Huvudvärk & skit

Haft så satans ont i huvudet nu ett tag så jag inte vetat hur jag skulle stå ut men nu verkar det bli bättre iaf, skönt!
Blir jobb imorgon & sen ska jag ta tag i städningen här hemma i husvagnen. Haha, jag & Christopher tycker det är så jävla najs att bo i husvagn, lika kul varje gång vi kommer på att vi bor såhär! Det hade ingen av oss kunnat tro för bara några månader sedan :)
Ringde tingsrätten idag för att kolla om jag slipper åka upp igen ifall det slutar med att den tilltalade inte dyker upp igen. De skulle ringa imorgon & berätta om det går. Jaja, nu ska jag strax duscha & sedan koppla av framför TV:n ;)

jag älskar dig ♥

Idag fyller Christopher 29 år, grattis ♥

Början på något Nytt

Sitter & väntar på att C ska komma hem från jobbet, han har varit till Sthlm idag & jobbat. Han var visserligen hit en sväng tidigare & drack lite kaffe men jag längtar efter honom ändå :)

Har beställt massa grejor nu till företaget så det känns bra att det börjar komma igång ordentligt! Vi har testat lite olika grejor med hemsidan nu senaste tiden jag & Christopher så bara vi får till allt som vi vill ha det så ska hemsidan upp på Internet :)

Jag tycker det ska bli så kul att testa på min affärsidé äntligen, jag har ju velat det här i flera år nu så det är verkligen på tiden.. Tur också att jag har C att ta hjälp av till det jag själv inte riktigt vet hur man gör till 100% Najs att ha en sambo som är smart ;)

Nä, nu ska jag nog ta & börja med middagen så den är klar när Christopher kommer hem.

2 år av Sorg & Saknad

Jag kan inte förstå att tiden gått så fort, idag är det 2 år sedan du somnade in. Jag förstår inte var tiden tagit vägen! Vi saknar & älskar dig Pappa ♥ Angelica tillägnar dig låten "Spring inte så fort pappa" idag, den säger hur hon känner sig efter att du försvann.

Så mycket frågor vi aldrig kommer få svar på, så mycket som du missar av Angelicas uppväxt.. Det gör ont att veta att Angelica aldrig kommer att ha dig vid sin sida, att du aldrig kommer kunna skydda henne & stå upp för henne om något händer - Som du gjorde för mig när jag var liten.

Vi kommer aldrig att glömma dig PappaAllting har två sidor.

Har migrän och orkar knappt hålla mina ögon öppna, skönt att det inte är så ljust här i husvagnen för då hade jag inte stått ut! Har skickat iväg några hundra smycken som jag sålde på tradera, tjänade ingenting typ men det är okej för jag ville mest rensa ut det gamla inför nystarten av mitt företag :)

Fick veta en sak idag, en rolig sak - Men ändå slog det mig som ett knytnävsslag rakt i magen. Kan inte säga för mycket men jag är glad för personen i fråga, önskar bara att det var jag i dennes skor istället - Eller båda i samma skor kanske vore mer rättvist.

Det är inte alltid så lätt att känna lycka för någon annan när man själv önskar något av hela sitt hjärta som aldrig sker, som alltid slutar i sorg & tårar. Jag önskar jag kunde prata med någon, berätta hur allt ligger till - Men det går inte, inte just nu.

Fan..

det kan rymmas mycket ont i ett gott huvud

Jobb, jobb, jobb

Sitter på jobbet nu, drygt lång väntetid mellan samtalen nu. Lunch om 30 minuter, hade ingen matlåda att ta med eftersom jag är en så snäll sambo & lät Christopher ta maten jag hade lagat :)

Har möte på jobbet kl. 17 men efter det är det helg! Ska se om jag kan jobba extra på söndag dock, behöver alla pengar jag kan tänkas jobba ihop!

Skickade in en ansökan till skatteverket igår så nu är jag på G med företaget :D Känns najs, vill ju komma igång med allt nu!

Ska jobba vidare nu & hoppas på mindre telefonsvarare.

RSS 2.0