Hade jag ett blankt gevär...

Hade jag ett blankt gevär
så vore det mig ett kärt besvär
att skjuta prick på alla dom
som jag har svårt att tycka om
Och med lite gas till hands
gick väl livet som en dans
jag tog kål på några fler
som jag ej vill träffa mer
Men nu så är jag vapenfri
det är ödets ironi
så dom frodas och mår bra
fastän Fan dem borde ta!


Nyss hemkommen!

Precis kommit hem efter skoldagen :) Först hade vi Samhälle, jo men det gick ju bra - Skolan stannade upp för Internet funkade inte! Faan, asså :P Haha, ja då gick hela klassen till biblioteket istället - Najs det, men svårt att hitta böcker som innehöll rätt info.. Jaja, efter lunchen var det idrott - Innebandy i vin&sprit-hallen :D Det var fett kul, svettigt som fan men kuuuul :) Nu ska jag strax hoppa i n i duschen, hade tänkt gå på Friskis&Svettis men orkar inte >.<

När vi spelade innebandy idag kom jag att tänka på när jag var liten och följde med pappa under en period när han och ett gäng spelade just innebandy. Jag ville bli som pappa så ett tag efter han slutat spela med dem så fick jag hans innebandyklubba och började spela i ett innebandylag :) Jag minns att jag var med på en match men alla vuxna tog allting alldeles för allvarligt, de skrek och hyttade och det var inte alls kul :( Jag slutade efter detta för det var inte vad jag hade tänkt mig, det var mycket roligare när pappa spelade med sitt gäng för då var det inte att vinna det handlade om utan att bara ha roligt.

Usch & Fy!

Jag är så trött så trött, skit också! Jaja, ska försöka ta nya tag nu och ordna upp allt jävelskap - Både med skola och annat. Imorgon blir det plugg och städning, sen får jag se om det finns tid över för pyssel i helgen - Hoppas på det!

Utmanad!

DU ÄR UTMANAD!
skriv en lista på 10 saker dina vänner kanske inte visste om dig

1. Jag lider av panikångest
2. Jag duschar minst 3 gånger om dagen
3. Jag kan inte dricka mjölk ur samma glas två gånger utan måste ta ett nytt glas om jag ska dricka mer
4. När jag var liten kunde jag inte låta bli att stjäla saker
5. Jag har lämnat två killar pga att de tyckte min lillasyster var jobbig
6. Varken jag eller C visste hur gammal den andre var förrän vi hade träffats ett bra tag
7. Jag kan spänna ut mina näsborrar så dom blir JÄTTESTORA
8. Det var egentligen aldrig meningen att jag och C skulle bli ett par
9. Jag har gått upp 15 kilo sedan jag och C träffades
10. Jag sjunger jämt när jag är hemma

jag utmanar alla som känner för det :)


Alla hjärtans dag-paket <3

Var nyss ner till posten och hämtade ut paket som hade kommit, det var från mamma och innehöll godis, halsband och en supersöt klocka! Tack mamma, jag älskar dig <3


Jag har blivit utmanad!

Hade fått en utmaning av Malin :)

Regler för detta är:
* Gå in i mappen Mina bilder (Eller var du nu lagrar dina foton).
* Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
* Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
* Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade.

Det blev den här söta bilden på Odin när han hade kurat ihop sig i en IKEA-kasse bredvid husses elektronikprylar :)


Jag vet inte riktigt vilka jag ska utmana vidare utan de som vill kan ju anta utmaningen ;)

Pysslat lite...

Igår var Malin här och för första gången någonsin pysslade vi smycken tillsammans, ett litet smakprov på vad jag gjorde;


Städ & Gamla minnen!

Jag fattar inte vad som har hänt - Jag har blivit så jävla seg när det gäller städning så jag vet inte vad! Så fort jag är nöjd och glad över att städningen är klar så ser det förjävligt ut igen, hur kan det komma sig?! Djuren gör ju sitt förstås, kaninerna springer och drar runt spån över golven och Odin fäller hår (inte så mkt dock) och biter saker i småbitar :P Nu ska jag få det klart idag har jag tänkt, nästan färdigplockat bland alla grejor i lägenheten och har även snart tvättat klart :) Kaninerna fick åka ut på balkongen i uteburen för ett tag sedan, var ju varmt ute idag så tänkte det vore bra med lite friskluft för dem. Brukar ju försöka ta ut dem så ofta jag kan så de får springa av sig i snön också men det blir ganska krångligt med så många djur ;) Tur jag inte har kvar alla 8 kaniner längre! Men 3 kaniner är inte så lätt alla gånger heller, allra helst när man ska åka bort någonstans! Menmen, mina djur är ju mina bebisar <3

Kom och tänka på idag när jag tog tag i städningen i köket hur det var när jag fyllde 11... Jag hade bjudit hela klassen och mamma & pappa hjälpte mig att göra det jättemysigt hemma. Pappa och jag fixade disco i källaren och vi ställde fram godis och läsk. Jag hade även bjudit dit en kompis från Frösön och hon & jag bakade tårta och hade roligt :)

När det var ca 1 timme innan kalaset skulle börja började folk att ringa och säga att de inte kunde komma, en efter en ringde de och avbokade - Helt plötsligt hade hela byn andra saker för sig verkade det som! Det slutade med att det kom 3 personer, 3 st - på mitt kalas som skulle bli så bra. Hur fan har man disco med bara 3 pers?! Jaja, jag var glad att det kom någon iaf och försökte hålla humöret uppe.

Det spårade ur totalt, vi lekte någon lek ute med pappa och folk blev sur hit och dit när de förlorade. Pappa gjorde allt för att få alla glada och göra min födelesedag bra men det blev bara pannkaka av allt! Vi fortsatte ner till källaren och satte igång musiken och hoppades att folk skulle bli på bättre humör, då började en av killarna spy för han hade ätit för mycket godis!

Jaha, då var det bara för mamma & pappa att ringa hans föräldrar så fick dom komma och hämta honom. De flesta passade på att säga att de mådde dåligt och blablabla, för att få åka hem de också. Vilket jävla värdelöst kalas alltså! Stackars mamma & pappa, de ville ju bara att allt skulle vara bra... Behövar jag säga att det var sista gången jag hade kalas?

Att det ska vara så svårt!

Skulle städa, tvätta och göra matlådor idag var det tänkt, men hur jag än gör lyckas jag alltid komma på andra saker att göra :S Nu måste jag städa! Är så trött också, vill lägga mig och sova ett tag - Men det får vänta tills efter middagen :)

RSS 2.0