Så otroligt trött hela tiden!

I över ett år har jag varit konstant trött, kan sova nästan hela dygnet utan problem och att tvinga mig att vara vaken är en plåga. Huvudet hänger inte med alls, hänger inte med i samtal, tappar ord och är seg i huvudet hela tiden. Känner mig alltid sjuk, ont i kroppen och huvudet, feber pch frossa om vartannat på nätterna.
 
Min läkare har inte gjort någonting trots att jag bett om en ordentlig utredning sedan början, nyligen bytt VC i hopp om bättre hjälp och har en tid där den 11/5. FK vill att jag börjar jobba nu, alt säger upp mig och skriver in mig på AF...
 
Känns inte som att någon förstår hur jobbigt det är att hela tiden känna sig helt slut. Men hoppas på att nya läkaren lyssnar och åtminstone tar några prover etc för att kolla upp vad tröttheten beror på.

När livet vänder ännu en gång..

Tiden har gått, det var ju nästan 2 år sedan jag skrev sist. Mycket har såklart hänt sedan dess, vi flyttade till Östersund för 1 år sedan och började ett nytt kapitel i våra liv. Tyvärr hamnade jag i djup depression och med massa problem med ångest och väldigt dåligt mående har livet stått på paus sedan dess. Sakta har några saker börjat rätas ut men bakslag på bakslag kommer tyvärr då och då.
 
Jag kämpar varje dag, minut, sekund för mina barns skull. Mina små hjärtan som är det som får mig att leva vidare trots allt.

RSS 2.0