Britta hade bakat en kaka som jag fick också, med en fin flagga eftersom jag fyllde år :) De hade öven köpt med sig choklad även denna gång från Tyskland, Milka som blev en favorit för mig när pappa jobbade där & hade med sig hem till mig :) Fick också ett presentkort av mamma på kläder så vi var iväg till Birsta en sväng så jag kunde köpa mig lite nytt, det var välbehövligt!
 
Sedan har det väl inte hänt så mycket, vi har fullt upp med jobb både jag & Christopher. Är mycket svårare att hinna med nu när Emma bara sover en gång mitt på dagen & sen inte somnar förrän 19-20 på kvällen igen, men det går & jag är nöjd med att vi hinner spendera så mycket tid med henne trots att vi jobbar. Vi tackade ju nej till den dagisplats vi fick för vi har henne hellre hemma ett tag till, kanske blir i början av nästa år istället. Det får tiden utvisa helt enkelt, så länge det funkar att ha henne hemma & hon inte har behovet än av massa kompisar så ser jag hellre att hon får vara med oss :)
 
Nu är det skönt med lite helgvila, Christopher hjälpte mig med mitt jobb imorse för det var mycket jag skulle hinna med så det är klart nu. Så nu är iaf jag ledig & kan spendera helgen med Emma, Christopher jobbar dock för fullt inne på sitt kontor så vi lär inte se så mycket av honom idag känner jag på mig ;)
 
Nu ska jag ta & laga till lite mat innan Emma vaknar igen, trevlig helg!

RSS 2.0