Livet blir inte alltid som man tänkt sig.

Idag åker C igen efter nästan en månad här i Östersund för att fixa med allt som skulle göra innan, under & efter flytten. Känns inte så bra, men jag kan ingenting göra åt saken.

Fick ett samtal idag som gjorde allt lite bättre, nu börjar det hända lite saker sakta men säkert som förhoppningsvis kommer förändra allt.

Ska till Odensala imorgon för att städa ur det allra sista innan besiktningen på fredag morgon, skitkul! NOT! Jag är så trött & less efter flytten nu så jag tror jag kommer spy över städgrejorna imorgon! Jaja, inte så mkt att göra, vill ju inte få påbackning för att det inte är riktigt gjort..

Allt har blivit lite upp&ner i mitt liv just nu, mycket tankar som snurrar och gör det svårt att sova igen. Nya grejor har uppkommit som gjort allt lite mer jobbigt, beslut måste tas osv. Jag vet inte om jag riktigt orkar sätta mig ner och fundera ordentligt, är rädd för att välja fel & ångra mig i efterhand, tror jag bara väntar och ser hur allt blir istället.

Tiden får utvisa

Flytt & Städ

Har flyttat ut ur lägenheten i Odensala nu, putsat fönster & städat. Det är lite kvar att göra innan det är helt klart men det mesta är gjort nu iaf och det känns skönt!

Imorgon fyller systeryster hela 8 år, så då blir det lite kalas här hemma :) Sedan på lördag blir det disco med tjejerna i hennes klass, jag kommer agera DJ ;)

Har fått ordning rätt bra här i rummet hos mamma nu också, lite trångt eftersom alla mina & C's grejor står här men det funkar!

Sötkaninerna har fått en till utebur nu eftersom jag har 4 st kaniner nu, börjar få lite mer ordning i mitt liv nu iaf & allt börjar äntligen flyta på bättre.

RSS 2.0