Massa plugg, tenta & sjukhusbesök.

Har haft jättemycket att göra i skolan nu de här två veckorna som varit. Har suttit halva nätterna och pluggat och har en inlämnningsuppgift att göra klar i helgen.

Började få ont i magen för 1,5-2 veckor sedan som har hållit i men igår när jag satt på skolan blev smärtan snabbt värre och det blev till att åka in på akuten. Där blev jag omhändertagen direkt för jag var jättedålig, kändes skönt att bli tagen på allvar för en gångs skull! Efter massa undersökningar och prover hade de uteslutit massor av saker, blindtarmen, problem med äggstockarna, utomkvedshavandeskap, ja massa grejor.

Blev tillslut att de ville behälla mig över natten för de trodde att det kunde vara blindtarmen iaf men jag ville hem för jag har ju djuren att ta hand om så det blev till att bita ihop och fixa med det hemma för att sedan åka tillbaka till sjukhuset imorse. Under natten blev jag lite bättre men smärtan finns kvar och jag har varit väldigt illamående. Fick träffa en kirurg idag som tyckte vi kunde vänta och se eftersom det kändes lite bättre och att det då troligtvis inte är blindtarmen.

Fick rådet att vila och ta det lugnt för att det nog beror på stress och jobbigheter runt omkring mig, får nog ta till mig detta för det sa dem ju utan att veta någonting hur det är i mitt liv just nu. Har massa att göra i helgen så lugnt kan jag inte ta det direkt men jag ska försöka så gott det går för att magsmärtan ska gå över..

En helg i Sundsvall

Direkt efter skolan i torsdags tog jag tåget mot Sundsvall. Blev hämtad av älskling vid tåget och åkte till hans 2hands-lägenhet här. Sen gick vi ner mot stan och åt lite och efter det gick vi och hyrde några filmer. Har tagit det lugnt och myst mest hela tiden förutom i fredags när han var på jobbet för då satt jag och pluggade hela dagen..

Idag var det världens spöregn men vi gick ändå in till stan fram & tillbaka, när vi kom hem var vi dyngsura ända genom alla våra kläder och det var jätteskönt att komma hem igen!

Skulle egentligen åka hem imorgon men jag tror jag stannar tills på måndag istället eftersom skolan ändå inte börjar förrän kl 13.15 :) Nu ikväll blir det troligtvis någon film och kanske någon öl, men först vill C gå ner och köpa lite godis :)

Men, kan man tänka sig - Det blev fest ikväll också!

Jojo, ringde Tina och frågade om hon ville komma en sväng ikväll. Jamenvisst, hon, Andreas & Dennis kom hit till min lägenhet där jag, mamma & syster (+ djuren) befann oss. Blev ytterliggare en trevlig kväll tillsammans med trevligt folk och jag är både full & gla nu ;)

Jag, Dennis & Andreas

Men nu blir det sängen för det är skola imorgon igen mellan 13.15-15.00. Blir nog så att jag drar iväg till Sundsvall över helgen blev det prat om nu ikväll för älskling ville att jag skulle komma, skulle blivit kräftskiva på lördag uppe på Körfältet men man kan ju inte göra allt här i livet inte!
Jaja, godnatt.

Bilder från Festen + Första dagen på Universitetet!

Blev att jag drog till Lillsjön häromdagen och där blev det lite fest ;) Tommy, Tina, Andreas & Dennis kom till oss och det spelades musik och pratades om vartannat. Mycket trevlig kväll blev det och någon timme efter midnatt kom Christopher dit också, han hade varit i Torvalla och hjälpt Svempa med någon dator :) Odin hade han med sig också och han blev så glad så glad när han fick träffa alla :)


Jag & Angelica

Jag & Angelica

Sötsyster tar kort på sig själv <3

Reijo & Dennis

Andreas

Dennis

Tommy & Tina

Mamma, Tommy & Tina

Reijo & Dennis hade kul :)

----------------------------------

Cyklade i spöregnet mot skolan idag, blev världens nedförsbacke så jag skulle bromsa - Vad hände då? DÅ FUNGERADE INTE BROMSEN! Fick panik och provade frambromsen istället, jojo, då blev det till att flyga över styret och slå sig rejält! Fan att man inte ska kunna ha någonting ifred här i Odensala, någon jävel har haft jättekul och förstört bakbromsen. Jaja, kom iaf fram tillslut och gick in i hus Q. Tänkte att jag tyckte mig känna igen en av dem som stod utanför salen och väntade - Mycket riktigt, det var Pernilla som också ska gå basåret :D Vilken trevlig överraskning! Drog igång med matten direkt och vissa hade glömt både böcker, papper, pennor och linser så de inte kunde se?! Haha, så kan det gå första dagen ;) Har suttit och pluggat resten av dagen/kvällen/natten, väldigt mycket att göra direkt!

Fick ett brev som livade upp lite också, blev både skratt & gråt efter jag hade cyklat en sväng till mamma, Reijo & syster <3

So long!

Nu ska jag iväg till skolan för första gången efter sommaren, börjar 13.15 och slutar 15.00 - Inte så långa dagar jämt när man går på universitet :) Dessvärre spöregnar det och jag måste cykla eftersom min moped blev stulen och förstörd så jag kan inte använda den.. Jaja, nu ska jag iväg - Gäller att vara ute i tid nu när det är första dagen och allt :D

FUCK THIS SHIT!

Druckit 2 öl nu och mycket mer blir det ikväll, har laddat upp med massa alkohol och nu drar jag ut!

Förressten fick C brev från polisen häromdagen, någon hade hittat hans mobil så han kunde hämta ut den + att den FUNGERADE!

Blogcandy hos Inkido!

Inkido har en liten blogcandy med massa smått & gott just nu, för att vara med och tävla skall du lämna en kommentar i deras blogg och länka i din blogg :) Läs mer om tävlingen här Inkidos Blogg!

RSS 2.0