Dags för vaccinering igen..

Ska snart iväg med Emma till BVC, läkarbesök & vaccinering står på schemat idag. Uscha, var lika nervös förra gången hon skulle vaccineras! Får hoppas hon inte blir ledsen så länge & att hon slipper feber efteråt.. Sist blev hon hängig & febrig och det svider i mammahjärtat att se ♥
 
Vi har varit i Östersund 10 dagar, kom hem i söndags kväll. Varit riktigt mysigt att få spendera tid med familjen & även hunnit med att träffa några vänner :) Var skönt med en liten paus från jobbet också, men det har vi inte tid med mera nu ;) Har varit lite krångel med att få paket utskickade från Kina pga ändrade regler i deras tull så jag har väntat nästan två månader på massa grejor, men som tur var låg AVI:er här hemma & väntade efter vi hade varit i Östersund så nu har jag fått det mesta!
 
Så idag blir det jobb, jobb, jobb. Kul att få komma igång igen :) Igår var vi hem till mamma Emma & Eira för att träffa massa mammor med bebisar, fikade gott & pratade massor. Emma sov större delen av tiden, lillskruttan ♥ Hon har också börjat ta sig framåt, inte så att hon direkt kryper men hon ålar & drar sig fråmat så vips har hon kommit någon meter!
 
Nu ska jag ut med Odin innan Emma vaknar, sen ska vi gå ner till BVC.

En svår nöt att knäcka

Så vad har vi haft för oss idag? Jag klev upp tidigt & jobbade medan resterande i familjen sov sött. Fick bort en del innan Emma vaknade & då tog vi en promenad med Odin. Det var soligt & fint, ganska lagom temp så det var härligt.

Sen inväntade vi posten eftersom vi väntade på paket till Emma från Stockholm, kom även ett paket från Canada. Från Canada kom en likadan leksak som Christopher hade när han var liten, någon spiongrej typ, vi köpte den på eBay tills Emma blir lite äldre :) Från Stockholm kom det kläder från två av Christophers fastrar.


Den rosa jackan & mörkblåa sjömansklänningen med hatt kom på posten igår, det var från Christophers farmor. Idag kom två fina bodys, två fina klänningar, två par strumpor, en söt röd tyll-kjol & två hårband med blommor. Emma gillade nog kjolen allra bäst för den ville hon känna på direkt & då skrattade hon så härligt ♥

Resten av posten idag var ju sådär lite mindre rolig, räkningar samt ett fint brev från hyresvärden. Nu är efterfrågan på lägenheter för stor så alla som inte pluggar på miun måste vara utflyttade senast i januari, så nu börjar skiten med att få tag på boende IGEN! Så jävla jobbigt, trodde vi hade till sommaren på oss men hejsvejs så ska vi ut. Förstår att studenterna ska ha boende i första hand, men det är ju lite jobbigt för oss nu när vi har Emma & inte vet hur vi ska få tag på ny lägenhet.

En svår nöt att knäcka, nu har vi en hel del att försöka fixa framöver.

Kyrkis & Jobb

Idag var vi iväg på kyrkis jag & Emma, vi mötte upp Sandra & Vincent där. Det blev en bra dag med massa skoj tyckte Emma. Hon kikade på alla barnen, lekte lite med Vincent & tyckte det var superkul att sjunga & dansa :) Hon satt en liten stund själv idag också, det gick ju bra för underlaget var lagomt mjukt. De är så söta de små liven, växer upp så fort!
 
 
Hålla handen är en höjdare såklart, en fot fick hon av Vincent lite senare under dagen också ;) När klockan närmade sig slutet på kyrkis för idag var de trötta båda två & började bli lite ledsna, då var det mysigt att få gosa ned sig i vagnen & sova under promenaden hem tyckte Emma ♥ Vi ska dit även nästa vecka, troligtvis nästkommande veckor också men jag är lite osäker just nu när vi ska till Östersund. Christopher fyller ju 31 nu den 22:a & runt det datumet har vi tänkt åka iaf.
 
Resten av eftermiddagen bestod av middag & sedan massa jobb, först nu är jag klar & ska strax lägga mig. Imorgon får jag se om jag kanske åker upp till sjukhuset, skulle dit för flera månader sedan & ta nya prover på sköldkörteln för att kolla hur medicinen verkar nu när jag inte är gravid längre. Har glömt bort det så det börjar bli dags nu när medicinen snart är slut så jag hinner få ny utskriven.

Fyra år av sorg & saknad ♥

Det händer fortfarande att jag får en chock när jag inser att du är borta, ibland blir jag arg på mig själv för jag vet det ju men ändå glömmer jag det för en liten stund. Får en klump i magen & tårarna bränner varje gång det händer. Det känns så ofattbart, så jävla ofattbart! Jag önskar att du hade fått sett Emma växa upp, jag önskar att hon hade fått lära känna sin morfar ♥ Jag vet att du finns här, kände det så starkt när jag var gravid & jag hoppas att du vakar över oss..
 
 
För fyra år sedan fick jag det hemskaste telefonsamtalet man kan få. Christophers telefon ringde, jag satt & kollade vad jag hade missat i skolan efter vi hade varit ett tag i Östersund eftersom Tommy just gått bort. Jag hör att Christopher låter konstig på rösten & jag förstår att något har hänt. Han kommer & sätter sig bredvid mig innan han ger mig luren, där & då trodde jag att jag skulle svimma för jag visste att nu är det något allvarligt. Så kom beskedet "Torbjörn är hittad död". Jag blev så chockad att jag inte fick fram något ord, ingenting - helt blankt.
 
Christopher tog telefonen & jag minns inte riktigt vad som hände efter det, allt är som en dimma. Jag minns bara att jag helt plötsligt låg i sängen & Christopher höll om mig. Sedan kom jag på att "jag skulle ju tillbaka till skolan idag, jag har ju missat massor medan jag var borta". Skickade ett mail till min mentor & han ringde upp mig. Jag var rädd att skolan skulle tro att jag ljög, för inte kan det väl hända så mycket sorgligt på så kort tid?! Men det var ingen som misstrodde mig, jag fick klartecken att vara ledig.
 
 
Det blev en lång ledighet, flera månader totalt, innan jag orkade tillbaka. Jag älskar dig pappa ♥
 

Ny vecka, nya tag!

Nu är helgen snart slut, tänkte ta & lägga mig strax för jag är supertrött! Imorgon blir det upp i tid för att jobba, blir alltid mycket jobb på måndagar när jag får in alla betalningar som gjorts till BankGirot under helgen.. Brukar behöva stressa till tusen för att hinna packa alla ordrar & lägga dem på brevlådan innan tömning.
 
Denna helg har varit väldigt lugn, jag har myst med Emma mest hela tiden ♥ Har rensat bland lite saker jag inte behöver längre & lagt ut en del på tradera också, skulle vilja ta hit allt jag har ståendes i förrådet i Östersund så jag kan gå igenom allt ordentligt. Sedan vi flyttade från lägenheten i Odensala för snart 3 år sedan har alla grejor stått i flyttkartonger & jag minns knappt vad vi äger längre!
 
Nu vill jag spara ihop så vi kan köpa oss ett större boende - lägenhet eller hus, vill ju göra iordning hemma någongång. Just nu bor vi bland möbler vi köpte bara för att de var praktiska i förra lägenheten som var så yttepytteliten & det känns inte alls hemtrevligt för fem öre.. Älskar lägenheten men den blir för liten när Emma blir större & dessutom är det ju en studentlägenhet så här kan vi inte bo kvar för alltid.
 
Vi tänkte köpa en husbil också, mer praktiskt att ha istället för husvagnen i vissa fall så lika bra att ha en av varje ;) Blir inga problem att hälsa på familjen i Östersund då heller, nu när vi är så många så får vi inte plats att sova hos någon i släkten. Så då får vi åka långt utanför stan där husvagnen står för att hämta den & sedan ska den tillbaka igen. Visst har det gått bra, men det är ju onödigt med massa extravändor bara för det. Med en husbil behöver vi ju liksom bara parkera vart vi vill typ :)
 
Nä nu ska jag ta & göra mig iordning för att sova, godnatt ♥

Härliga onsdag!

Var uppe redan 06:25 idag, ringde mamma för att kolla så hon var vaken & inte skulle missa tåget hit. Jag & Emma ska möta henne i stan runt 10 & åka till Birsta för att shoppa lite. Eller iaf ska Emma shoppa lite, sockor, vantar & dregglisar ;)
 
Sitter & "städar" bland grejor på hårddisken, mycket skit har man samlat på sig under åren men mycket kul att spara också såklart :)
 
Ser verkligen hur tiden bara flyger iväg när man kollar på gamla bilder, hittade en på mig själv från 2007 när jag & christopher var uppe i Sidsjön & kikade för första gången:
 
 
Några år yngre & ett antal kilo lättare därja! Nästan så man blir deprimerad, haha! Men skulle för allt i världen inte vilja byta bort det liv jag har idag ♥
 
Nu ska jag ta & fixa iordning det sista här hemma innan Emma vaknar :) Ha en bra dag allihop!

RSS 2.0