Träning för hela slanten

Hade så tråkigt nu ikväll så jag kände att det var lika bra att gå och träna ett tag på Friskis & Svettis. När jag hade tränat i 30 minuter ringde C och skulle ut och äta efter dagens jobb. Så det blev att han hämtade mig och så satt jag och tittade på medan han åt en pizza, trevligt med mina svettiga träningskläder :P

Kom hem för ett tag sedan och har duschat & diskat :) Nu blir det film med Christopher resten av kvällen <3

Söndag, igen.

Imorgon ska vi träffas på skolan halv 11 och bestämma lite om vad vi ska hitta på de dagar som är kvar av skolan nu :) Nästa fredag tar vi STUDENTEN och det känns så jävla härligt nu efter 4 år i gymnasiet! I Östersund tar dom studenten redan på fredag, så då ska vi dit och fira med alla där. Har pratat med Annika också så hon ska följa med då också och fira, hon tog studenten redan förra veckan nere i Göteborg :) GRATTIS!

Sitter hemma ensam och har gjort det hela dagen, C är och jobbar.. Han har så mycket att göra hela tiden så vi knappt hinner ses. Jag som trodde vi skulle få mer tid för varandra när han blev klar med sin utbildning, men icke. Jaja, det ska nog bli bättre bara vi flyttar till Östersund igen :)

Har lagt ut massa till försäljning på pyssel-forumet nu också för jag behöver pengar för att överleva i sommar eftersom jag inte lyckats få något jobb :(

Tankar åt båda hållen

Jag har tänkt mycket på hur det ska bli nu när skolan är slut. Det känns skönt att jag är klar men samtidigt så jävla tråkigt att lämna skolan och klassen. Vi har fått jättebra sammanhållning i klassen och fungerar hur bra som helst ihop, det märktes speciellt när vi hade friluftsdag i somras och vi gjorde massa samarbetsövningar :) Jag kommer sakna klassen, det känns så ledsamt..

När jag slutade 9:an brydde jag mig inte ett skit, jag kände nästan ingen i klassen iaf och jag var bara glad att slippa skiten. Men nu är det annorlunda, kanske för att jag uppskattat skolan mer och kanske för att jag vågat vara mig själv fullt ut eftersom jag är ensam tjej i klassen. Jag har aldrig gått bra ihop med tjejer, endast haft ett fåtal tjejkompisar under min uppväxt. Har alltid trivts bäst ihop med killar och varit mer lik dem i sättet.

Jag kommer nog att gråta hur mycket som helst på studenten, önskar jag kunde vrida tillbaka klockan till första skoldagen. Då satt vi allihop i en ring och var så nervösa ;) Jag minns att Jonas lekte med persienn-snörena och råkade vicka på stolen så han helt plötsligt hängde där med snörena runt halsen, haha! Det var en rolig syn men då vågade ingen skratta eller säga något :P

Jag kommer sakna er allihop IT3A <3

Helt ensam på restaurang.

Jag lyckades inte övertala Christopher att följa med ut och äta, det slutade med att jag åkte in till stan och åt buffé på en kina-restaurang - Helt ensam! Kändes pinsamt nog att inte C var med men det var dessutom inte en jävel i hela restaurangen, haha - Fin syn, lilla jag mitt i allt :P Jaja, gott var det iaf och det var mitt firande av att skolarbetet är slut nu ;)

Christopher gick till kårhuset för en timme sedan för att möta Stefan och några till, jag kände för att sitta hemma och ta det lugnt ikväll så ska jag hämta honom inatt :)

I helgen får jag se vad det blir, sugen på att supa men får se hur det blir. Sist jag satt hemma i min ensamhet och drack förstörde jag ju sängen med rödvin så det ska jag nog undvika ;)

Stämpel på mina kort :)

Har suttit och fixat med den här idag som jag tänkte ha bak på varje kort jag gör innan de säljs.
Tror det blir fint :)


Jomen visst!

Jag lyckades övertala C till grillning igår, det var supergott! Köpte kvantums färdigmarinerade karré utan ben och chili-potatissallad :) Resten av kvällen igår tog jag det lugnt och njöt av att skolarbetet är klart.

Idag tog jag sovmorgon för en gångs skull och var inte uppe förrän vid halv 12. Då började jag städa och tvätta så nu är det rent och fint här hemma, C blev glad när han kom hem ;)

Skulle vilja käka middag på kårhuset och ta några öl där så håller på idag med att övertala C, haha! Jag har väl lyckats sådär kan jag säga, han ligger och läser och ser inte så intresserad ut! Jaja, nu ska jag hämta sista tvätten och sen duscha till att börja med - Sedan får vi se om det blir kåren eller ej :)

Grilldax?

Är så sugen på att grilla idag och ta någon öl! Ska försöka övertala C till det men han har mycket att göra vet jag så det lär väl inte hinnas med.. Ska iaf hämta C om en halvtimme så då får jag väl se :)

När jag kom hem från skolan idag var jag så trött, slut och hade huvudvärk - Det har inte gått över än så det ska bli skönt att få sova ut tills på måndag!

Funderar på Östersund till helgen men jag tror jag stannar hemma, ska dit nästa helg och fira studenten där iaf och så har Angelica sin första avslutning någonsin också :) Min lilla ängel har blivit så stor och hon blir bara vackrare och vackrare ju äldre hon blir <3

slut.

Nu är skolan slut, eller iaf lektionerna - Vi ska fortfarande komma dit och sitta där men det är inget mera plugg nu :) Synd med IG:t bara, menmen - Jag har kämpat hårt och det har jag fått höra av lärarna! Jag har bra betyg och det ska bli kul att se mitt slutbetyg nu om två veckor :)

C skruvad isär min kamera igår och så åkte vi till mittuniversitetet och tvättade kretskorten. Han fick iaf igång kameran men det är fel på skärmen så man ser inte så bra + att det kanske är fel på nåt optiskt grejs han snackade om. Hoppas han fixar ihop den, jag har inte råd med en ny på länge, länge! Men min man är duktig han så han fixar den nog på något vis :D

På måndag får vi nog se betygen iaf, ska träffas på skolan 10:30 och bestämma lite vad vi ska hitta på nu innan studenten med klassen. Festa sa vi i måndags men det vart inte så uppskattat av lärarna :P

Lämnade in C's trasiga glasögon igår och när han slutar kl. 17 ska jag hämta upp honom och åka till stan för att hämta dem :)

Hej IG!

Har jobbat som fan nu och all jävla fritid har gått åt till att bli klar med LAN B, och allt detta i onödan! Läraren kom idag och sa att det spelar ingen roll hur jag än gör så blir det IG för jag hinner inte bli klar med alla uppgifter innan morgondagen :(

hej IG och hejdå universitetet & lägenheten & alla annan jävla skit!

Det är lätt att glömma när man är full!

Jag glömde ju totalt bort att berätta en sak som jag fick veta igår när jag var och festade! C ringde mig när han slutade jobbet och berättade att östersundsbostäder hade ringt, VI FICK LÄGENHETEN FÖR FAN! Jag är så glad nu så det finns inte :D Så från och med 1:a juli hittas jag i Odensala, haha! Jag ska inreda lägenheten så fint, så fint ;) Känns så jävla kul!

Mösspåtagningen idag var härlig, vi möttes ett litet gäng från klassen i skolan idag (många låg nog hemma och var bakis efter gårdagen skulle jag tro) och sedan gick vi till torget. Det var hur många 3:or som helst där och jag såg ingenting för jag når ju bara 1½ meter över havet ;) Det var musik och folk sjöng & var allmänt glada och sedan räknade dom ner och släppte sina ballonger, fyfan vilken känsla det var att se alla ballonger flyga iväg! Trodde aldrig det skulle kännas så, jag blev rörd allvarligt talat.

Nu blir det sova för imorgon har jag LAN B hela dagen :( Godnatt!

Fyfan vilken jävla härlig kväll/natt!

Jag är så jävla taggad idag för mösspåtagningen så det finns inte :) Kvällen igår var så lyckad så jag känner mig helt full av glädje nu, det var längesedan jag hade en sån känsla - MINST 1 år sedan!

Tog bussen till stan och var framme vid tre igår eftermiddag, mötte Thomas, David, Niclas, Rickard & Jesper för att sedan ta bussen mot Erik & Sanne. Kom någon supertjockis med sin tjej som var hur nedknarkad/nedsupen som helst också. Jaja, vi gick värsta långa vägen från Granloholm centrum innan vi var framme, fick supervärk i mina ben eftersom jag hade all alkohol och bära på ;) När vi kom fram börjades det dricka och vi spelade kung och lite annat kul med allt folk som var där, tror vi blev över 20 pers i deras lilla lägenhet. Spelade bla något som hette bob som innebar att man skulle räkna tror jag och om man sa två siffror vände det håll och massa sånt.

Efter några timmar och några öl senare så gick vi mot bussen igen, jag var ganska rund under fötterna redan då och klockan var bara strax innan 18 :P När bussen kom ställde jag min nyöppnade cider i väskan för att kunna betala och vad hade inte hänt när jag satte mig på bussen?! Jo, hela cidern låg i väskan istället för i burken! Fan också, hela kameran och allt var helt dränkt och nu är det bara att säga hejdå till den :(

När vi kom fram i stan var jag om möjligt ännu fullare tror jag för jag minns inte mycket, haha! Fick iaf sätta oss till bords och det var kul att se alla treor och lärare :) Sen kom maten in, fläskfilé med potatisgratäng - MUMS! Drack ännu mera öl och när den var slut så var jag tvungen att tjyvöppna mina egna under bordet och fylla på mitt glas ;) Fick efterätt också som var god, nåt chokladgrejs var det.

Vi var ju på norrporten arena så vi gick ut på läktaren flera gånger och kollade på en fotbollsmatch mellan Sundsvall och Junsele, minns inte vilka som vann men vi stod iaf och skrek & heja på alla. Jag berättade för vår mentor om att vi missat att man skulle betala för att få en ballong idag på mösspåtagningen och trollkarl som han är så skulle han fixa ballonghattar åt oss alla i klassen istället :D Får se om det blir så idag, jag bad om en rosa iaf!

Vid kl 21 blev det disco där vi var och det var bara frisörerna som vågade sig ut på dansgolvet :P Men sen fick jag en tjuga av en kille i klassen om jag gick upp och dansade så då gjorde jag det, haha! Tillslut var det iaf hela klassen uppe på dansgolvet och jag kan lova att vi dansade järnet! Det var så jävla kul och jag dansade fan tills jag ramlade ihop av utmattning (kanske berodde på att jag inte var så nykter också) (:

Efter någon timme av dans var alla helt slut och varm i kläderna så vi gick på krogen, tur hade Viktor som inte hade med sig leg men han fick komma in ändå. Snäll vakt detdära! Fick en drink av någon som jag svepte och jag köpte massa öl också så jag vart fullare och fullare ju senare det blev.

Satsade en tjuga på Black Jack och det var jag, Erik & Splatter som spelade. Erik gick minus, Splatter tjänade en tjuga men jag, jag tjänade fan 200 jävla spänn! Jag är så jävla bäst på det där! Spelade med pappa när jag var liten en gång och då tjänade jag över 500 spänn så jag kanske skulle ta och göra dethär oftare?!

C kom in till stan efter midnatt och vi drog till max hela gänget för att äta, det var supergott efter en hel kväll ute! Kom hem vid 3 så det blev en 12-timmars fest igår ;)

Nu ska jag snart åka till skolan för det är mösspåtagning vid 1 så hej!

Snart blir det PARTY!

Har gjort mig klar och sitter & väntar ut tiden nu bara. Ska möta ett gäng killar från klassen inne i stan kl. 15 så snart är det fest! Ska bli så kul, kul, kul :D Har med mig mycket alkohol så den här kvällen kan inte bli annat än lyckad ;)

Har blivit mycket drickande senaste veckorna men så får det vara när man snart tar studenten så det är helt okej! Nu ska jag ta en omgång yatzy innan jag går ut till bussen, C fick ta moppen idag för jag är nog inte kapabel att köra sen när jag har druckit ;)

Nya planer :)

Jupp, blev lite nya planer inför morgondagen. Jag ska möta Thomas på navet vid 3 och därifrån ska vi följas åt till Erik & Sanne :) Tar med mig alkoholen och hoppas på det bästa av vad eftermiddagen/kvällen har att erbjuda. Hoppas det blir lyckat, har ju aldrig festat med dem innan, haha! Jaja, då var det iaf klart inför imorgon. Jag har strukit kläderna och fixat lite småsaker så nu är jag ready to go!

Lärarmiddag och sånt.

Imorgon är det lärarmiddag på norrporten arena :) Ska bli najs, kostade fan 250 spänn så det får inte bli annat än det! Var på bolaget och köpte lite öl för jag har bjudit hit Thomas, Viktor & Kristian innan middagen så får se ifall dom kommer - Annars dricker jag fan alla 8 själv :P Jaja, ska fortsätta tjata på dem och se till att de kommer hit så vi kan förfesta lite innan middagen börjar :) Klassen har även pratat om att gå på krogen efteråt så får se om det blir så, skulle va kul att hitta på något tillsammans nu innan studenten.

På onsdag är det mösspåtagning också, blir väl kul skulle jag tro :)

Ensam igen.

Så har mamma och syster åkt hem nudå :( Men jag har tur för om någon timme kommer älskling hem igen <3 Ska krama och pussa på honom så mycket det bara går!

Helgen har varit mysig, kul att få umgås med familjen och bara koppla av :) Mötte dom vid tåget igår och gick en väng på stan. Åt varsin halv macka på subway, supergott var det för vi var så hungriga alla tre! Hittade även skitsnygga jeans till mamma och sen åkte vi hem hit. Vi hade tänkt grilla men vädret sög så vi tog och gjorde fiskpinnar med potatis med vitlöksbaguette till, mums! Pysslade lite också alla tre, mamma gjorde sitt första kort, wiie! Resten av kvällen tog vi det bara lugnt, kikade lite TV och pratade.

Angelica somnade vid 23-tiden och ungefär en timme senare gick även jag och mamma och lade oss. Jag sov i soffan med Odin så mamma & Angelica kunde sova i min & C's dubbelsäng :) Sov så skönt men blev dock väckt av C vid 3(!) inatt igen! Då hade han kommit hem från en fest och märkt att hans mobil var borta, åh! Men det ordnade sig idag för den låg kvar hos Rasmus, puh!

Vart en sväng på stan idag med, hittade en superbra present till moster som just fyllt år och sen käkade vi lite på MCdonalds innan vi styrde stegen mot tågstationen. Vinkade av dem och åkte hem för att städa upp lite efter helgen ;) Låg en stund på balkongen och läste lite också i det varma vädret, med alla djuren springande runt mig <3 Sen blev det städning av kaninbur, blä! Fullt med flygmyror var det i äcklet i buren! Men nu flög dom sin kos när det blev rent & fint igen.

Har nyss duschat nu och ska ta hand om mina naglar lite, känner mig äntligen fräsch igen och nu ska jag bara ta det lugnt till älskling kommer hem ikväll <3

Saknar älskling <3

Jag saknar honom så mycket just nu, kalla mig barnslig om ni vill men sån är jag! Men jag vet att han är glad och så ikväll iaf för han är ute med lite folk i Östersund :) Men samtidigt hade jag hellre velat ha honom här hos mig, krama om honom och bara mysa ikväll <3 Det får bli på söndag eller måndag beroende på när han tar och kommer hem ;) Mitt hjärta tar massa glädjeskutt nu när jag tänker på honom, han är så fin min man - Så bra hela han!

Imorgon kommer iaf mamma & syster hit :) får se vad vi hittar på då, ska iaf gå på stan en sväng och leta jeans till mamma men sen vet jag inte. Vill grilla också men får de hur vädret är, kanske gör något annat gott istället :)

Fisk med spenat och grönsaker!

Det blir min middag idag :) Gott! Jag ska börja min nyttiga diet igen som jag körde förut, satt och kollade på gamla bilder igår och tänkte att nu får det fanimej vara nog! Jag vill inte väga så här mycket längre! Jag vill ner till 50 som jag vägde när jag och C träffades för 4 år sedan :D Så nu börjar min resa, haha :P Inget godis och inga onyttigheter till mat så ska det nog gå bra. Får vara försiktigare nu bara än förra året då jag nästan svimmade hos mamma efter 2 veckors ätande av bara frukt och sallad - Man måste äta lite mer varierat för att kroppen ska må bra! Jaja, få se hur det går och går det bra skriver jag nog det här i bloggen ;) Puss!

När alla vänder sig bort.

Ja, precis så känns det nu. När jag behöver någon som mest så finns ingen där. Har alltid C men nu är han i Ösd över helgen så då är det inte så lätt att prata med honom. Man vill ju helst kunna sitta tätt, tätt intill om man behöver det och det går ju inte över telefon.. Känns som att alla måste hitta på massa dumma ursäkter hela tiden, varför inte bara säga sanningen? Jag blir både arg & ledsen, förstår inte varför folk gör så mot mig. Jag finns där för nära & kära när de behöver stöd, men vad får jag tillbaka? Kan inte prata och få stöd av någon annan än C som det är nu och han orkar inte alltid eftersom han själv har så mycket i sitt liv.. Jaja, jag kan inte göra så mycket åt det som det är nu.

Nu blir det biblioteket för att lämna tillbaka lite böcker och låna någon ny :)

Älskling & Rån i Östersund

Saknar honom redan fast det var igår vi sågs senast! Blir ju så nu när man bott ihop i över 3 år och är van att ses varje dag.. Ringde honom igår kväll och frågade om han inte hade tänkt ringa mig nåt eftersom klockan var så mycket. Men då satt han med David i nya bilen och festade och hade inte en tanke på mig :P Jaja, sen fick jag ringa igen efter några timmar för att fråga samma sak igen eftersom jag skulle lägga mig och klockan var faktiskt 2 på natten! Men nejnej då var han ute på stan, haha! Jaja, fick ett samtal inatt iaf när han kommit hem till sin mamma - Ingen aning om vad klockan var då eftersom jag sov men då blev jag trygg iaf. Är alltid orolig när han är ute själv, rädd att något ska hända min plutt!

Jag själv har blivit rånad en gång, det var på studenten 2004 eller 2005 (minns inte riktigt) Det var jag och Towe som var ute och kikade på alla utanför rådhuset. Vi stog och hoppade & dansade framför scenen och rätt som det var börjar någon tafsa på mig och jag blev skitarg, känner då också att mobilen jag hade i fickan fram på huvtröjan är borta! Panik! Jag och Towe hade båda vänt oss om och sett mannen som gjorde detta eftersom han var på och tog på oss flera gånger. Vi sprang upp på rådhustrappan och sökte med blicken efter mannen och rätt som det var såg vi honom, tog världens språng och bara hoppade ut i folkmassan och jag hamnade rakt på honom. Tyvärr hade han hunnit ge någon snubbe med grön ryggsäck min mobil och han försökte istället ge mig pengar, han öppnade plånboken och sa att jag fick ta allt jag ville! Men jag tänkte bara på mobilen dum som jag var så jag brydde mig inte, helvete vad arg jag var! Rev sönder hans skjorta när han försökte springa därifrån och då tänkte han börja slå mig! Sen tog han tag i mig och sa att jag skulle följa med honom så skulle vi fixa det här, men det kom någon snubbe då och drog bort honom från mig och började strypa honom. Shit vad rädd jag blev då, började skrika och gorma att han inte fick döda honom - Han var ju den enda som visste var min mobil fanns, haha!

Jaja, han stack iaf och jag fick låna en killes mobil för att ringa mamma. Towe hade jag tappat bort för hon kutade iväg för att hitta en vakt eller något när det blev knas. När jag möter upp mamma sitter Towe i bilen med henne för dom hade också haft telefonkontakt och letat efter mig. Mamma frågade hur han som rånade mig såg ut och när jag berättade det och även att han hade mycket pengar så sa hon att hon hade sett honom på vägen till stan! Så var det med det och vi åkte mot sjukhuset där hon hade sett honom sitta och räkna pengar på marken, där satt han kvar och räknade! Shit vad mamma var arg då, hon slet upp dörren och sprang ut och bara slet tag i honom och drog in honom i bilen! Han blev skitskraj och sa att han ville åka till polisen, haha fatta vad rädd han var när han ville dit själv :P

Åkte till polisen och lämnade honom och gjorde anmälan och fick då veta att han var i 30-årsåldern och mycket välkänd hos polisen för narkotikabrott och att han var mycket farlig! Dom sa att jag hade haft tur, han brukade bära kniv och hade kunnat knivhuggit mig när jag hoppade på honom.

Det tog någon månad eller så innan det blev rättegång och då fick jag höra att han hade haft över 10000 i plånboken den kvällen för han skulle köpa narkotika för det, fatta vad jag hade kunnat få om jag hade tagit emot pengarna när han erbjöd mig dom! Han fick iaf 2 år för grovt narkotikabrott och ½ år för att han rånade mig, hah! Han kom ut igen för 2 år sedan ungefär och jag är lika rädd varje gång jag är ute om jag skulle möta honom igen. Jag hade bett om att få slippa se honom under rättegången så han satt i ett annat rum men när rättegången var slut och vi skulle gå så blev det på något vis att han gick ut genom dörren samtidigt som mig! Han gav mig världens hånflin och jag blev skitskraj!

Får hoppas nu att jag aldrig mer behöver se honom iaf :)

Hemma igen :)

Så har man varit och tagit studentfoto nudå! Alla var så stiliga så med kostym och grejor, såg så fint ut med mig sittandes i mitten fram med min vita klänning bland alla svarta kostymer :P Vart inge nöjd med håret, menmen så kan det vara. Blir väl kul sen i vilket fall att ha kvar kortet på klassen som minne, killarna tyckte det skulle vara kul att kunan visa sen för folk att dom bara hade en tjej i sin klass, haha!

Hann precis innanför dörren här hemma innan det började åska & regna! Inte så kul om det hade börjat medan jag åkte moppe hem inte.. Jaja, blir lite ensamt utan C de här dagarna men det ska nog gå bra. Ringde förut och prata om att jag kanske skulle följa med iaf men jag känner att jag inte orkar en helg till nu, vi var ju där förra helgen så ^^ Nu är jag lite smått sugen på nå gott, får se om det blir något eller ej.

Sådärja!

Nu har jag piffat till mig i duschen och målat ett lager transparent lack på naglarna :) Hade panik igår när jag fick veta att fotograferingen var idag! Mitt hår växer som ogräs och det såg hemskt ut så jag tänkte att nu får det bära eller brista för jag har inte råd att gå till frissan! Tog sysaxen och började klippa :O Fick ropa på C också som tog och klippte bak där jag inte såg, så nu är man korthårig igen :) Blev väl rätt bra tycker jag, kanske inte sådär 100% rakt och jämt men eftersom jag ruffsar till det lite så syns faktiskt inte det :D När lacket har torkat ordentliget ska jag sminka mig lite, kläderna har jag redan packat i en påse för vill ju inte direkt åka moppe till skolan i studentkläderna!

Har pysslat lite med smycken igårkväll/imorse också och det har jag väl tänkt att fortsätta med när jag kommer hem sen i eftermiddag. Ska skaffa en blogg till hemsidan sen också som jag kan lägga ut nyheter och så i :) Köpte ju ny domän för någon månad sen; www.isabelldesign.se - Har dock inte orkat/haft tid att fixa hemsidan ännu men det är iaf den nya adressen istället för den gamla .st-adressen :)

Studentfoto!

Jahopp, idag åker C till Ösd men jag stannar hemma - Hoppas på att få hit mamma & syster till helgen så vi kan grilla och lita annat mys här i Sundsvall :) Har fått långhelg nu men ska till skolan vid 14-tiden för att ta studentfoto, ska bli najs! Haha, kommer se lite konstigt ut bara eftersom jag är ensam tjej, alla andra kommer ju typ ha kostym och grejor och jag en klänning :P Menmen, så är det iaf. Mår illa idag, vet inte varför - Kanske för jag hade huvudvärk när jag la mig inatt och den var fortfarande kvar när jag vaknade :( Nåja, har tagit en ipren och hoppas det släpper nu snart. Ska sätta mig i badet nu och vila lite innan jag börjar göra mig iordning inför fotograferingen, tjing!

Hemma efter en [FULL]späckad helg!

Sådärja! Då var vi hemma igen efter en helg i Östersund :) Fredagen spenderades hos Rasmus och Jenny med massa trevligt folk, blev mycket intag av alkohol och har kommit på att jag knappt minns något från kvällen! Vaknade i lördags morse hemma i Gingers lägenhet med världens baksmälla och jag har ingen aning hur vi kom dit, haha!

Hade världens allergi när jag vaknade och kunde knappt stänga ena ögat för det var så svullet, mina tabletter var slut så vi sprang på apoteket och handlade nya för jag blev livrädd! När tårarna slutade rinna av allergin så såg jag att ögat hade fått en vätskefylld blåsa - PÅ ÖGAT! Ringde sjukvårdsupplysningen och tänkte att nu mister jag väl synen också, men så var inte fallet som tur var :D

Jaja, iaf var vi duktiga jag & C så vi tog en promenix till Frösön vid 11-tiden och började tvätta lite. Dessvärre tog det sån tid så vi inte hann vänta på att kläderna skulle torka ordentligt (vi sprang båda två omkring endast iklädd i handduk) så vi tog på oss dem när de var alldeles fuktiga! Åkte in till stan och hann gå en sväng och kika i ½ timme innan den stängde. På väg tillbaka till bilen hittade jag en 20-lapp så vi åkte till MCdonalds och tog en varsin burgare innan vi fortsatte hem till Towe i Torvalla <3 Satt där och snackade någon timme innan Towe ville åka på Max och käka så då blev det middag där :) Sen skjutsade vi henne till Körfältet och åkte till stan igen.

Jag var supertrött och ville hem och sova en sväng innan vi skulle till Rasmus & Jenny igen, så blev det inte. C tog några öl med sig och satte sig på Österäng medan jag drog luvan över huvudet och la mig någon timme i bilen och sov - Jösses vad skönt det var! C väckte mig när han kom tillbaka och då styrde vi stegen till Rasmus & Jenny :) Väl där blev det Eurovision song contest 2009 och massa prat. Jag var så bakis efter fredagens partaj så det blev inget dricka för mig.

Någon gång vid midnatt gick jag & C mot Frösön för att möta upp David och två till, det blev nattmat bestående av fläskfilé med potatisgratäng och det var mums! Efter ytterliggare någon timme där med trevligt sällskap skulle folket sova så jag & C styrde stegen mot stan igen. Mötte Simone på vägen och hann med en kram innan vi fortsatte hem till Rasmus ännu en gång! Där var det ganska lugnt för de flesta hade redan gått hem så blev inte så långvariga där innan vi gick hem till Gingers lägenhet och sov för att vakna på underbart humör i morse!

Dagen har spenderats med mamma & syster på Frösön innan vi tog bilen hit till Sundsvall igen för att plugga lite och ordna inför morgondagens skoldag :) Nu blir det läsa lite och sen sova, Godnatt!

Musik i mitt <3

Tänk vad mycket minnen som dyker upp när man lyssnar på musik, jag minns så mycket saker som hör ihop med låtar jag lyssnar på. Letade upp en gammal låt idag med Anita Hegerland;
http://www.youtube.com/watch?v=GGawSbb9SLM

Så söt låt! Och det ploppar upp så otroligt mycket minnen från sommaren -05 när jag träffade Christopher och han hade en skiva i bilen med den låten <3 Jag är så glad att han kom som räddaren i nöden när allt var så jobbigt det året! Min älskade lillis som jag aldrig kommer släppa (: Blir helt pirrig i hela kroppen när jag ser på honom, tror faktiskt jag älskar honom mer och mer för varje dag som går. Många tycker det är märkligt att vi håller ihop än eftersom jag bara var 15 när vi träffades, många trodde att det skulle ta slut pga ålderskillnaden - Men tji fick ni! Nu har det varit vi i 1/5 av hela mitt liv och vi har gått igenom så otroligt mycket tillsammans - både skratt och gråt, men trots allt tror jag att vi har blivit starkare av allt som hänt! Jag vill dela mitt liv med den mannen, han är verkligen mannen i mitt liv och så kommer det fortsätta att vara. Jag vill leva med honom, vara lycklig med honom, bilda familj med honom och bli gammal med honom <3

Bättre.

Varit så sjuk nu senaste dagarna så jag har inte orkat med någonting, skönt att jag blivit lite bättre idag! Rösten är dessvärre dålig fortfarande, då och då fungerar den inte alls :( Menmen, man får vara glad att man lever iaf. Ska sova nu för imorgon kl. 8 ska jag åka hem med Benke för han har vägarna förbi mitt hem ;) Najs det så slipper man dyra tåget och kanske slipper bli åksjuk också som jag av någon anledning brukar bli när jag åker tåg :/ Saknar älskling, ska bli så skönt att få krypa ihop bredvid honom imorgon kväll <3 Godnatt.

Mat.

Jag är sjukt sugen på kina-mat idag så jag övertalade C att vi skulle käka det nu när han slutar - undrar hur det kan komma sig att jag alltid förlorar något för att få som jag vill? Det slutade med att vi bestämde att vi kunde äta kina-mat om jag betalar maten här hemma i en hel vecka, dessutom är det JAG som ska bjuda på kina-maten :S haha, så kan det vara! Något tycks ha gått fel, jag pluggar och sliter medan C jobbar som civilingenjör - han har flera gånger mer pengar än mig i månaden men det är alltid jag som bjuder på saker och ting... Jaja, det duger för mig tills vidare - får önska mig något riktigt dyrt i 20-årspresent ;) Nu ska jag byta till bättre kläder innan C kommer hem för jag är sååå hungrig!

Tomt.

Har inget att säga eller berätta mer än att jag gjorde klart två beställda armband idag.


RSS 2.0