Städa, städa, fixa, fixa!

Mycket städ & fix nu bland mitt pyssel, vill få ordning innan vi flyttar till Östersund igen :) Idag är jag gladare än på länge, och att det är helg gör det hela ännu bättre! Älskar att få vara hemma och mysa med min bebis Odin - Saknar dock tiden då han var så liten som på bilden nedan, det är ungefär 1 år sedan jag tog den bilden <3


Till er alla från Oss alla!

Nanana nanana! Nu blir det Friskis&Svettis, tjing!

En bloggaward :D


Jag blev jätteglad när jag kom hem från Östersund och såg att jag fått en bloggaward av Malin/Malo :D Tack så mkt!

Jag kände på en gång för två bloggar som jag följer hela tiden och verkligen inspireras av, de två jag vill skicka awarden vidare till är; Malin/Malo och Becka!

Detta är "kriterierna" för denna award: Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare.


Lycka till!


Eftersom vissa inte kan lämna mig i fred!

Nu vill jag bara säga till er som tydligen inte kan låta mig vara ifred att jag kommer anmäla er om något mer händer! Tror ni inte att jag har nog problem? Ni kan inte ha mycket till eget liv eftersom ni måste lägga er i mitt, men en sak ska ni veta - och det känns jävligt skönt, MINA minnen kan INGEN ta ifrån mig!
De som tar åt sig och känner sig utpekade kan dra åt helvete för jag vill aldrig mer höra er öppna käften!


Lite bilder från nyårsafton ;P


Jag & Emelie


Jag & Ölen :P


Rasmus visar stolt upp sina pinn-bröst, haha!


Men jag visar banne mig upp äkta vara ;D


Emelie var full & glad <3


Rasmus & Jag är ju alltid såå seriösa alltså :P


Mikaela, Jag, Emelie & Towe <3


Systrarna Asp & Towe, bakom oss brann Lövstaskolan för fullt!


Angelica kollar in branden :O


Syster & Rasmus :)


Också lite miner dårå ;)


Haha, hon är då för söt alltså <3 Angelica, Ante & Jag


Hon lär sig :P


Syster är söt, jag är bara full :P


Chockad? Nejdå, hon övar ;)


Träffade Emelie på krogen några dagar innan, jag var full & glad :D

Snart tillbaka i Sundsvall igen!

Har varit i Östersund och träffat familj och vänner nu i några veckor men imorgon åker jag hem till Sundsvall igen.  Nyårsafton firades med middag hos Rasmus och Jenny, sedan vart det fest! Många trevliga människor träffade jag där ;) Rasmus bjöd dit mamma och Angelica också så dom firade tolvslaget med oss :D Efter det drog jag, Emelie och Angelica till Valla - Fatta vad långt vi gick fan! Men men, kom hem vid 4 på morgonen iaf och mådde bra :)

Ska ta hål i tungan imorgon innan jag åker hem så kommer inte kunna äta vanlig mat på ett tag då :( Men men, smooties och soppa går bra det också ;) Saknar älskling, har ju inte träffat honom på 1 och ½ vecka nu - Ska bli så skönt att få komma hem till honom igen! Den 16:e ska vi på fin-middag och grejer för då tar han sin civilingenjörsexamen, min duktiga lillis <3 Jag är så stolt över honom så det är inte sant, tänk vad han har klarat av det här bra :D

Nu blir det kalas hos Ulf som fyller gubbe idag ;) Haha, puss på min Christopher som jag får träffa imorgon <3

RSS 2.0