Vilken hektisk vecka!

Haft många järn i elden denna vecka, kul men även lite jobbigt till & från! I söndags var vi bjudna hem till Emma, Erik & lilla Eira för ett tidigt luciafirande. Blev massa mammor, pappor & bebisar så det var riktigt kul :) Alla bebisar var utklädda till söta små tomtar, sötnosarna ♥
 
I måndags var det åter en stressig eftermiddag eftersom alla BG-betalningar som gjorts under fre, lör & sön kommer in samtidigt! Kul såklart men också jobbigt som sagt. Tisdagen tog jag & gjorde till en ledig dag, vi åkte hem till Sandra & lilla Vincent & träffades, Emma & Eira kom också :)
 
Resten av veckan har bestått av jobb, jobb, jobb - Massor av jobb! Har ökat försäljningen flera gånger om den här månaden så det har blivit en hel del ordrar att packa. Har även beställt lite nya grejor, hoppas det hinner komma innan vi flyttar bara.
 
Letar fortfarande boende, vet inte hur många personer jag kontaktat vid det här laget - Bostadsbrist så det skriker om det! Står på kö på några på Östersundshem men det verkar hopplöst..
 
Igår lyxade vi till det lite med julbord på IKEA ;) Var mycket bättre i år än de två föregående åren, och som vanligt var laxen med hovmästarsås min favvis ♥
 
Nu ska Emma strax käka lite gröt & sedan ska jag fota lite grejor som ska ut till försäljning :)

INTE kul med Snö!

Hehe, tyckte det var lite roligt att förra blogginlägget hette "Kul med Snö" så efter dagens händelser fick detta heta "INTE kul med Snö" Det började ju snöa sådär lite lagomt & härligt i förrgår, sedan ökade det under natten & imorse gick det knappt att ta sig ut ur vår port! Det var snövallar ÖVERALLT, efter jag fått upp porten gick den inte att stänga igen för all snö & jag fick klättra över snövallarna för att ta mig fram. Odin tyckte det var najs, han gillar ju att leka i snön vilket jag vuxit ifrån litegrann ;)
 
Iaf så skulle Christopher ta sig iväg för att jobba vilket inte var helt lätt i all snöyra så vi skulle ställa på bilen som vi haft avställd några veckor nu. Sagt & gjort, men då upptäckte vi ju såklart att den skulle besiktigas IDAG för att få köras så då fick vi boka en tid, som tur var fanns det tider med så kort varsel så det fick relativt smidigt. Dock var det inte lätt att ta sig fram med bilen, snö överallt! Massa bilar som stod & inte kunde ta sig någonstans, det var bara en fil i vägen som trafiken från båda håll fick samsas om & det var svårt att se var vägen var ens. Men hursom så kom vi fram tillslut, MEN då var tiden ute - Vi hade krånglat i snövädret så vår tid inte gällde längre & pengarna vi betalat för tiden var GONE!
 
Tog Emma på armen & satte på mig mitt finaste smile & traskade in på Bilprovningen för att förklara läget. En surgubbe tyckte vi skulle boka en ny tid medan en annan snäll man sa att han kunde kika på bilen så det var inga problem :) Bra det! Så då tog det inte länge förrän bilen gått igenom utan anmärkning :)
 
Resten av dagen har bestått av jobb för både mig & Christopher. Jag har även lagat kasslergratäng, ett nytt oprövat recept jag hittade häromdagen. Tyckte den blev god så får se vad Christopher tycker imorgon när han ska smaka den. Hittade flera nya recept när jag kikade runt häromdagen, gjorde en matlista & handlade allt som behövdes till det nya & vi har hittills provat en 4-5 olika recept som faktiskt blivit riktigt goda allihopa. Min tanke är att vi ska laga maten, fota den & om den är riktigt god sedan gör en egen kokbok att ha här hemma så man alltid har nytt att välja på när inspirationen saknas :)
 
När Christopher kom hem idag var Odin superglad & skulle såklart visa sitt tuggben för honom, så följde han med husse in på toaletten när han skulle tvätta glasögonen & vi hör ett "plums" - Så stod Odin där & kikade ned på sitt tuggben som lagt sig tillrätta på toalettbotten. Jag fick såklart äran att ta upp det & lägga det i soporna då vi inte hade någon vidare lust att ge det till Odin efter det badat.. Så imorgon blir det ned & köpa ett nytt till vår sötnöt ♥
 
Nä nu ska jag ta & lägga mig, resten av familjen har lagt sig så det är väl dags för mig också. Godnatt!

RSS 2.0