Supervalborg!

Första heldagen på jobbet i "skarpt" läge, suttit själv och tagit emot samtal hela dagen i Härnösand. Var lite tävling på kontoret också så om man sålde fick man chansen att vinna fina priser, själv fick man välja bland "storvinsterna" ;) Valde en väckarklocka som tänder en lampa sådär lagomt på morgonen så hjärnan hinner vakna till liv innan det är dags att gå upp :) Mycket bra eftersom vi pratat om att skaffa en sådan jag & Christopher bra länge nu men tyckt att det varit lite dyrt!

Har varit så jäkla kul på jobbet, blir bara roligare & roligare! Känner ännu mer att detta är precis det rätta för mig, supertrevliga kollegor och riktigt härliga arbetsuppgifter. Löningsfredagen tog vi en after work också, var i Härnösand och jobbade på dagen så när vi kom tillbaka med bussen på eftermiddagen gick vi raka spåret till krogen. Kul var det, haha! Dock lämnade jag festligheterna redan vid nio för vi skulle ju bila till Östersund, lagom lyckofylla hela vägen dit ;)

Nu är det valborg, sitter hemma själv (eller med djuren då) eftersom jag lämnade Christopher & Emma i Östersund några dagar :) Saknar min lilla familj men de myser i husvagnen så jag unnar dem den här pappa-dotter-tiden ♥
 
Ska ut med Odin strax och plocka tallbarr, enda som lindrar allergin jag har nu varje dag! Så jävla jobbigt att nysa precis hela tiden, ikväll blir det nog bara att ta det lugnt framför TVn. Imorgon får man ju ta sovmorgon, men lär väl vakna vid 5 ändå, haha ;)

Påskledigt!

Ja så har det varit påsk nudå, ledigt i fyra dagar så man har hunnit med en del här hemma som behövdes göras :) Imorgon står jobb på schemat igen och jag längtar faktiskt, trivs så superbra med allt så det känns helt fantastiskt kul att sticka iväg på morgonen! Dock är jag utpumpad när jag kommer hem igen men jag antar att det hör till ;)

Påsken har vi firat här hemma i Sundsvall, Christopher och Emma var ute i torsdags och plockade påskris som de pyntade med fjädrar, blev jättefint men jag har varit allergisk sedan dess här hemma såklart.. Men vad gör man inte för att få ha det lite påskfint.

Håller på att rensa ur skrubben där jag haft lagret för nu ska det in pyssel och lite annat där istället, Emma blir ju längre för varje dag också så hon når ju mer o mer i mina hyllor. Men det löser sig nu när jag kan ha grejorna i skrubben istället :)

Nu ska Emma strax lägga sig och jag ska fixa lite med naglarna tänkte jag, om jag orkar vill säga.. Får se vad kvällen har att bjuda på innan det är dags att sova för att komma upp imorgon.

Nya rutiner!

Så var det det där med rutiner igen, vi som just har kommit in i bra rutiner med allt för att vardagen ska rulla på men nu blir det nytt igen. Började det nya jobbet på com hem i måndags, skittrevligt gäng som man skrattar och har kul med HELA tiden! Trivs superbra :) Känns som det här kommer bli riktigt bra! Vi håller till i stadshuset just nu under tiden vi har utbildning i fyra veckor, vårat kontor startas ju upp helt från scratch här i Sundsvall så vi är ju först på plats. Kontoret håller på att byggas upp så vi har inte sett det än, är en byggarbetsplats för tillfället ;) Så spännande allting just nu!

Emma är hemma med Christopher än så länge eftersom dagis inte är aktuellt förrän i början av maj, stor omställning för skrutten - har ju inte varit borta en hel dag i hela hennes liv hittills! Men det har gått bra, hon trivs ju med pappa och tycker det är roligt att få vara med honom :) Blir lite sent innan jag kommit hem så middagen har flyttat från 16-17 till runt 18, det tyckte inte Emma om igår för hon var jättetjurig när vi skulle handla efter jobbet! Men vi kommer väl in i det nya så småningom, kanske lagom tills det är dags att ändra ännu en gång när dagis drar igång ;)

RSS 2.0