Valborg i Östersund

Ja, nu har vi kommit hem från Östersund där vi spenderade veckan. Vi åkte dit i måndags, Sebastian fyllde ju år så vi firade honom. Vi hade bestämt redan innan att vi skulle skippa husvagnen den dagen för det skulle bara ta massa onödig tid att hämta den + att det var lite att fixa eftersom den stått hela vintern. Så på kvällen åkte jag, Emma & Odin till Lillsjön & sov hos mamma, Reijo & Angelica.

Resten av veckan bestod av att träffa alla i släkten som bor i närheten, alla ville ju se Emma som ju vuxit en hel del sedan sist ;) Sista april tänkte vi gå ut & kika på majbrasan i badhusparken MEN det blåste nå så jävulskt så det blev ingen majbrasa. Istället drog vi in till Rasmus där vi kikade film & snackade ända till 4:a på morgonen, då blev det taxi "hem" till husvagnen för att soooova!
 
Vi fixade även lite med de allra sista grejorna som står i våra två förråd, kikade igenom vad som fanns, vad som skulle med hit redan nu & vad som skulle fraktas till Röda Korset. Emma var hos mamma under tiden, första gången hon var borta från oss under flera timmar men det gick bra :)
 
Första maj började gofisen att gå ordentligt också, har ju kunnat ta några steg innan & sedan ramlat men nu är det full fart ;) Hon drog dock på sig en bula mitt i pannan när hon ramlade in i en dörrkarm hos gammelmormor.
 
 
Fredag morgon fixade vi med all packning när vi vaknade & sen åkte vi direkt till Sundsvall. Denna gång tog vi med vår kära husvagn för jag har fixat en plats att hyra här i Granloholm nu :) Det betyder att vi kan åka iväg oftare över helger & sådär om vi vill, jippi!
 
Helgen har mest varit lugn, lite inköp gjorda & sådär bara. Upptäckte att Klampe skadat sitt ena öga också, misstänker att det är någon av honorna som råkat bita honom för det ser så ut. Han verkar blind på ögat nu, reagerar inte alls när man närmar sig & stackarn lär ju ha ont också! Ska ge det till tisdag & sen ringer jag veterinären. Får se om det är lätt att operera bort ögat eller om det är bättre att han får somna in min kära gamla kanintuss ♥
 
Och på tal om ögon, jag har också förlorat en del syn! Skulle ge Odin fästing/loppmedel för någon vecka sedan & det skvatt ur lite när jag öpnnade tuben - Rakt i ögat på mig! Sköljde såklart direkt men lyssnade inte på Christopher som sa att jag måste skölja mer & längre. Tyckte det kändes bra men dagen efter var jag irriterad i ögat ändå & nu är det förvärrat. Ser jättesuddigt & har fått huvudvärk flera dagar på rad nu tack vare detta. Får kontakta sjukvården om det inte blir bättre, såklart försent att göra något nu men hoppas det går att lösa på något vis..
 
Nu blir det en tur ut med Odin & sen ska jag mysa ner mig i soffan, imorgon är vi bjudna till Sandra B & lille Wilmer - Kul tycker både jag & Emma :) Ska möta upp Sandra L & Vincent på navet för jag vet inte hur man hittar fram riktigt ;) Godnatt!

RSS 2.0