Snart är mars slut!

Malin kom hit i torsdags & så pysslade vi hela dagen tills vi båda var så trötta att vi inte orkade mer! Som vanligt hann vi inte med några stora högar med alster men något kort blev det iaf :) Jag gjorde detta bidrag till Scraphusets Marstävling:
 
 
I mars månad vill vi att du skapar ett alster där färgerna orange, turkost och grönt måste finnas med på ditt alster i någon form och synas tydligt. Övriga färger får naturligtvis finnas med på ditt alster också. Val av alster väljer du själv, kort, layout, tavla, altra - ja, vad som helst!
 
Ska skicka det till en speciell person som jag saknar lite extra mycket nu i påsk ♥
 
Mamma fyller 46år imorgon också, har ett kort till henne med men det har jag inte hunnit fota. Eftersom hela famlijen är i valsjöbyn nu så får hon kortet i efterskott när de kommer hem igen.
 
Tror jag ska passa på att pyssla lite nu medan Emma sover, som jag längtat efter att få arbeta med händerna!
 
 

Massa jobb & lite tid till annat!

Vi har fått iordning lägenheten nu så gott vi kan med de möbler & grejor vi har nu, det som ska upp sedan är gardiner i alla rum, lite tavlor, blommor & andra dekorationer. Men det får bli ett senare projekt ;) Just nu håller vi på att jobba hela dagarna, främst i mitt företag. Har haft fullt upp för att få ordning på allt, massa nytt beställt som kommer om några dagar förhoppningsvis :D Hoppas det håller i sig för nu ska vi försöka satsa stort på de produkter som går bäst just nu.. Spännande att se hur det går!
 
Igår tog jag & Emma en tur till stan, jag var tvungen att köpa medicin som tagit slut & så kikade vi ifall kyrkis kanske var öppet. Men som jag misstänkte var det stängt denna & även nästa vecka. Vi får ta & åka dit efter påsk då :) Emma växer så det knakar, känns som hon lär sig något nytt varje dag! Så kul att få vara med om ett barns uppväxt & se alla framsteg. Den lycka som lyser i hennes ögon när hon klarat något själv är underbar ♥
 
Nu blir det mera jobb & om några timmar är det dags att packa dagens ordrar innan tömning.

Snart har vi ett RIKTIGT hem!

Christopher kom hem med massa kartonger & grejor förra veckan så vi har plockat med alla grejor sedan dess. Mitt & Emmas rum är nästan helt klart, Christophers kontor är färdigt & vardagsrummet håller vi på att fixa det sista med. Bokhyllorna är uppe & i vitrinskåpet står alla glas fint uppradade - Härligt!
 
Verkligen myser inombords när jag äntligen fått tillbaka känslan att det här är HEMMA, vårat alldeles egna hem! Även fast vi bott i tre olika lägenheter här i Sundsvall under de senaste 1½ åren sedan vi kom tillbaka hit så är den här den första som känns som ett riktigt hem. Snart är allt klart & vi är äntligen hemma på riktigt igen efter alla år som vårat bohag varit nedpackat i förråden.
 
Att bo två pers & 5 djur på 18kvm var ingen höjdare, addera en graviditet & upptäck att det är i princip omöjligt! Att då byta upp sig till 45kvm var som en dröm & det har fungerat bra fram tills mitt företag behövde breda ut sig & vi plötsligt inte fick plats att jobba i samma rum längre. När Emmas vagga byttes mot spjälsäng var det plötsligt inte alls så lätt att ta sig genom köket där den var tvungen att stå. Operation "Flytta bebis utan att hon vaknar" misslyckades ett antal gånger när vi behövde komma åt något i kyl eller frys.
 
Att då få flytta in i den här lägenheten på 80kvm & ha plats att ta hit alla våra möbler - Ja, det kan inte beskrivas på annat sätt än: Som en dröm!
 
Vi mår riktigt bra hela familjen, här trivs vi bra & här känns det som vi kan stanna i många år framöver :)

Uppe sent!

Det här är första kvällen på väldigt länge som jag är uppe fortfarande den här tiden. Förut var ju jag & Christopher uppe till 3-4 ibland till och med men numera när Emma vaknar vid 7 på morgonen så orkar jag helt enkelt inte vara vaken så länge längre! Brukar somna vid 22-tiden ungefär för kroppen bara ger upp i soffan.
 
Skönt att ha lite rutiner iaf, Emma somnar så snällt mest varje kväll - Bara att lägga ned henne i sängen vid 19:30-20:00 så gnolar hon på lite för sig själv innan hon somnar. Sen att hon sover hela nätterna som hon gjort sedan många månader tillbaka är ju inte helt fel det heller ;) Väldigt skönt att hon är så duktig redan, sen om det håller i sig är ju en annan femma - MEN jag är glad så länge det varar :)
 
Nu ska jag nog ta & lägga mig snart, annars orkar jag inte upp imorgon istället.

Gräsänkling några dagar!

Igår åkte Christopher till Östersund så jag & Emma är hemma själva några dagar med alla djuren ;) Vi ska försöka få hit så mycket grejor det bara går nu från våra två förråd i Ösd, Christopher ska gå igenom & rensa lite till samt sälja bort en del större grejor som vi inte ska ha kvar. Jag längtar efter att få hit alla mina pysselgrejor, alla pärlor & allt papper! Har hur många kartonger som helst fulla med pyssel & det kliar verkligen i fingrarna nu när jag vet att snart kommer jag kunna sitta & pyssla igen :D
 
På måndag kommer Angelica hit eftersom hon har sportlov, det blir mysigt att få rå om henne lite igen ♥ Sen har jag bjudit in några mammor med barn på onsdag, ska bjuda på lunch & så tänkte jag baka något till fika. Blir inte att jag bakar så ofta så jag passar på när Angelica ändå är här. Vad nästa vecka bjuder på mer vet jag inte än, blir väl Birsta på måndag när jag mött upp Angelica vid tåget iallafall.
 
Emma har letat efter Christopher både igårkväll & imorse, lillskrutten ♥ Hon har ju aldrig varit utan någon av oss såhär så hon tycker nog det är lite märkligt. Men som tur är så har hon inte varit ledsen eller något sånt utan bara undrat var pappa är.
 
Nu sover hon så jag tänkte passa på att gå ut en sväng med Odin, det var så krångligt att gå ut med dem båda två igår eftersom det både var blåsigt & halt. Det gör ju inte saken bättre att Odin drar en massa när man är ute heller..

RSS 2.0