Jul & Fest

Jaha, så var julafton förbi & nya året på ingång.

Känns så härligt att jag fixade julklappar till alla i år, har Tommy, Kevin, Glenn & Angelica (Kevins tjej) kvar nu bara. Klapparna ligger här klara men har inte träffat dem ännu så det blir senare.

Julen var helt okej, började här hemma jag & C med djuren :) Sen blev det hem till moster, Ulf, Joel & Bernard där även mormor & Axel höll till, delade ut deras julklappar där. Efter det åkte jag hem till mamma & delade ut julklapparna jag hade till henne, Reijo & Angelica. Gick även ner till Anders, Viola, Annika & Rocky för att äta Ris á la malta, kika på svensson svensson & även där dela ut julklappar :) Sedan kom C och hämtade mig för att åka till Ginger & Sebastian och dela ut de sista julklapparna.

Jag blev superglad för mina paket! Fick en spikmatta med tillhörande avslappningsskiva, parfym & bodylotion, en lyckoklöver-berlock till mitt Tomas Sabo-armband, pärlplattor av Angelica, muggar med shokladpulver, vaniljsocker & minimarsmallows, pengar, godis & sist men absolut inte minst: ett presentkort för att ta hål i naveln! Tiden för detta är bokad till den 5:e januari så jag längtar som en tok, fast lite nervös är jag.. Annika skulle ha föjt med men hon åkte ner till Göteborg i förrgår och blir borta i 2 veckor så det blir bara Angelica som följer.

Juldagen spenderades först hos mamma dit Madde & Mattias också kom, hade en julklapp var åt dem också :) Blev lite grogg, shottar, öl & cider med familjen innan jag & Annika drog hem till Angelica (vad många olika Angelica det blev helt plötsligt!) där det var fest. C & Rasmus hade redan hunnit dit så vi kom lite senare. Blev bjuden på öl, cider, shottar & grogg även där & innan kvällen var slut var jag ganska borta!

Har massa minnesluckor men minns att jag satt i vardagsrummet mest hela tiden, var ute och sprang i snön utan skor en sväng också, spydde tillsammans med Annika på toan när någon plötsligt öppnade dörren & kom in, låg och halvsov i något litet rum medan Annika pratade i telefon, pratade engelska mest hela kvällen med någon snubbe från Australien, fick höra att C var för smart för att vara tillsammans med någon som mig, fick en öl hälld över hela mig..

Den sista grejen gjorde att jag lessnade och på något vis lyckades beställa en taxi som jag & Annika delade på. Fattar inte hur jag tog mig hem överhuvudtaget, jag vaknade iaf på köksgolvet & fattade inte var jag var när C ringde och sa att han inte hade någon plånbok så jag var tvungen att komma ner och lösa ut honom från taxin.

Kvällen var kul i vilket fall, längesedan jag festade nu så det var najs :D Mådde dock som jag förtjänade dagen därpå & var upp och spydde några gånger till innan jag vaknade till liv ordentligt!

C åkte tillbaka till Sundsvall för sista gången i måndags morse, meningen var att han skulle komma hem idag men tyvärr ringde han imorse och berättade att de hade haft inbrott inatt på företaget så alla datorer och grejor var stulna så nu blir han kvar ett tag till för att kunna göra klart sitt arbete :(

Jaja, inget bra slut på 2009 - bara hoppas att 2010 har mer att erbjuda!

Nu kommer mormor, Axel, mamma & Angelica snart så ska fixa lite fika innan de hinner hit. Tjao!







En sådan natt som bara flyger iväg..

Lillasyster ligger redan & sover sött sedan länge, själv kan jag inte sova.. Beror på medicinen så det är inte så mycket att göra åt. Ingen aptit har jag heller, men det stör mig inte så mycket - Annars är jag hungrig typ 24/7 så det är väl rätt skönt att slippa. Glömde dock bort helt att äta häromdagen och kom på det när jag kände magen kurra massa. Konstig känsla, jag visste att det är så magen känns när jag är hungrig men jag kände ingen hunger.

Ska göra julskinkan imorgon & fixa det absolut sista inför julen. Är så glad att C ska flytta upp nu om några dagar, ÄNTLIGEN <3

För övrigt blev jag & Odin hotade av en gubbe igår, vi blev spottade på & fick veta att han skulle döda oss om han såg oss igen. Lite jobbigt då han bor mitt emot tvättstugan som jag besöker varje vecka.. Jaja, han blev anmäld för jag orkar inte med att folk beter sig som idioter när jag inte har gjort något fel mot dem!

Ska försöka sova nu iaf, har försökt i flera timmar och orkade inte ligga kvar längre när jag känner att jag inte kan somna. Måste vara pigg imorgon för att orka fixa det som fixas skall!

Godnatt eller Godmorgon eller vafan ni nu vill kalla det ;)

Sundsvall & Sjukskrivning

Jag & Ginger åkte till Sundsvall i torsdags för att överraska C, han hade misstänkt att jag skulle komma men tror det blev en riktig överraskning när han såg oss båda stå bakom hörnet på huset när han kom ut ;) Var riktigt kul att göra något annorlunda bara sådär, utan att behöva tänka efter så mycket innan. Har varit flera underbara dagar i Sundsvall, vi har mest tagit det lugnt, pluggat & kikat film.

Blev en tripp till IKEA också där det inhandlades lite smått & gott, blev inte julklappar till någon annan än mig själv men jag har ju fixat det redan till de flesta :) Köpte lite förvaring till mitt pysselrum, ska bara försöka ge mig på att sätta upp en krok i taket! Tror att C får hjälpa mig för jag vet inte om jag törs borra i taket själv.. Köpte även ett fint ljusunderlägg i sten och supercoola isformar i form av gitarrer som vi redan har använt flitigt!

Skulle åka hem igår men fick panik när jag insåg att sista tåget gick vid 16 och jag inte skulle hinna träffa C efter han slutat jobba så jag stannade en kväll extra. Vi åkte en sväng till Malin & Per igår kväll, blev fika & prat. Jag & Malin hamnade som vanligt i pysselrummet också medan grabbarna satt och pratade i vardagsrummet ;) Trevligt, trevligt!

Har sett lite julfilmer under dagarna som gått, så nu har jag faktiskt lite julstämning. Förra julen kände jag ingen alls så det känns bra att det kommit tillbaka lite iaf.

Var även till läkaren idag, fick medicin utskriven nu som jag skall lösa ut imorgon & påbörja direkt. Blev även sjukskriven nu till en början då man kan må ännu sämre av medicinen än innan de första veckorna. Jag hoppas verkligen att det fungerar bra, nu när det blir nytt år & allt. En helt ny start & en helt ny början på mitt liv!

Snart kommer Annika hit också, ska löda ihop hennes sladd till datorn & sedan ska vi fota lite till hemsidan.

Snart är det faktiskt Jul!

Har fixat lite nu inför julen, ja inte här hemma då förstås då jag inte orkar gå igenom allt i källaren för att komma åt julsakerna :S Men det gör inte så mkt tycker jag, det är viktigare att fixa inför julen när man har barn. Men julklappar har jag kommit igång lite med, önskar dock att jag hade mer pengar till sånt då jag ville ge nära & kära så mkt! Men det är väl tanken som räknas och jag tror nog de blir glada för det de får :)

Tänkte iaf överraska C i helgen med en grej, men mer säger jag inte förrän jag vet till 100% hur det blir med mina planer ;) Har dock sagt åt honom att han inte får komma hem i helgen, vad han ska undra vad det är frågan om nudå?!

Hoppas det blir som jag planerat nu bara, skulle vara så kul :) Nä nu borde jag ta och sova, ska upp tidigt imorgon!

♫ ♪ ♫♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♫ ♪ ♫ ♪♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♫ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫♫ ♪ ♫ ♪♪ ♫ ♪

Underbar helg <3

I onsdags fick jag mig en rejäl överraskning när älskling ringde och sa att han skulle komma hem! Wiie, vad glad jag blev :D Blev plugg för hela slanten med bra hjälp från honom så nu har man kommit en bra bit påväg med allt.

I torsdags var det fysiklabb & sedan drog jag & Annika på gymmet. Blev hämtade av C efter det och åkte hem för att käka middag innan jag & Annika ville dra till furan för att kika lite på kläder och annat skoj. Hittade bland annat några supersöta fjärilar som jag satte på båda sidor av min dörr till pysselrummet, blev superbra och jag älskar dem!

Fredagen spenderade jag först hos mormor med henne och mamma där det gjordes knäck som bara den! resten av dagen spenderade jag hemma med massa plugg & även lite pyssel, hann inte pyssla så mycket för tiden fanns inte men målade iaf lite tomtar :)

I lördags hade systeryster juluppvisning på Sporthallen med sin gymnastikgrupp, de var superduktiga & hon var nöjd efteråt :) Blev hem och plugga efter det innan vi åkte in till stan för att äta middag. Sebastian hade gjort köttfärspaj som var jättegod, den måste jag börja göra! Efter maten åkte vi hem och gjorde oss iordning för att åka tillbaka till stan igen & möta upp Annika för att sedan dra på fest hos Rasmus. Sebastian kom också dit efter ett tag. Blev massa musik, kung-spelande & annat skoj! Längesedan jag festade sist så det kändes bra det ;)

Blev att jag & C tog en promenix hem någongång på natten, var ganska kallt men det var rätt skönt ändå :)

Idag har vi bara tagit det lugnt, var en sväng på Multihallen & spelade lite spel innan vi åkte hem igen för att C skulle börja packa.. Blev bjuden på fiskpinnar & någon form av potatis/chips/strips? av C, smakade supergott iaf! Vid 21-tiden vinkade jag & Odin hejdå till honom när han for tillbaka till Sundsvall.. Kvällen har varit rätt lång nu när inte C är hemma, menmen - inte länge kvar tills han flyttar hem igen <3

Imorgon ska jag äntligen iväg på ett viktigt möte halv 9, hoppas jag får någon rätsida på allt nu! Efter mötet ska jag plugga på skolan tills Annika slutar jobbet så ska vi på gymmet efter det.

Nu blir det lite TV innan jag ska sova, först en liten promenad med Odin bara :)

sIɥʇ ǝʇsɐd puɐ ʎdoɔ 'sʎɐs siɥʇ ʇɐɥʍ ʇno ǝɹnƃIɟ oʇ ɥƃnouǝ ʇɹɐɯs ǝɹɐ noʎ ɟI

Blev gymmet igår & sen filmkväll med Annika, filmen var sorglig så ingen av oss tyckte den var särskilt bra faktiskt.. Jag hade sån hjärtklappning hela kvällen så jag trodde jag skulle bli galen, hade så jävla ont så jag inte kunde sitta upp! Men den gav med sig efter ca 3 timmar så då blev det bra igen :)

Idag ska jag städa, så nöjd med att mitt pysselrum är fint så nu är det resten av lägeheten kvar bara. Är även nöjd över att jag äntligen vågat en grej som jag länge väntat på att orka ta tag i. På måndag gäller det!

Jaja, ska väl ut med Odin snart igen - Min lillplutt <3

RSS 2.0