för dig ska jag leva för dig ska jag dö ♥

Livet går upp & ner hela tiden nu, ena dagen känns allt underbart medan allt kan kännas värdelöst nästa dag. Jag är glad att jag har medicinen nu iaf, för den hjälper. Sakta men säkert blir mitt mående bättre trots allt.

 

Snart flyttar jag härifrån också, vet inte riktigt när dock. Christopher har sökt jobb i Göteborg & Uppsala idag, fler lär det väl hinna bli. Hoppas att han får jobb så fort som möjligt så jag vet var jag ska söka jobb i Sverige. Sedan bär det av, vart det blir får framtiden utvisa. Ödet ligger inte i mina händer just nu, vilket känns både bra & dåligt.

 

 

Snart är sommaren här också, det känns bra. Att kunna sitta i solen med en bärs vore inte helt fel! Just nu är det bara inomhus-fester som gäller så till sommaren drar vi ut istället :)

 

Min sida av dubbelsängen har pajat också, bräderna som håller upp madrassen har gått sönder så imorse trodde inte C att jag låg kvar i sängen när han vaknade för jag låg och sov i en grop, haha. Men så kan det gå, var rätt skönt att sova där faktiskt :)

 

I förrgår blev det lite fest här hos oss med C, Rasmus & Annika. Var väl najs men folket drog vid midnatt typ så då var festen över. Hoppas på någon superfest framöver så man kan softa & bara drömma sig bort lite.

 

Nu blir det lite TV innan jag ska ut med Odin igen, blir nog en tidig kväll ikväll för jag är så trött. Somnade igår när jag & C kollade på film så jag missade slutet, var trött hela dagen igår och har inte sovit ut ordentligt.

 

Älskar min syster så mycket, snart blir det hem till mamma igen. C åker nog på söndag så då tar jag Odin och far hem till familjen ♥


Loves just a bubble if you don't take the trouble to make it

Till helgen kommer C äntligen hem för ett tag, sedan kommer han vara hemma hela april också efter en tur till ner till Sundsvall för att jobba. Då blir det fix med lägenheten så det blir klart någongång, skönt!

Odin har varit dålig i magen nu några dagar, jobbigt! Har sprungit ut och in med honom fram och tillbaka för att undvika olyckor inomhus. Vilket ändå har resulterat i just det - ett antal olyckor inomhus. Jaja, har gett honom lite medikament idag så hoppas på att det går över snart.

Flyttar hem igen när C kommer, får se om jag klarar att vara där när han åker igen. Annars blir det hem till mamma igen när han åker. Ska bli skönt att få umgås lite med kaninerna iaf, har ju bara åkt dit för att mata och ge dem vatten varannan dag de senaste veckorna.

På tal om kaniner, idag följde jag & Angelica med när Annika hämtade sin söta kanin. Det är en söt liten lejonhuvad krabat som fått namnet Anastacia än så länge :) Ska bli kul att se hur mina kaniner reagerar när de ska träffas sen, Klampe blir nog iaf glad över ännu en tjej i familjen, haha ;)

Har mått skit idag, ångest, darrningar, huvudvärk mm. Kunde inte ens skära skinkan idag när jag lagade pasta med skinksås till middag. Tur att mamma var hemma och kunde hjälpa mig iaf, vill ju inte råka skära mig pga att händerna skakar som fan! Jaja, nog om det - Snart blir det att krypa ner i bäddsoffan med Odin och SOVA. För imorgon bär det av till Torvalla med Angelica & Annika för lite vandring och lek i naturen och även lite fikamys ♥

Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Har inte bott hemma på två veckor nu, jag klarar inte av att vara ensam efter det som hänt. Jag har ramlat tillbaka i så mycket som jag hade lyckats arbeta upp, jag var så lycklig över att jag äntligen kunde göra saker på egen hand som jag inte klarat innan. Men nu är jag tillbaka på ruta 1 igen.. Vad jag än ska göra måste någon vara med mig, och allt detta pga någon annan.

Det är inte JAG som förstör någon annans liv, det är JAG som fått MITT liv förstört. Sen spelar det ingen roll vad folk tror, jag vet sanningen. Och jag får leva med den resten av livet, tyvärr. Önskar av hela mitt hjärta att händelsen gick att göra ogjord, men det går inte. Men en sak är säker, jag vägrar leva med en skam som jag inte gjort mig förtjänt av!

Tur att jag har Odin hos mig, min lilla bebis som kom in i mitt liv när jag mådde som sämst och gjorde mitt liv så mycket bättre! Han kanske inte är den allra lättaste hunden att handskas med alla gånger pga sin dövhet - Men han är definitivt den allra snällaste hunden som finns & jag är så glad att jag har honom ♥

Har skaffat mig en gitarr nu, spelade lite med Annika häromkvällen och med Joel igår. Längtar till jag kan spela mera fritt, men det kommer nog så småningom. Jag älskar musik, jag andas musik!

Så mycket tankar, så mycket besvikelser & funderingar. Jag förstår mig inte på en del människor på denna jord, de tänker endast på sig själva och skiter totalt i alla andra. Men allting har ett slut.

Sanningen kommer alltid fram, så lugn bara - En dag vet alla

Sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Ja jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Har jag förmågan att glömma bort

-

Allting kommer fram tillslut, lugn bara.

RSS 2.0