Nästan 1 hel månad senare!

Ojojoj, nu var det länge sen jag skrev något här. Har som inte haft riktigt med tid för det! För ungefär 1 vecka sedan tog jag, Christopher, Odin, Klampe, Anastacia, Ninis & Brownie vårat pick&pack och flyttade från Östersund :) Vi bor numera i en liten men mycket mysig lägenhet i Sundsvall. Kära gamla Sundsvall, där vi trivs så bra!

Jag har börjat skolan igen, försöker mig på Basåret för andra gången nu när jag äntligen är fri från deppressionen som förstörde allt för två år sedan. Det hela har börjat bra, trivs super med klassen & känner att det var ett bra val att börja plugga igen. Nu håller vårat liv på att ordna upp sig igen, efter nästan 2 år som hemlös känns det skönt :)

Christopher läser in två kurser som han har haft liggande ett tag, utöver det jobbar han på ett projekt åt Mittuniversitetet just nu. Vad det blir efter det vet väl varken han eller jag egentligen, men det ordnar sig nog :)

Det enda som just nu är lite jobbigt är att jag ännu inte fått svar från CSN angående studiemedel, fick ju skicka in massa intyg från skola, läkare, psykolog & några andra ställen får att förklara varför jag inte klarade studierna sist..

Men tror & hoppas att det ska gå igenom, det var ju inte direkt så att jag sket i det bara för att utan det fanns starka anledningar & händelser som gjorde att jag helt enkelt bara gav upp allt.

Jaja, hoppas jag får svar nu till veckan, det vore bra att få veta + att jag behöver pengar för att köpa böcker till skolan! Nu blir det tvättstugan & sen ska jag väl ta & börja med middagen tills Christopher kommer hem från Miun (jag vet, det är söndag men han jobbar ändå ;)).

RSS 2.0