Rättegång imorgon!

Var ju upp till Östersund för ett tag sedan för jag skulle på rättegång efter att jag & Odin blev hotade till livet förra vintern. Tyvärr dök den tilltalade inte upp så rättegången blev framskjuten & imorgon blir det ett nytt försök. Ska få köra via kamera från tingsrätten här i Uppsala så jag slapp åka den långa vägen upp till Östersund den här gången. Lika bra det förresten, jag vill inte upp dit & dricka skitvatten, haha!

Ska lägga mig nu, har en konstig känsla i magen. Började på jobbet idag med tryck ovanför naveln, precis som när man ska spy typ & det började om nu ikväll. Usch, hoppas verkligen inte att det är vinterkräksjuka eller något liknande! Jag har redan varit magsjuk i husvagnen & det var INTE kul, visserligen är det väl aldrig kul men det känns värre när man inte har en riktig toalett i närheten..

Godnatt!

Vägguttag gör ont!

Jobbar just nu, lite trött men piggnar nog till snart av kaffet :)

Åkte till net on net igår & kikade lite, jag & Christopher hittade en julklapp till Angelica så nu längtar jag till julen bara för jag så gärna vill se hennes reaktion! Hon har önskat sig det här ganska länge nu så jag vet att hon kommer bli överlycklig :D

När vi kom hem mös vi framför tvn & tog det lugnt bara. När Christopher var & duschade skulle jag städa lite & med min vanliga otur fick jag självklart en jävla stöt av vägguttaget! Fan vad ont det gjorde! Blev akuten direkt för att kolla hjärtat & allt såg bra ut som tur var.

När vi kom hem igen var jag helt slut så jag somnade på Christophers mage, haha! Är fortfarande bortdomnad i armen efter stöten men det går nog över om någon dag hoppas jag..

Har fixat massa med hemsidan så jag hoppas den blir färdig snart så jag kommer igång med företaget :)

Trött & Hängig

Känner mig väldigt trött & hängig just nu så ska nog lägga mig snart.. Är så mysigt att sova här i husvagnen när vinden & snön yr utanför :)

Var på badhuset i lördags med Christopher, var skönt med lite avkoppling i bubbelpoolen & kul att leka med barnen i bassängen, haha!

I söndags bestämde vi att vi skulle ta en liten tur med husvagnen så vi åkte bort till Fyrislund & ställde oss i några timmar. Lagade middag & mös framför TVn :)

På fredag fyller vår lilla bebis hela 3år <3 Så vi har bestämt att vi ska åka bort över helgen & ta det lugnt någonstans i husvagnen. Ska bli mysigt!

Ska väl krypa ner brevid Christopher strax & sova. Hoppas jag är piggare imorgon..

Saknar min lilla ängel Angelica, längtar tills jag får hålla om henne igen & få höra alla hennes tankar. Hon har blivit så stor & smart min lilla tjej <3 Godnatt!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar!

Nu har det kommit rätt mycket snö under dagen, stormade massa också. Förtältet håller på att ge vika så vi får se hur länge det står kvar..
Kikar lite TV nu men ska nog strax krypa ner i den varma sköna sängen brevid Christopher :)
Min älskling gick & la sig tidigt ikväll, vi läste lite ur hundraåringen av Jonas Jonasson, haha så jävla rolig bok!
Imorgon blir det jobb & sen ska jag nog pyssla lite kort. Har passat på att måla massa motiv när Christopher inte varit hemma för han står inte ut med ljudet av stomfarna, haha!
Jaja, hoppas det är varmt imorgon så man inte behöver frysa påväg till jobbet..

RSS 2.0