Jag förstår inte!

Det kan fan inte vara sant, det kan fan inte hända så här jävla mycket skit på så kort tid! Tommy hittade sin tjej död idag, hon hade ramlat och slagit upp huvudet och nu är hon borta, bara sådär.. Jag klarar fan inte av mer skit nu, åker hem idag.

Hemma efter helgens semester!

I fredags städade jag och var så glad efter skolan! Jag packade och fixade inför resan och när C kom hem från jobbet gick vi på affären. Vi köpte två långa baguetter var som jag gjorde iordning när vi kom hem. Sen blev det att vi satt och väntade ut tiden, kollade lite på talang 2009 och singin bee innan vi började gå mot tågstationen vid 22-tiden :D Vi gick lugnt och bara njöt av vårluften och när vi kom fram träffade vi Kristian i min klass. Tåget var lite försenat så vi klev inte på förrän en kvart innan tolvslaget och lade oss i sovvagnen. Det var hur hett som helst i hytten och både jag och C vaknade flera gånger under natten för vi inte kunde sova i värmen! Klockan 4 på morgonen klev vi upp båda två för att gå på toa och då kikade vi ut en stund också för vi stod i Stockholm just då :) Hade ställt klockan på 8 men vaknade vid 7 och låg och spelade lite på mobilen innan jag väckte C och fixade fram mackorna jag hade med. När vi kom fram köpte vi kaffe och sen kollade vi upp varifrån bussen vi skulle ta gick ifrån.

Det första som hände när jag klev ut i Göteborg var att en tjej kom fram och ville att jag skulle köpa ut cigg åt henne, haha - första händelsen på semestern ;) Vi tog bussen efter en halvtimme och kom fram till bilaffären precis innan de öppnade. C fick skriva under massa papper och betala handpenningen och sen fick vi äntligen bilen! Den var såååå fin! Jag är kär i vår nya bil, den var så skön att åka i, så tyst så man inte vet om den är på eller av :P Bilhandlarna tyckte vi skulle stanna i Göteborg för tydligen hade Liseberg premiär i lördags men för att hinna hem i tid var vi tvungen att börja åka direkt mot Uppsala.

När vi kom fram till Uppsala skulle vi låna toan på Max, haha - När det var min tur kom en döv kille klädd i kvinnokläder och med en blond peruk fram. Han pratade inte men jag förstod att han ville gå före i kön som var låååång och vi hade redan väntat så länge så jag försökte visa att jag var verkligen tvungen att gå på toa! Vad gjorde han då? Jo, han FÖLJDE med mig in på toan! Haha, jag stod bara där och tänkte "Vad fan ska jag göra nudå?" Men då skrattade han och gick ut igen, haha - Jag lyckas alltid råka ut för konstiga typer var jag än är :P Efter det gick vi  och åt på ett kebab-ställe och sen gick vi lite genom stan innan vi åkte till campingen vi hade hyrt en stuga på. Det var jättemysigt men tyvärr fick jag så ont i huvudet så jag somnade och sov bort hela kvällen :(

När vi vaknade i söndags så plockade jag ihop packningen och så åkte vi in till Uppsala igen och gick några timmar på stan, letade en studentklänning men hittade ingen jag gillade tyvärr. Däremot hittade jag as-snygga kortbyxor till C som han fick av mig :) Efter turen på stan åkte vi och tankade och då såg C en hamburgerbar som han åt på för sisådär en 10 år sedan när han satt på hem i Uppsala, så då tog vi och käkade lunch/middag där innan vi började åka mot Sundsvall :D

På vägen hem stannade vi bland annat i Söderhamn och tog en kaffe och sedan i Hudiksvall och gick en sväng i staden. Där var det så fint så vi tror vi ska ta en helg framöver och åka dit :) Nu känns det rätt skönt att vara hemma igen och det var härligt att få sova i sin egen säng inatt!

Pyssel hela dagen lång :D

Vaknade vid 8 i morse och fixade kaffe till älskling, sen packade jag och fixade lite inför pysseldagen hos Malin :) När hon hämtade mig åkte vi och handlade lite innan vi fortsatte hem till henne. Det blev pyssel och snack för hela slanten och även lite käk därimellan. Jag gjorde tre kort till kort i fokus där hobbyhuset sponsrade mig med lite papper, dekorationer och en supersöt stämpel som ni ser nedan :)














Efter det stämplade jag upp lite av Malins fina stämplar som jag VILL HA! Dagen fortsatte med att vi åkte till Donken och köpte lite mat och åkte hem till mig och åt den. Sen stansade vi ut ett minialbum till Malin så hon får koll på sina promarkers :)

Resten av kvällen har jag spenderat hemma med C och bara tagit det lugnt, dricker lite te nu och ska väl snart lägga mig. Godnatt!

Helgen & lite annat

Christopher ringde Östersundsbostäder häromdagen för jag ville vet om vi verkligen låg på första plats och när vi isåfall skulle få veta om vi får lägenheten. Det visade sig att vi hade köplats nr. 1 och jag blev superglad! I maj får vi veta mer, ifall vi tex behöver någon som går i borgen eller hur vi nu ska göra ifall C inte får nytt jobb i sommar. Vad dumt det blev nu att han blev uppsagd precis nu, dålig tajming liksom :( Jaja, det ordnar sig nog - VI bara MÅSTE ha den där lägenheten, så är det bara! Åh, jag kan inget annat än tänka på lägenheten, pratar knappt om annat - Haha :P

I lördags tog jag & C mopeden och åkte ut och satte upp lappar om att sälja bilen, sen satte vi oss och tog en kaffe på hans jobb. Då kom jag på att kanske Reijo var intresserad av bilen! Jomenvisst, en halvtimme senare satt vi i bilen på väg till Östersund för att sälja bilen till honom :) Vi åkte hem i söndags kväll och Odin stannade hos mamma & Reijo eftersom vi åker till Göteborg nästa helg. Huvva, känns så tomt utan Odin hemma :( Men om ungefär 2 veckor hämtar vi honom igen :D Min lilla bebis <3

Hade sovmorgon imorse så jag var upp kl 8 och fixade kaffe åt C sen la jag mig igen, vaknade igen vid 9 men ville sova lite till så klev inte upp förrän vid 10 och duschade. Såg att C glömt sin mobil hemma så jag tog en promenad förbi hans jobb för att lämna den, var ganska blåsigt :P Lånade C's bankomatkort i samma veva för jag glömde busskortet hemma och man kan inte betala med kontanter på bussarna här längre.

Imorgon är jag ledig hela dagen och därför ska Malin komma och hämta mig så blir det pyssel :) Blir sista pysslet med papper nu innan jag flyttar till Östersund, ska packa ner i kartonger och ta upp till mamma så länge så man har lite klart innan vi tar sista lasset grejor och åker i sommar. Känns så kul och pirrigt att äntligen flytta hem igen, Östersund är vårat hem och så kommer det alltid vara. Jag kan inte se mina framtida barn växa upp någon annanstans än i Östersund, troligtvis i Odensala som både jag & C tycker är den finaste platsen i Östersund.

Nu har jag nyss varit och ätit lunch med några i klassen och har snart lektion, sen blir det hem och städa.

Men tänk att något kan gå bra ibland!

Jag är så glad just nu, så glad, så glad! Christopher fick mail idag från Östersundsbostäder, vi var på 1:a plats och skulle nu tacka Ja eller Nej till lägneheten :D Nu har vi tackat Ja så den är i princip våran! Fast än är det ju inte säkert då C inte vet hur det blir med jobb efter sommaren så vi kanske inte får den pga det... Men hursomhelst så är jag glad nu för tillfället och det känns bra!

Har städat hemma idag, plockat och diskat. Sen gjorde jag biff med bambuskott och couscous till middag och det blev klart ungefär samtidigt som C klev in genom dörren efter han slutat jobbet :) Hade tyvärr sådan huvudvärk så jag var inte vidare social vid matbordet utan ville bara krypa ihop i ett hörn och sova. Och det ver precis vad jag gjorde direkt efter maten också, sov ungefär ½ timme och klev upp och dammsög. Tänkte kika på så ska det låta då men jag hade så fruktansvärt ont i huvudet så jag följde med C och Odin ut på promenad istället. Det var skönt men blåsigt så jag hörde knappt något vad C sa under promenaden :P

Nu sitter C i badet och när han kliver upp ska vi sova, mitt huvud vill verkligen det just nu så det ska bli skönt. Godnatt!

Sådärja!

Nu har jag fixat min nya domän, kommer så småningom att lägga upp hemsidan där - Men det får bli ett senare projekt då min första prioritet är att fixa skolan. Jag har ju tidigare haft en .st adress men ville ha en .se adress istället då det är lättare att komma ihåg och också ser bättre ut :) Får se när jag orkar ta tag i hemsidan och fotografera alla smycken och kort, hoppas på att få tid över i sommar efter flytten till Östersund. Det känns bra att ha domänen fixad & klar nu iaf så slipper man tänka på det mer, jag var rädd att någon annan skulle hinna köpa den innan mig.

Nästa fredag tar jag och Christopher tåget till Göteborg för han har köpt en ny bil där, en Peugeot som är skitfin! Efter vi har hämtat den ska vi bara mysa och ta hand om varandra :) Ska stanna en natt i Uppsala också och bo på ett vandrarhem som C bodde på  vid något tillfälle när han hade Permis från behandlingshemmet han bodde på ett tag :)

Nu ska jag kika lite på TV och äta mitt naturgodis och bara ta det lugnt resten av kvällen.

SNART!

Nu börjar det kännas att studenten närmar sig! Jag blir alldeles pirrig i kroppen när jag tänker på hur få veckor det är kvar nu :) Sen börjar jag ju på universitetet istället men det är ju en annan sak. Ska bli så härligt att få gå ut gymnasiet nu, är ju ett år efter pga att jag inte visste vilken linje jag skulle välja så jag gick IV ett år och var ute på praktik för att pröva på lite olika grejor :) Jaja, men nu har jag iaf snart gått klart IT-programmet och det känns UNDERBART!


Sökt lägenhet :)

Jag & C har kollat på den här lägenheten några dagar nu så vi tog och ställde oss på kö nu inatt :) Den är precis vad vi drömt om och ligger i Odensala precis bredvid ICA Kvantum. Jag är på plats 13 & C på plats 3 i kön just nu så vi får se vad som händer. Men OM vi skulle få den så ska det lilla sovrummet bli mitt pysselrum och det större bli C's verkstad.. Jag tänkte göra iordning sovplats i vardagsrummet med något som skärmar av också på något fint sätt. Älskar köket också, att matplatsen ligger bredvid är ju jättebra! Gud vad mysigt det skulle vara att bo där, jag hoppas, hoppas, hoppas att vi får den!


Så trött & slut

Jag orkar knappt hålla ögonen öppna.. Igår var jag så ledsen hela dagen, låg och grät länge med C som höll om mig.. Så många frågor som jag aldrig kommer få svar på, så mycket jag undrar och alltid kommer att få undra över.. Det är alltid någonting som händer, jag förstår inte det. Varför kan det aldrig få vara bra ett tag? En kusin till mig, Fredrik, har legat på sjukhuset nu i flera dagar pga lungorna. Nu har dom kommit fram till att han har samma fel som hans syster Terese hade för några år sedan, hon gick tyvärr bort pga detta fel och då är det klart man blir orolig nu! Jag förstår inte att det kan hända så mycket grejor i en enda familj på så kort tid! Livet är så jävla orättvist så det finns fan inte, jag blir så ledsen & känner mig så hjälplös. Jag kan inte styra över vad som händer och det gör mig så arg. Mina tankar går främst till Fredrik och hans familj, jag hoppas det går bra den här gången!

Efter alla tråkigheter föreslog C att vi skulle hitta på något för att komma på lite andra tankar ett tag så vi gick ner på affären och köpte kött och potatissallad. Sen tog vi med Odin och gick på en promenad upp i skogen där det finns ett vindskydd med grillplats. Det var jobbigt att ta sig dit för det var massa snö att pulsa igenom men vi kom fram tillslut :) Väl framme kom vi på att vi hade glömt tallrikar, jaha men det löser sig tänkte vi. Folk tycker tydligen det är väldigt kul att förstöra så de hade kastat ut all ved på marken så allt var dyngsurt! Efter nästan 3 timmars försök att få till en brasa gav vi upp, blev bara pyttelite glöd så det skulle inte gå att göra ordning köttet :( Vi gick hem igen och jag stekte köttet istället, det blev bra det också :)

Det var skönt att göra något annat och glömma alla tråkigheter ett tag och dagen slutade ändå bra med massa mys i soffan tillsammans framför talang 2009 på datorn <3

Pappa <3

Jag var så arg och ledsen inatt, låg och tänkte på alla gånger pappa blev lurad. Jag förstår inte varför han blev så illa behandlad av så många, lurad massor av gånger på pengar! Min pappa kämpade på med sitt liv, jobbade för att kunna ha mat på bordet varje dag! Men på grund av att han blev lurad så ofta hade vi inte mat på bordet varje dag, vi kunde gå utan mat i flera veckors tid. Var tvugna att åka till mammas familj för att äta, fast vi berättade aldrig för dem hur det var. Inte då, men nu i efterhand vet dom - Dom misstänkte säkert det då också, men vem vill påpeka något sådant eller fråga någon om det?

Pappa var så generös, när han hade pengar ville han ge oss allt! Han ville bjuda på god mat, bjuda mamma på resor och bara att vi skulle umgås. Han var så snäll, för snäll - Det tror jag var en av anledningarna till att han blev lurad så många gånger. Han jobbade många gånger och hjälpte folk runtomkring, men fick han någonting för det? Nej, många gånger fick han ingenting - Inte ens ett tack!

Jag hoppas av hela mitt hjärta att alla som behandlade pappa som skit mår dåligt resten av sina liv, han var värd så mycket bättre än eran jävla dynga era kräk! I mitt hjärta lever han för alltid vidare som den fina och generösa man han var och hans hjärta av guld kommer jag alltid att minnas. Det är viktigt för mig att Angelica också kommer tänka på detta när hon tänker tillbaka på pappa, hon är ju så liten och kommer kanske hinna glömma mer och mer ju äldre hon blir.

Jag hoppas att hon aldrig glömmer pappa så som han var <3

Jaha...

Bara att vänta... Fyfan för det här! Och ont så inåt helvete har jag också, jävla hjärtmuskelinflammationhelvete! Trött, less, sårad, ledsen, utpumpad...

Nu ska jag göra det.

Imorgon kliver jag upp kl 8:00 och ringer direkt för att boka en tid. Nu har jag tagit det första steget och ska söka hjälp, jag hoppas det går bra. Jag vill verkligen ha hjälp, få det här att fungera - Det svåra är bara att ta det första steget.

RSS 2.0