Fixat & Donat

Har städat sovrummet idag, huvva vad mycket grejer det var överallt! Tvättade även 4 maskiner och det känns skönt nu att det är klart :) Imorgon blir det plock i resten av lägenheten och på onsdag ska jag dammtorka, dammsuga och skura. Sen på torsdag åker jag och Odin till Malin och Tindra, blir massa pyssel och annat kul :D Sover där tills på fredag så vi har tid för MYCKET pyssel ;) Godkväll gott folk!

Ännu en dag...

Har haft huvudvärk hela dagen idag, uscha! Fixade iaf två maskiner tvätt och städade i köket + dammsög lägenheten så lite fick jag gjort iaf... Tycker allt är så jobbigt just nu, vet inte vart jag ska ta vägen längre! Länsstyrelsen är ju så seg! Ska ringa hon som har hand om det här imorgon och se hur allt ligger till, ska ju inte behöva ta sån tid! Pappa ska inte behöva ligga och vänta mer, det är ju bara så respektlöst! Jag är så förbannad just nu så jag vet inte vad :(

Packat & Klart

Blev mycket packning, får se om jag ens orkar bära allt själv :P Blir ju så när man ska pyssla, vet ju inte innan vad jag ska använda så då blir det ju att man tar med sig nästan allt ist. Ska bli kul att få koppla av idag och pyssla, vi har alltid kul jag och Malin :) Egentligen blir det väl mest massa babbel men lite brukar vi få gjort iaf, bra det! Hon slutar vid 12 tror jag och då ska hon komma och hämta mig, ska förbi Clas Ohlson snabbt då. Sen så blir det pyssel :) Och ja just ja, jag fick DT-jobbet :D:D:D SÅÅÅÅ GLAD!


Inte idag heller...

Fick inte veta något beslut idag heller, kommer dröja ett tag till eftersom länsstyrelsen skickat en del av pappas avskedsbrev till hans sambo för att hon skall kommentera det. Får se hur lång tid det här tar, hon på länsstyrelsen skulle iaf försöka göra det fort. Ska till Malin imorgon och i övermorgon och pyssla, ska bli kul :) Har ansökt till DT hos http://www.kortifokus.se/ får se hur det går med det också! Aja, det var väl allt för stunden.

Imorgon gäller det!

Ja, för då får vi äntligen beslutet från länsstyrelsen! Kommer nog inte kunna sova inatt... Jag hoppas verkligen att de beslutar att pappa ska begravas på Frösön, annars vet jag inte vart jag tar vägen! Huvva, en sån här hemsk känsla har jag aldrig varit med om, hoppas jag slipper sånt här resten av livet!

Åh, älskade pappa - Vila i frid <3
19680928 - 20081009Jag, min egen fånge, säger så:
livet är icke våren, klädd i ljusgrön sammet,
eller en smekning, den man sällan får,
livet är icke ett beslut att gå
eller två vita armar, som hålla en kvar.
Livet är den trånga ringen som håller oss fången,
den osynliga kretsen, vi aldrig överträda,
livet är den nära lyckan som går oss förbi,
och tusende steg vi icke förmå oss att göra.
Livet är att förakta sig själv
och ligga orörlig på botten av en brunn
och veta att solen skiner däruppe
och gyllene fåglar flyga genom luften
och de pilsnabba dagarna skjuta förbi.
Livet är att vinka ett kort farväl och gå hem och sova...
Livet är att vara en främling för sig själv
och en ny mask för varje annan som kommer.
Livet är att handskas vårdslöst med sin egen lycka
och att stöta bort det enda ögonblicket,
livet är att tro sig vara svag och icke våga.

Birsta och såna saker

Jahapp, vaknade vid 10 för då ringde dom som skulle köpa Vitnos och sa att "Nej, vi har ångrat oss" GAAH! Blir så less att massa folk hör av sig och säger dom vill köpa kaniner och sen ändrar sig, vad är vitsen liksom?! Om jag inte får dom såld snart vet jag inte vad jag gör, kan ju iaf inte ha kvar allihopa... Tyvärr, för det skulle jag vilja om jag hade råd :( Aja, iaf så for vi till Birsta strax efter vi hade klivit upp. Hämtade ut min telefon som varit på lagning i typ två månader, äntligen! Har ju haft min gamla skittelefon som inte funkar som den ska så nu känns det bra igen ;) Christopher kollade på en ny telefon han med eftersom han badade med sin i somras ^^/ Tror han hittade en han vill ha som inte kostade allt för mkt så får se om han köper den sen. Nu har jag gjort klart paket och brev som ska skickas senare och ska väl sätta igång med städning snart. Tänkte kolla tid i tvättstugan sen också, har massa som måste tvättas! Nu ska jag plocka upp lite här i sovrummet så det blir klart någongång ;)

Lax & Cupcakes

Skulle åkt till Birsta idag och hämtat min mobil som varit på lagning, men orkade inte eftersom det tar typ 100000 år innan man är hemma igen ''/ Tänkte tvätta istället men det gick ju inte för det fanns inte en enda ledig tid idag - Bokade till imorgon istället :) Älskling köpte en hel lax igår så den tog han och gjorde i ordning idag, mkt gott! Efter maten tog jag och gjorde cupcakes också, första gången jag provade men de blev riktigt bra ;)


Nu ska jag sätta mig framför tv:n ett tag sen får vi väl se vad det blir resten av kvällen ^^

Lugn dag

Har bara tagit det lugnt idag, pysslat lite och så. Gjorde två kort och ett bokmärke till några tävlingar på Internet. Får inte visa dom innan tävlingarna är avgjorda så det får blir senare. Nu sitter jag med ansiktsmask och ska strax hoppa in i duschen och sedan bara mysa ikväll. Fick inte veta något beslut idag från länsstyrelsen, det kommer på måndag om jag fattade rätt. Ytterliggare en hel helg i väntan...

Beslut från länsstyrelsen

Idag ska beslutet tas vart pappa ska begravas, jag håller tummarna så hårt, så hårt! Jag vill verkligen att det blir på Frösön nära mig och Angelica, inte 20 mil ifrån oss! Fattar inte att det inte är en självklarhet att det är barnen som kommer i första hand en sån här gång, pappa och hans sambo har ju inte ens varit tillsammans i 2,5 år! Jaja, nu är det bara att vänta och se hur det blir bestämt - Dom måste väl ända ha lite vett i skallen när dom jobbar med såna beslut?! Det känns mest viktigt för Angelicas skull, hon är ju bara 6 år och måste få besöka pappas grav så ofta hon vill om hon känner för det. Det går ju inte om graven hamnar 20 mil ifrån oss, då måste man ju planera dagar i förväg om man vill åka dit. Jag mår illa och har ont i magen...

När dina steg har tystnat...

När dina steg har tystnat finns ändå ekot kvar,
när dina ögon slocknat jag mina minnen har.
Jag spar dem i mitt hjärta, tar fram dem då och då,
så kommer du för alltid att vara här ändå.

Vila i frid Pappa <3

Till minne av våran älskade pappa <3Ofattbart, det är vad det är...

En liten bit i taget...

Ja, precis så känns det - En liten bit itaget... Det är allt jag klarar av. Jag tar numera en dag i taget och försöker göra det bästa av den, vilket inte är så lätt när allt känns meningslöst. Men jag måste vara stark nu, för det är så många runt omkring mig som behöver mig... Jag ska försöka komma igång igen, jag är ju en glad och positiv tjej i vanliga fall - Vill vara det jämt! Så snart kommer Malin till mig så ska vi pyssla lite, kanske vara med i någon tävling på Internet också - Vi får se. Jag har egentligen ingen större lust till någonting men försöker iaf, det är väl bra? Fattar inte att folk orkar hålla på och bråka med mig, mitt eget kött och blod låter mig inte få sörja ifred. Bara massa tjat, bråk och anklagelser hit och dit - LÄGG NER FÖR HELVETE! Jaa, så ser min vardag ut för tillfället... Pappas minnasannons är i tidningen idag, från mig och Angelica. Kan inte fatta att det verkligen har hänt, jag 19 år och Angelica 6 år - Vi har mist våran pappa! Han kommer aldrig få se oss växa upp, bilda familj och träffa sina barnbarn. Mina barn kommer inte ha någon morfar! Uscha, nu gråter jag också.. Skit!

Vila i frid pappa <3Herregud! Jag kan inte fatta att jag miste två människor som stod mig nära på inte ens två veckors tid! Jag saknar dig pappa <3 Du hade ju just fyllt 40 år, du hade ju hela livet framför dig... Det gör ont, så förbannat jävla ONT!

Jag saknar dig och jag älskar dig mer än du kanske förstod <3

RSS 2.0