Flytt igen!

Jag, Christopher & djuren tog allt pick & pack från Uppsala i tisdags kväll & åkte mot Östersund. Stannade i Gävle & sov natten mot onsdag, var inte sådär jättenajs för det var 15- i vagnen till en början så jag sov fullt påpälsad med varma kläder & vantar under mitt duntäcke. Christopher fick hålla koll genom att ställa klockan med en timmes intervall för att se till att vi inte frös ihjäl! På morgonen åkte vi vidare mot Hudiksvall där vi tänkte sova en sista gång innan vi tog sista biten till Östersund. Det gick ju som det gick då det var världens snöoväder så vi fick åka till Sundsvall istället. Sov nere vid hamnen någon timma innan jag väckte Christopher & vi fick kliva upp mitt i natten för att åka till Östersund för husvagnen var svinkall! Kom fram vid 10-tiden i torsdags & åkte till Frösön där vi vilade ett tag innan vi fortsatte till Lugnvik där vi ställde vagnen :)

Brownie var dålig innan vi åkte, det var fullt av blod i buren & hon ville inte äta utan satt bara ihopkurad i ett hörn i buren. Trodde det var kört & tänkte åka till veterinären men det var ju bara att glömma då de sa att det skulle kosta 3000kr att komma in & kolla henne! Tog in henne & lät henne vila sig lite från de andra kaninerna. Under resan upp mot Östersund hade jag koll på henne hela tiden men hon ville fortfarande inte äta. Köpte kattmjölk som jag matade henne med genom spruta, precis som när hon var nyfödd min lilla sötnos ♥ Igår kväll hade hon fortfarande inte velat äta något själv men jag lät henne få komma in till de andra kaninerna igen för att se hur hon reagerade då. Nu är hon pigg igen & har börjat äta! Jag hoppas hon fortsätter att bli bättre så hon klarar sig nu..

Håller på att rensa bland alla saker ännu en gång, vi måste försöka göra mera plats här nu när även Christopher ska bo här, det var ju nog trångt för mig & Odin när det bara var vi som bodde här i somras! Hoppas det blir bra :)

Julafton firade jag med familjen, lillasyster fick en mobiltelefon av mig & hon var så stolt idag när hon fyllde på den med sina egna pengar så hon kunde ringa & smsa :)

Imorgon blir det middag hos mormor, så nu ska jag ta & sova.

Broccoli du vet!

Har käkat borccolipaj flera gånger senaste tiden, Christopher är superduktig på att laga mat & har gjort broccolipaj flera gånger nu :) Ska käka det till lunch idag också, längtar redan! Tycker det är bra att vi gillar samma mat för det mesta, blir ju så mycket lättare att laga mat då.

Ska på utbildning vid kl.13 sen får vi se vad det blir, har lagt in massa produkter på hemsidan nu & fixat. Väntar bara på bolagsverket så jag får klartecken på namnet så jag kan fixa domänen efter det & lägga ut hemsidan äntligen :)

Ska fråga Christopher om vi kan fixa lite till med hemsidan ikväll, har lite texter som ska fixas till innan allt är klart. Nu ska jag snart äta lite lunch & sen blir det en promenad mot jobbet.

Snart är det jul igen!

Var ju på rättegång i tisdags, precis som jag trodde innan dök inte den tilltalade upp den här gången heller. Men den här gången tyckte tingsrätten att vi skulle köra på ändå eftersom han redan fått två chanser att dyka upp. Var skitnervös innan, det är svårt att komma ihåg precis vad som hände i detalj nu nästan ett år efter det hände. Men jag berättade så gott jag kunde & åklagaren läste sedan upp lite av vad jag sa i förhör strax efter det hänt & då kom jag ihåg lite mer i detalj. Kändes skitskumt att sitta ensam i ett stort rum & prata med en TV, haha!

Har bytt projekt nu på jobbet igen också, är tillbaka på mitt gamla projekt nu med några små förändringar bara :) Kommer inte köra morgon något nu fram till jul som det verkar så har förmiddagarna ledig nu till att fixa här hemma.

Hoppas Christopher har tid över i helgen så vi kan fixa klart hemsidan helt & hållet, vore najs att få ut den nu snart! Känns spännande att få se hur det kommer gå med företaget, jag ska satsa massa på marknadsföring till en början så man förhoppningsvis bygger upp en kundkrets snabbt.

Åker upp till Östersund den 22:a med husvagn & allt, blir att jag & Christopher bor där tills vidare så får vi se vad som händer sen :)

RSS 2.0