Så var det det här med sömn igen ja.. Blev Bloc Tronic istället!

Har en förmåga att inte gå & lägga mig i tid, hehe.. Iaf så satt jag & Christopher nyss och pratade om den gamla goda tiden, när jag var en liten bebis & Christopher var något äldre och hade börjat sin bana som blivande ingenjör ;) Han hade en "leksak" när han var liten som hetter "Bloc Tronic". Tyvärr fattas det lite grejor eftersom det använts flitigt för sisådär 20 år sedan och vi har då & då under åren kikat på Internet om det finns att köpa.
 
Tyvärr är det en grej som är svår att få tag i, och framförallt är de DYRA de få som finns till salu. Men nu tog vi & slog till på ett helt set på eBay ändå, alla delar ska tydligen finnas & vara i riktigt fint skick så why not?!
 
 
Christopher blir väl som en unge på nytt när det kommer hem sen ;) Nu BORDE vi gå & lägga oss, men känner jag oss själva rätt sitter vi uppe ett tag till..

Anmälan till Sametinget

För att jag ska kunna rösta även i sametinget var jag tvungen att skicka in en anmälan om att jag är same osv som ska godkännas, så nu är det ifyllt & ska läggas på lådan strax :)
 
 
Var uppe tidigt & satte igång med jobb, så idag har jag redan fått massa gjort medan Emma sovit. Nu vaknade hon precis & vi ska mysa lite i soffan innan jobbet fortsätter. Ha en fortsatt trevlig dag!

Det finns ingen större lycka ♥

Den lycka jag känner rusa genom kroppen varje gång jag tittar på min lilla dotter är helt obeskrivlig, det finns fan inget bättre! Till Emmas dop valde mamma ut en fin dikt som lästes upp i kyrkan, den säger väldigt mycket tycker jag & jag önskar att alla föräldrar åtminstone försökte leva upp till detta. Det är så sorgligt att det finns de föräldrar som helt enkelt skiter fullständigt i sina barn, det är för mig helt obegripligt.
 
Krama mig ofta så blir jag glad och trygg,
låt mig känna mig älskad även om jag varit stygg.
Stå fast, ni som är vuxna, trots mina prövningar och test,
för även om jag klagar är ni ändå bäst.
Visa mig i handling vad respekt är för någonting,
lär mig se det vackra i världen runt omkring.
Tala om att jag duger just precis som jag är
och låt mig höra ofta att jag är er väldigt kär.
Låt vårt hem vara ett ställe där tolerans och kärlek bor
och kom ihåg att man kan leka även när man blivit stor.
 

Jag vet till 100% att jag alltid kommer finnas vid Emmas sida, göra allt för att hon ska ha det så bra som möjligt & hjälpa henne så gott jag kan genom livet ♥
 
Ikväll ska vi på 30-årsfest hos Stefan, Emma ska ha sina nya "converse" som kom på posten från mormor igår :) Innan kvällen ska vi jobba på som vanligt, Christopher har åkt & jag ska börja nu så jag hinner lite innan Emma vaknar igen ;)

Det blir nästan aldrig som man tänkt sig.

Jaha, så sitter man här igen då. Har jobbat fram till nu & därmed genast fallit tillbaka i gamla ovanor att inte komma i säng i tid! Inte för att det gör så mycket egentligen eftersom jag kan sova lite längre imorgon om jag vill men ändå. Har fotat & redigerat bilder som ska upp på ena hemsidan nu den här veckan, det tar sin lilla tid vill jag lova. Blir iaf nöjd över resultaten på dessa bilder till skillnad på hur de ser ut sedan innan ;)
Ett armband som jag gjorde för något år sedan, lite höst-aktigt sådär & en earcuff - Gillar definitivt dessa bilder bättre än de gamla! :)
 
Igår fyllde Emma 4 månader, det firades med ett besök på kyrkis med mamman Emma & hennes dotter Eira. Sedan fick hon prova sin första smakportion, potatis- & majspuré - Det blev en hit! Hon smaskade i sig som bara den & tyckte det var lite roligt :) Efteråt var både jag, Emma & Odin kladdiga - Men hon var glad!
 
 
Ska jobba en stund till men sedan kryper jag ner i sängen & myser med skruttis som nog vaknar om ett tag & vill ha mat ♥
 
 

Dags att vända tillbaka dygnet.

Nu är det nog dags att försöka lägga sig i tid,  vi har låtit det gå överstyr nu sista veckan här & varit vakna till 3-4 på natten/morgonen! Ikväll skulle vi lägga oss i god tid men vips så har jag suttit & jobbat med bilder till webshoppen & tiden har gått! Christopher är dessutom inte ens hemma igen, nä för han jobba han med minsann. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss med andra ord. Måste sova snart iaf för imorgon ska jag upp halv 8 för att tvätta, tänkte försöka hinna med att tvätta några av Emmas nya kläder också, kanske får boka dubbelpass..
 
Söndag är ingen vilodag i den här familjen som många kanske redan förstått, men förhoppningsvis kan vi ta det lite lugnare snart :) Christopher ska vara pappaledig ett tag så fort projektet han håller på med är färdigt. Då får jag förhoppningsvis lite mera tid över för mig själv & det jag vill göra. Som det är nu springer jag emellan jobb & Emma. Så fort hon somnar jobbar jag & så fort hon vaknar är jag med henne.
 
Nä, nu borde jag verkligen stänga av datorn & göra mig iordning för sängen, ska ringa & höra när Christopher tänkte komma hem & käka middag. Ja, ni hör ju själva - Ingen ordning på oss just nu! Fick iaf en glad överraskning idag när jag vägde mig efter jag hade duschat, har gått ner 5kg senaste månaden :) Och inte har jag gjort något särskilt heller, kanske varit ute & gått mer sedan Emma föddes men inget annat jobbigt ;) Hoppas det fortsätter i den riktningen så man kan få känna sig lite fin igen. Beach 2013?

Ut med det gamla & in med det nya!

Håller på att rensa bland gamla grejor på hårddiskarna här hemma, har så mycket skit & en hel del dubletter så kör ett program för att hitta alla dubletter & radera dem. Skönt när det är klart så man får lite ordning! Kollade igenom gamla skolarbeten från gymnasiet, gick ju IT med inriktning El & hade en hel del roliga kurser. Hittade en bild på min binära klocka som jag kom på att jag ville göra som examensarbete:
 
 
Kom en bra bit på vägen men tyvärr blev den aldrig klar eftersom jag inte orkade med allt skolarbete efter att Ricko, Tommy & Pappa gick bort.. Men jag är rätt stolt över min insats ändå, kämpade på så gott jag kunde när jag hade orken iaf & det lönade sig i slutändad :) Hade bra hjälp av Christopher förstås, det var han som hjälpte mig att göra modellen ovan över hur klockan skulle se ut bla. Hade nog inte tagit studenten utan Christophers hjälp & stöttning, utan honom vet jag inte om jag hade orkat med någonting alls faktiskt.
 
Känns bra att den tiden i mitt liv är ett avslutat kapitel, det hände så mycket jobbigt & jag fungerade inte riktigt som människa under ett par år. Men sedan har vi blickat framåt & byggt upp allt igen, nu mår jag bättre än någonsin! Är så glad över min fina lilla familj. Jag kommer aldrig låta något tynga ned mig så mycket igen, jag ska vara stark för Emmas skull ♥

Emmas nya grejor!

Idag fick vi en AVI om att hämta ut ett paket så vi tog en promenad ned till affären direkt för vi var så nyfikna! Det var från Emmas farfar i Stockholm - Bodys, nappar, nappflaska, pipmugg & en haklapp :)
 
 
Så nu är Emma officiellt en stor (liten) supporter av Syrianska FC i Södertälje ;) Haklappen var så söt "jag är född SYRIAN" - Tror inte hon kommer missa det när hon växer upp ;) En napp har hon redan provat, den sover hon med just nu :)
 
Idag har vi återigen jobbat, lite kul att sitta & sortera pärlor tillsammans med Christopher. Han är så söt som hjälper mig med allt pill-jobb ♥ Igårkväll la vi en stor order på lite nytt så nu blir det spännande att se när det kommer hit. Natten bestod av mys framför en film & vi somnade inte förrän vid 3-tiden.

Får nog blir lite förändringar på tider nu snart, vi bara jobbar & jobbar så man glömmer bort tiden. Det är inte bra om Emma får de rutinerna nu när hon somnar så bra tid på kvällen, dumt att förstöra det nu. Men det ordnar sig nog, vi ska bättra oss - Jag lovar ;)

Vårat busfrö ♥

 
Hon är så söt vår lilla tjej, mitt hjärta tar ett extra skutt i bröstet varje gång hon tittar på mig med sina stora fina ögon ♥ Hon är så härlig & vi älskar henne så fruktansvärt mycket!
 
Jag är så glad över att vi fick henne, att hon nu är en stor del av våra liv. Känns så overkligt ibland, så overkligt att jag måste gå & titta på henne för att se så det verkligen stämmer ;) Kan inte vara lyckligare än såhär ♥
 
Idag har det stått jobb på schemat hela dagen, fick en leverans av produkter så dagen har ägnats åt att fixa med produkterna. Nu är det bara att sitta & packa ordrar resten av månaden.
 
Ser mörkt ut på plugg-fronten, har inte hört något än & jag tror inte att jag kommer få någon plats i år. Vet heller inte om jag provar igen nästa år, känns som att mitt liv inte går framåt tillräckligt fort.. Får hålla igång företaget nu, om det fortsätter att gå bra vill jag ju ända hellre hålla på med det. Känns skönt att ha en sysselsättning som jag gillar :)
 
Nu ska vi jobba lite lugnt resten av kvällen, ska kolla in lite nya produkter som eventuellt ska beställas så småningom bla. Ha det gott allihop!

Städ & Jobb!

Har ägnat hela dagen åt att städa här hemma idag, Christopher har suttit & jobbat så jag har haft lugn & ro ;) Emma har varit vaken mycket idag också, många timmar i taget. Hon var lite övertrött nu ikväll så då blev det lite gnäll & gnöl men nu sussar hon sött ♥ Nu sitter vi & packar ordrar jag & Christopher, jobb jobb jobb! Mycket jobb men kul är det :D
 
Imorgon ska jag organisera lite i mitt lager, vi har en del idéer som vi kanske ska göra verklighet av framöver. Annars blir det nog bara att slappa lite med Emma, det är skönt att vara lite ledig också. Får se vad nästa vecka har att bjuda på, fint väder så man kan komma ut lite hoppas jag. Den här veckan har varit lite sisådär, helt ok temp men regnigt & blåsigt så man har hållit sig inomhus.
 
Nu ska vi göra sista rycket för ikväll, sedan blir det mys framför en film med älskling ♥

En fin mössa till Emma från UNIKA.SMÅ.

Har kikat in på UNIKA.SMÅ.'s. hemsida ett flertal gånger & tänkt beställa något till Emma, även innan hon ens var född ;) Företaget är startat av en gammal klasskompis till mig & hon tillverkar superfina produkter. Idag fick jag höra att företaget ska läggas ned, så tråkigt :( Så då fick jag passa på att lägga en order på en mössa till Emma, superfin:
 
Det är utförsäljning just nu så jag rekommenderar alla att kika in & beställa innan det är försent! UNIKA.SMÅ.

Längesedan!

Nu var det bra längesedan jag skrev någonting, har haft fullt upp måste jag erkänna! Har kämpat på som f*n för att få ekonomin att gå ihop eftersom jag inte haft CSN sedan Emma föddes & heller inte tagit ut en enda föräldraledighetskrona, men skam den som ger sig! Tamejfan har jag inte fått företaget att rulla på nu, haha så jävla nice att kunna betala båda mina & Christophers räkningar för mina alldeles egna intjänade pengar :)
 
Emma har hunnit blivit döpt sedan sist också, den 1:a september i GA-kyrkan här i Sundsvall. Mammas ♥
 
Väntar på besked från Mittuniversitetet också, står i reserv på 3:e plats till Kriminolog & hoppas att några hoppar av nu i början så jag kan få hoppa på istället :) Kom in på Socionom i Östersund men känner att jag inte vill tillbaka till den skitstaden.. Det enda som lockar där är familjen, och missförstå mig rätt - det är svårt att bo utan dem nära, MEN själva staden & människorna där är inget jag saknar. Förutom familjen då förstås.
 
Vi har ju fortsatt att träffas några av oss som gick på föräldraträffarna när vi väntade smått allihop, igår träffades vi igen :) Det kom två mammor till som inte varit med senaste träffarna & det var trevligt att ses allihop - Dock kunde inte Emma & lilla Eira komma för de var lite krassliga, får hoppas att de kommer nästa gång :)
 
Vi fotade barnen sist vi sågs & skulle göra detsamma igår, glömde bort det litegrann så Wilmer hann gå hem & lilla Alice var trött i mammas famn men vi fick till en bild på Vincent, Emma & Axel iaf :)
 
Så söta så ♥
 
Nu står jobb på schemat mest hela tiden, men det är skönt att man kan stå på egna ben & tjäna sina egna pengar utan att behöva blanda in någon annan. Det går ju bra för Christopher med sitt företag just nu också så vi har det bra vi ;)
 
Nä, nu ska jag gå & gosa med min underbara lilla dotter som sover sött - Godnatt!
 
 
 
 

RSS 2.0