Östersund

Jao, så bär det av till Östersund idag då. Ska firas sista april och så ska jag ordna prinsess-kalas för Angelica :D Odin, Ninis & Sinus ska också med, blir för många dagar för att lämna Ninis&Sinus hemma. Packar och så nu, ska strax till tvättstugan också... Jäkt, jäkt, jäkt! Vid fyra kommer C hem och då ska vi åka på en gång. Jao, det var väl allt för denna gång, nu måste jag sticka till tvättstugan!

Vill ha

Ja, då har jag kollat lite nya vill ha-saker då. Sålde ju MASSOR av mitt smink förut eftersom jag hade så otroligt mycket som jag knappt använt, så nu behöver jag lite nytt igen. Borsten jag har fungerar inte så bra till mitt långa hår längre, så nu är det dax för en ny! En vit större väska skulle ju inte sitta helt fel nu till sommaren heller, jag vill ha! Och allt detta skulle gå på under 500-lappen, får se om plånboken tillåter dessa köp denna månad...

528990-1

Skolan

Sådär, nu har jag lagt in allt jag skrivit i min gamla blogg, vill ju gärna ha det kvar nu när jag bytt till blogg.se istället. Ska gå och äta lunch nu, sedan slutar jag. Ska försöka plugga matte idag så jag hinner ikapp efter jag var sjuk...

PussHej <3

December 2007

Fysikprov
8 december kl. 16:15

Kollade precis skol-mailen och såg att fysik-läraren hade skickat mail igår. Det stod att jag klarade provet på Tryck och Mikro- & makrokosmos utan problem! Vilken tur, jag var nästan 100 på att jag skulle få IG på det provet :D

Nu har jag nästa prov på onsdag, värme och elektricitet. Han skrev att jag fick ha provet den 19:e om jag ville eftersom jag har varit sjuk, men jag tror jag gör det på onsdag ändå. Jag har lyckats plugga hemma och det har gått ganska bra så jag känner mig rätt säker.

Nu blir det väl middag och sånt om ett tag, PussHej <3

November 2007

Magsjuka&sånt
18 november kl. 23:40

Nu är helgen slut snart, det enda positiva är väl att jag äntligen är frisk. Skolan drar ju igång imorgon igen och så blir det massa plugg som vanligt... Har iallafall hunnit göra massa smycken när jag var sjuk, så jag hade åtminstone nåt kul att hitta på :D

På onsdag är det rättegång också, har tagit ledigt från skolan så jag kan vara med. Det blir hovrätten här i Sundsvall så jag har ju iallafall nära dit...

Nu blir det sängen, godnatt <3


Skola, skola, skola!

13 november kl. 15:19

Har jättemkt arbeten att göra i skolan nu, plus att det var NP i Svenska B idag.. Fast det kändes som att det gick ganska bra iaf (: Ska få ihop ett muntlig framträdande som ska ta 5 min innan fredag oxå.. :( Jag kommer inte på ett skit att skriva om..

Gick ganska bra på Linux-provet, fast missade på grejor som jag nog måste göra om.. kanske.. Sitter och äter välling nu :P Nu är det slut på god-saker så jag åtminstone går ner till 50 som jag vägde när jag träffade älskling.. En bit kvar dit fortfarande :/

På onsdag flyttar Ricko hit till mig&Christopher :D:D:D:D Längtar! <3

PussHej <3


Lov!

1 november kl. 22:10

Tack&lov att det är lov ;) Angelica är här hos mig och C nu, hon stannar tills på söndag. Imorgon kommer mamma, moster, Ulf, Joel, mormor och Axel hit och hälsar på också, det ska bli kul att få visa hur vi bor (: Jag har ju faktiskt bott här i två år nu..

Håller på och fixar så XP ska likna Vista, får väl se hur det kommer gå :/

Hejhopp!

Oktober 2007

Massa fysik&sånt
21 oktober kl. 18:38

Jaha, så gick det skit på förra fysik-provet då.. Tror jag iaf, har inte fått veta det än. Försökt hela helgen att plugga till nästa prov som jag har på torsdag, har inte gått så bra.. Iaf fram tills typ nyss! Har lyckats med fem hela uppgifter nu, Jippie! Då kanske det går bättre på nästa prov iaf :D Trodde inte det skulle gå bra på förra matte-provet heller, men det gick ju alldeles utmärkt! Kändes det som iaf, får väl se när jag får resultatet sen..

Älskling är i Ösd, åkte dit igår. Jag saknar honom jättemkt! Han fyller ju 26 imorgon så jag har faktiskt gjort smörgåstårta idag som han ska få när han kommer hem :) Sen har jag ju två presenter också, de andra har han redan fått. Jag är så dålig på att hålla sånt hemligt, han fick dom samma dag jag hade handlat O.o

Joar var nyss här och lämnade lite saker jag har haft hos mamma, bla mina&Christophers bambu-pinnar (: Skönt att få lite grönt här hemma igen. Har inte ätit middag än så jag ska ta och göra det nu, har så förbannat ont i blåsorna i munnen bara.. Aja, det går nog över om ett par dagar eller nåt sånt. PussHej <3


Både bra&dåliga saker..
11 oktober kl. 11:27

Både moster och Axel vann pengar på postkodmiljonären, men inte 25 000 kr.. Axel vann nästan 800 000 kr och moster vann 1 500 000 kr! Shit, det vart ju mycket mer än 25 000 kr ju!

Polisen hittade Eva också, hon satt i nån lägenhet hos nån kille och hon vägrade att gå hem.. Skit!

Nyss vaknat nu, älskling är på skolan och vi ska träffas sen vid halv fem och ta tåget till Östersund. Christophers morfar gick bort i tisdags.. Jobbig kväll här hemma då.. Jättesvårt att hålla tårarna borta i skolan också, det är därför vi åker till Ösd idag och stannar där över helgen.

Så går en dag i våra liv och kommer aldrig åter..


Orka det här..
5 oktober kl. 18:19

Har inte hört nåt om Eva än.. FAN! jävlahelvetesfan!


Jobbigt läge..
4 oktober kl. 21:44

Älskling har åkt till Ösd och jag är ledig fram till måndag, har absolut inget att göra fram till dess.. Sen ringde Mamma nyss, hon hade en bra & en dålig nyhet.. Hon började med den bra, moster har vunnit minst 25000:- på postkodmiljonären!

Den dåliga var att Eva har varit försvunnen sen i söndags, polisen misstänker att hon är död.. FAN! Varför måste det hända nåt hela jävla tiden?! Jag orkar inte mer nu..


Äntligen!

1 oktober kl. 18:37

Nu är älskling hemma! Skönt att få ha honom här hos mig igen <3

Vi har nyss kommit hem, har varit på Kjell&Co för C skulle handla nåt där, sen åt vi korv på IKEA och så köpte vi en feber-termometer på Biltema.

Ska ta och städa lite nu tror jag, stökigt här sen vi hämtade alla grejor i Ösd sist.

PussHej <3

September 2007

Seriöst?!
30 september kl. 22:39

det finns en grupp i vårt land som kan skjuta eller slå dig min vän,
utan att något straff väntar dem sen, jo vi kallar dom polisen..


Usch&Blä!
28 september kl. 23:45

Just nu känns allt bara så tråååkigt! Jag vill att älskling ska ringa så jag får veta hur det är.. ORKA dethär!

Du vet väl om att du betyder allt för mig, ellerhur?!



2 år
25 september kl. 14:10

Igår åt vi räkor och drack lite öl och mös framför TV:n jag och Christopher, vi firade ju 2 år. Tänk vad tiden går fort när man har roligt :P

Sitter på skolan nu, har rast till halv fyra.. Låååångtrååååkigt! Aja, så är det iaf. Har fysik sen och slutar kl fem, då ska jag hem och så får jag se när C kommer.

På torsdag är det fotografering också, får se om jag blir nöjd med korten i år då.. Troligtvis inte! Åh! Jag blir så arg på mig själv, jag har blivit ett jävla matvrak! Jag kan bara inte sluta äta när jag väl har börjat, det måste jag få ordning på. Nu, på en gång idag. Jag måste skärpa mig!

Ska försöka plugga fysik nu fram till halv fyra.. BAJS!


Hemma igen..
23 september kl. 23:01

Kändes jobbigt att lämna mamma, Angelica och Ricko idag.. Tycker det är tomt här hemma nu när inte Ricko är här längre :(

Har hjälpt mamma att fixa lite hemma i helgen, ställde mammas gamla säng i mitt gamla rum, även ett skrivbord och datorn. Vart jättefint därinne! Sen så fick mamma min gamla säng in till sitt rum, men jag får ta den när jag hälsar på ;)

Så tog jag nästan allt det sista jag hade kvar hos mamma idag när Christopher och jag åkte hem, känns skönt att få rensa och städa bort massa. Jag har snart inga grejor kvar, som jag kastar bort allt :P

Har pluggat lite fysik nu ikväll, har prov nu till vecka tydligen! SKIT! Jag som var sjuk hela förra veckan och missade sex timmar fysik då! Men, men.. Jag har hängt med så gott jag kan, mailade ju och frågade läraren vad jag skulle göra hemma för att inte komma efter iallafall..

Ska väl lägga mig snart, GodNatt <3


Östersund
19 september kl. 23:35

Imorgon efter skolan åker jag, Ricko och C till Östersund. Ricko ska stanna där sen tills vidare så får vi se när han kommer hit till oss nästa gång..

Har varit hemma från skolan sen förra torsdagen nu, har haft migrän och inte orkat göra någonting! Men nu har den äntligen släppt så imorgon tar jag mig iväg, slutar kl 17 och ska väl bara hem och hämta packningen och sticka då antar jag.

Och nu blir det sängen, skönt! GodNatt <3


Slut på helgen
16 september kl. 22:06

Känns ganska skönt att helgen lider mot sitt slut nu faktiskt, för imorgon får jag träffa min lillis igen! Jag saknar honom så det nästan värker i hjärtat, seriöst faktiskt! Ska bli skönt att få tanka lite kärlek när han kommer hem ;)

Vaknade vid 12-tiden idag, kände att jag hade sprängande huvudvärk, somnade om och vaknade igen vid 2-tiden, Ooops! Stackars lilla Ricko, han var ju jättehungrig då! Men jag gottgjorde honom genom att ta en långpromenad uppe i skogen iallafall :D Har varit ganska kallt idag, fast inte lika blåsigt som igår. Ett träd här utanför blåste av på mitten i stormen, inte konstigt att det kändes som jag skulle blåsa bort när jag var ute!

Har köpt ett par rosametallic ballerina-skor med snörning på tradera också, och ska försöka få ett par skor till innan kvällen är slut ;) Jag har faktiskt sko-mani, men det kan inte hjälpas.. Jag älskar skor och så är det bara!

Har ellära imorgon sen slutar jag vid lunch, skönt det. Då ska jag hem och byta sängkläder åt C, kan inte göra det nu för lampan är trasig så det är kolsvart därinne :P Sen får jag se om han äter i Östersund innan han åker eller om jag ska laga till något gott åt honom :)

Aja, nu blir det väl sängen om en timme så jag tar mig upp imorgon. GodNatt <3


Albert Einstein
16 september kl. 21:20

"Logik tar dig från A till B. Fantasi tar dig vart som helst."
Albert Einstein


Liknelse med våldtäkt, eller?!
15 september kl. 20:58

Källa: kedjebrev som kommit via e-post

Det var alltså en kompis till mig som blev utsatt för väpnat rån. Eller,ja, kompis vet jag nu inte, men bekant. En bekant - det är ju inte vem som helst som blir utsatt för sånt ju.

Hur som helst, han var på väg hem från krogen en kväll när en maskerad kvinna kom ifatt honom bakifrån, tryckte upp en pistol i ryggen på honom och sa: Pengarna eller livet. Så han gav henne sin plånbok då. Hon blev fast sen och det blev rättegång och grejer.

Ja, alltså, det är inget fel på honom, egentligen, men, jag menar, det är ju faktiskt ett par små saker man undrar över, faktiskt. Jag menar, för det första:Vad i all sin dar gjorde han ute vid den tiden på natten!? Alltså, halv ett på natten, mitt i centrala Stockholm! Jag menar, lite får han ju faktiskt skylla sig själv också, va.

För det andra måste man ju säga att han var minst sagt utmanande klädd,alltså. Kritstrecksrandig kostym och slips och blanka skor, jag menar, vem som helst kunde ju se att han hade en plånbok, man behöver nu faktiskt inte gå och skylta med det på det där sättet! Men så gick det ju som det gick också, ju.

Och för det tredje: Varför gjorde han inget motstånd? Va? Okay, pistol i ryggen säger ni, men det visade sig senare att det bara var en vattenpistol! Hon hade inte haft för avsikt att skjuta honom eller någonting, men han lämnar villigt ifrån sig plånboken, sådär bara, utan vidare!

Allt detta visar mer än tydligt att han egentligen ville det själv. Och det är ju inte så konstigt - alla människor har ju ett naturligt behov av att ge. Och speciellt män, jag menar, så har det ju varit ända från stenåldern att mannen har ett naturligt behov av att försörja en kvinna.

Dessutom framkom det vid rättegången en hel rad för mildrande omständigheter som gjorde att straffet sänktes: För det första hade kvinnans försvarsadvokat kallat in några av hans kompisar som skulle vittna om hans karaktär. Han hade nämligen under kvällen vid flera tillfällen setts bjuda sina vänner på drinkar. Fullständigt strödde pengar omkring sig, gjorde han. Och det säger ju en hel del om hans karaktär, jag menar, han är sån, helt enkelt.

För det andra så hade hon ju varit på samma krog då, och sett honom bjuda runt sig så där. Och sen så gjorde han ju som sagt inget motstånd sen heller. Alltså hur i all världen skulle hon plötsligt kunna förstå att han som verkat så positiv hela kvällen sedan plötsligt inte ville?

Ja, och sedan tog det hela inte så lång tid heller, han hann ju egentligen inte lida särskilt mycket.

Försvarsadvokaten hade också kallat in en psykologisk expert som kunde vittna om en av de grundläggande skillnaderna mellan kvinnor och män: Det är nämligen så att kvinnor helt enkelt behöver mer pengar än män - de har större pengadrift, som det heter på fackspråk. Jag menar, kvinnor ska ha smink, mensskydd och behå, så är det bara, helt enkelt.


Ensam hemma..
14 september kl. 12:49

Jahopp, så har Christopher åkt till Östersund idag då :( Jag saknar honom jättemkt redan! Och så kanske jag inte ens får träffa honom förren på måndag eftermiddag!! Skit! Vad jobbigt allt känns nu, jag vill ju ha min lillis här hos mig ju.. Men jag har ju iaf Ricko här, han följde ju med hit till Sundsvall efter sommaren och ska vara här tills slutet av september iaf :D

Ska plugga massa matte och fysik i helgen, går ju rätt bra när man väl kommer igång :) Skönt det ju! Vart nöjd över betygen jag fick när jag slutade ettan också, gick faktiskt mkt bättre än vad jag trodde det skulle göra i många ämnen :D Här är resultatet av allt pluggande i ettan;

* Datorkunskap - VG
* Desktopp - VG
* Engelska A - MVG
* Estetisk verksamhet - Musik - MVG
* Matematik A - MVG
* Naturkunskap A - MVG
* Operativsystem Windows XP - G
* Persondatorer - VG
* Programhantering - VG
* Programmering A - MVG
* Projekt och företagande - MVG
* Småföretagande A - MVG
* Svenska A - MVG
* Webbdesign - VG

Och i Idrott och hälsa A hade jag G än så länge, fast den kursen håller ju på nu i tvåan också :) Riktigt nöjd jag ;) Hejhopp!

Augusti 2007

Pappas lilla flicka..
17 augusti kl. 15:39

All I ever wanted was to be loved, to be daddy's little girl.
But you see, I will never be, you were never there for me.
I have one thing to thank you for, you brought me to this world.
That is all you ever gave me, life. But see I wanted more daddy.
I wanted you to wipe my tears and chase away all my fears.
I wanted that hug and understanding, telling me that I'll be okay.
Not all the money in the world can give me what you didn't.
And remember, all I ever wanted was to be your little girl..

Juni 2007

SOMMARLOV!
6 juni kl. 23:38

Så går man sista dagen för året imorgon då :D Ska skjuta upp raketerna vi byggde i måndags, undrar om våran kossa vinner?! :P Har packat klart nästan allt nu, för imorgon åker vi ju till Östersund jag och Christopher. Städade hela lägenheten igår och fixade massa, så det ser bra ut här hemma nu :)

Missar ju avslutningen på fredag, så betygen får jag väl inte förren någon gång efter helgen på posten skulle jag tro, SPÄNNANDE! Ska bli kul att se hur året har gått :D Ska packa det sista nu och sen ska vi lägga oss, ha det så gott i sommar!

Förresten så fick jag inte VG i Naturkunskap, han ändrade det till MVG istället ;P

Maj 2007

Snart sommarlov :D
28 maj kl. 22:31

Ska bli skönt att få ledigt ett tag, umgås med familjen och bara ta det lungt. Måste ju ut och åka Thunderbird med Reijo i sommar ;) Ska försöka komma på några saker som jag kan hitta på med Angelica i sommar också, vi ska iallafall bada i Lugnvik med henne jag och Christopher. Ska se om hon kanske kan lära sig simma i sommar, och cykla :D

Jag tänkte söka jobb nu i vecka på Tradimus, jobbar helst där eftersom jag tjänar mer på kortare tid, fast å andra sidan var det jävligt kul att jobba på Jamtli förra året ;P

Fick veta vad vi hade för betyg i Naturkunskapen idag också, VG! Hehe, går ju riktigt bra nu ju :D


Äntligen klar med hemsidan!
27 maj kl. 23:42

Har krånglat massa för att få till hemsidan nu på slutet! Men nu är jag äntligen färdig, pust! Känns bra att jag kan lämna in den imorgon!

Tvättade idag och sen åkte jag och Christopher till City Gross. Köpte badskum, räkor och makrill :D Makrillen är nästan slut redan, det är ju så gott!

Längtar tills på fredag också, då åker jag och Viktor med alla som har läst/ska läsa NO-paketet till Boda Borg, Jippie! Hoppas det blir kul där, det tror jag iallafalla att det blir ;D

Sen den 7:e åker vi till Östersund jag och Christopher, vi blir där nästan hela sommaren. Ska försöka få jobb på Tradimus, måste tjäna massa pengar i sommar för att ha råd med allt! Ska ju försöka ta körkortet så fort som möjligt, teori-provet är bokat till den 30:e juli och sen ska jag bara köra på tills jag har kortet!

Igår grillade vi, jättegott vart det! Sen tog vi en promenad in till staden och gick till hamnen, så fint det var där på kvällen :)

Ska väl lägga mig nu så jag kommer upp i tid imorgon, GodNatt <3


Gul-orange istället för blond?!
25 maj kl. 23:58

Trivs faktiskt ganska bra med min nya hår-färg :D Lite ovant att se mig själv men inget annat. Tror klassen fick en liten chock i morse när de såg mig - en dum blondin! Haha! Fast riktigt blond blev jag ju inte :P Vill ju vara blond till sommarlovet när jag åker till Östersund ;)

Någon som vet vad som händer om man blonderar håret igen om några veckor? Blir det blondare då och försvinner det gul-oranga i håret om man gör det? Tacksam för svar!


Har hållit på och krånglat med hemsidan idag, den ska lämnas in senast på måndag! Jag måste jobba som 17 i helgen för att få det klart! Men det ordnar sig nog får jag hoppas :)

Nu ska jag väl lägga mig snart, GodNatt <3


Blond, blondare, gultott!
25 maj kl. 07:28

Jahopp, färgen fastnade mycket bättre vid mitt andra försök igår iallafall! Yey! Fast blond vart jag väl kanske inte riktigt sådär.. Mer gul-orange tycker jag det blev, fast det spelar ingen större roll. Det blev iallafall bra tycker jag själv :D

Någon som kan ge något tips på vad man kan göra för att få bort det gul-oranga i håret? Har hört att man kan använda silverchampo, funkar det? Och vad händer om jag skulle blondera hela håret igen om några veckor? Kan det bli bättre då? Tacksam för svar!

Nu är det skolan som gäller om ett tag, TJO!


Blond!
24 maj kl. 19:49

Haha, kom på för typ en timme sedan att jag ville bli blond. Sagt och gjort! Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så jag kan skölja ur färgen ;) Hoppas bara att det blir bra! Jag köpte två paket hår-färg eftersom jag har så långt och tjockt hår, men det verkar som det inte riktigt räckte ändå, HJÄLP! Christopher får gå ner sen och köpa mer om det inte blir riktigt bra :)

Skriver väl sen och berättar hur det blev ;D

Firar ett år och åtta månader idag också jag och Christopher <3 Bjöd på Kina-mat efter skolan jag :D

23:42

Jahopp, så nu sitter man med färg i håret fär andra gången idag då :P Blev nästan ingenting förutom på huvudet innan. Men Christopher gick och köpte två paket hår-färg till så nu väntar jag på att den färgen ska värka.. Ser iallafall bättre ut nu :D

Herregud vilket krångel bara för jag fick ett ryck och ville bli blond idag! Nästan 400:- fattigare är jag nu.. Inte så bra med tanke på att det var mina sista pengar innan jag får nya den 31:a.

Men, men.. Det kanske blir bra om man har tur ;P

Ska tvätta ur färgen kl 24:00, sen ska jag vänta tills det torkar lite och se hur färgen blev. Efter det ska det bli skönt att få lägga sig i den stora, sköna, härliga sängen ;)

GodNatt <3


Tänkvärd text..
19 maj kl. 14:03

Även om jag vill förklara kan jag inte hitta orden.
Ska fatta mej kort då, jag hatar livet här på jorden.
Lever i oro, hat, men försöker vara diskret.
Lyckas ej med det, men fan ingen jävel vet!
Ni tror jag är tjejen som inte fattar nått.
Ni ser ner på mej, snackar skit om mej, behandlar mej så jävla rått.
Om ni bara kände mej bättre än vad ni gör.
Skulle ni förstå att ni inte får nått för.
Att kalla mej saker snacka skit bakom min rygg.
I denna jävla värld kan man knappast vara trygg.

Ni har skaffat er fel bild pga mitt utseende.
Men snälla acceptera mej, så möter jag er med ett leende.
Jag kanske ser hård ut, men innerst inne är jag schysst.
Så säg inget ni inte vet. Fan! Kan ni inte bara hålla tyst?!
Om ni nu måste döma folk ni inte vet nått om.
Så hata dom då! Men LEAVE THEM ALONE!
Ibland behövs det inga ord, utan en blick kan säga allt.
Man kan fatta att ni hatar en, när ni glor så jävla kallt.

Hitta klotter i skolan, där det stod att jag var sär.
Vet den jäveln som skrev det ens vad det är?!
Sprang hem från skolan med gråten i min hals.
Såg mitt liv i svart, inget positivt med det alls.
Kasta mej på sängen, kände mej så jävla liten.
År efter år av hat har fått mej söndersliten.
Försöker vara positiv, men det är inte lätt.
Hur fan klarar man det när ingenting känns rätt?

Har bara en sak att säga till alla er som sårar!
Ni som är orsaken till så många onödiga tårar!
Ni som gör andras liv till ett helvete som brinner:
- Jag hoppas fan att dom tiderna försvinner!
Hur skulle ni må om det var ni som va den.
Som kände sej hatad, inte hade någon vän?
Sluta trakassera! Fatta att det ni gör är fel!
Låt den stackaren ni sårar nån gång kan få känna sej hel.
Mogna väx upp, fatta, förstå!
Att ingen förtjänar att behandlas så.



GPS&Rosa mobil
18 maj kl. 23:47

Sov länge idag, klev inte upp förrän vid ett-tiden. Christopher skulle ha åkt till skolan och pluggat men det vart inte så. Vi åkte isället till OnOff, för C hade kommit på att han skulle köpa en GPS. Sagt och gjort! Han hade redan tittat ut vilken han skulle vilja ha så det gick ganska fort.

Men så kom jag på att jag behöver ju en ny mobil! Min gamla håller ju på att gå sönder, ibland går den inte att använda över huvudtaget! Jaha, så då kollade vi lite på olika mobiler. De flesta var inte alls fina och jag ville inte ha någon mobil med lucka heller. Men det fanns en mobil som jag fastnade för, en Nokia 7360 som var rosa och jättefin! Men jag trodde inte att den fanns att köpa eftersom det inte fanns någon sådan att titta på bland de andra. Men när C frågade så fanns den! YES! Så den tog jag, är verkligen jättenöjd :D

"Mångsidig, djärv och självsäker. Ett fascinerande samspel av läderinspirerade material, elegant etsad metall och transparenta ytor. Nokia 7360 är till för att synas. Denna obesvärat eleganta trippelbandstelefon med inbyggd VGA-kamera och videofunktion kompletterar din egen stil med överaskande skönhet och självklar naturlighet."

Jag brydde mig inte om att kolla vad den hade för funktioner och sånt för det var inte det viktiga, jag vill bara ha en mobil som fungerar att ringa med. Men sen märkte jag att den hade kamera och massa andra bra grejor också :D

Så nu har jag äntligen en mobil som fungerar felfritt, bara hoppas att det fortsätter så ;)


Onsdags-Bio

17 maj kl. 15:45

Är ledig idag och imorgon från skolan så jag och Christopher gick på bio igår med Viktor, Kristian och Thomas :) Vi kollade på Spiderman 3, ganska bra var den.

Sitter och lyssnar på musik nu, Christopher är på skolan och pluggar. Börjar bli hungrig också, men C har ätit upp min mat :( Måste plugga till NO-provet på måndag! Blä! Jag vill att det ska bli sommar-lov nu, fyller ju 18 då ;)

Har bokat tid för teori-provet till körkortet, ska göra det den 30 juli :D Hoppas bara att det går bra..

Kristihimmelsfärdsdag?! Vad är det egentligen? :S

April 2007

Shit! Nu var det längesen jag skrev nåt!
25 april kl. 22:58

Bäst jag tar och skriver några rader.. Jaha, så vad har hänt senast? Hmm.. Idag kollade vi på "Kalle och Chokladfabriken" på engelskan, haha vad rolig den var :P Fast lite konstig också, det måste jag erkänna. Men ändå, man skrattade mycket när de små "Oompa Loompierna" dansade och sjöng :D

Vi åker till Östersund på fredag också jag och Christopher, får se vad man kommer att hitta på där då :/

Ska sova nu, GodNatt <3


Nu är påsklovet slut..
15 april kl. 23:13

Jaha, så var lovet slut då.. Känns lite konstigt faktiskt, varit skönt att få vara lite fri från skolarbete ett tag. Åkte till Östersund med buss i onsdags och lämnade Angelica, tåget var inställt pga stormen :S Sen åkte jag bil med Svempa tillbaka hem igen, hann vara i Östersund i ungefär 30 min =( Aja, var trevligt med besök iallafall.

Hehe, Svempa bjöd in massa folk på fest hos mig och Christopher i torsdags. Vi kände inte någon av dem men det var trevligt ändå =D Fast det var någon eller några av dem som stal massa saker av oss =( Fan vad skönt det hade varit om jag hade hunnit kolla en av tjejerna som var här innan hon la tillbaka parfymen hon stal! Det var ju så uppenbart att det var hon som hade tagit den, haha!

Gick på en promenad till Sidsjön idag jag och Christopher, vi såg så fina svanar =D De var så söta tillsammans, men shit vad stora de var! Visste inte att de var så stora, när jag satt ner bredvid dem kände jag mig skitliten ju =P

Ska ta och sova nu snart, GodNatt <3


Påsk, påsk, påsk

9 april kl. 14:41

Åkte till Östersund i torsdags och hämtade Angelica. Ska åka tillbaka och lämna henne på onsdag är det tänkt. Jag, Angelica och Christopher ska kanske gå och bowla imorgon, får se hur det blir. Angelica spydde i morse så vi får se hur hon mår senare. Orkar inte skriva mer nu, ska fixa lite mat åt Angelica. <3

Mars 2007

1½ år med älskling i helgen ;D
28 mars kl. 23:20

Var så mysigt i lördags när jag och Christopher firade 1½ år, vi drack champagne och åt räkor och mös hela dagen ;D Kändes så underbart att bara ägna dagen åt varandra.

Fick veta vad jag fick för betyg i musik förra veckan också, MVG =D Blev skitglad när jag fick veta det!

Sedan hade vi betygsnack på engelskan också, jag hade absolut ett starkt VG än så länge men läraren tror att det blir MVG innan kursen är slut!! Shit! Allt har börjat gå så bra för mig i skolan sedan jag flyttade från Östersund ;P

Är sjuk idag, men jag stack en sväng till skolan för att hjälpa Emma med en svenska-uppgift vi hade, det gick bra. Var på Novotek och intervjuade chefen där =)

Åker till Östersund på fredag, mamma fyller 40 i helgen och Reijo fyller 60 - 100 års-kalas i helgen då ;) Hoppas att älskling kan följa med också <3

Sedan är det bestämt att jag ska hämta Angelica nästa fredag och att hon ska vara här hos mig och Christopher över påsken, ska bli sååå mysigt =D

Nu ska jag ta och spela lite yatzy innan sängen ropar, GodNatt <3


Svenska-prov
21 mars kl. 22:42

Haha, yes! Jag fixade svenska-provet idag, fick 31 poäng av 40 så det blev VG =D Är så jävla nöjd, har ju verkligen pluggat till det här provet. Efter svenskan så hade vi Tema IT-företag, vi skulle komma på en idé på hur korridoren och uppehållsrummet ska göras om. Jag och Emma ville vara ensamma, vi vill ju inte ha nån latmask i gruppen ;P Det har ju blivit så nu att vi är själva vid vårat bord eftersom Petter, Tobias, Stefan och nån som jag inte kommer ihåg vad han heter, som brukade sitta med oss har slutat. Men, men.. Det gick iallafall jättebra, vi kom igång med projektet och ligger just nu först i klassen =D

Efter skolans slut var det extra-matte, gick därifrån vi 16.00 eftersom jag skulle hem och tvätta. Sen kom Christopher hem också, vi åt och sen har vi pluggat. Har ju engelska-prov imorgon så det gäller att vara förberred!

Blä! Jag börjar verkligen att lessna på låtarna på Mp3:n nu, har haft samma låtar sedan jullovet =S Får ta och fixa det någon dag framöver.

På lördag firar jag och älskling 1½ år, ska äta tigerräkor och dricka champagne och mysa då ;) Ska bli mysigt att bara ägna hela dagen åt mys, tihi^^

Jaa, men nu ska jag väl gör mig iordning för natten och plugga lite till innan jag lägger mig, GodNatt <3


Stulen dator på skolan
19 mars kl. 23:07

Jahapp, jag är ju så smart så naturligtvis så lämnade jag och några till klassrummet olåst i morse. Letade efter någon lärare som skulle kunna låsa men hittade ingen, så då var vi ju tvugna att gå för att inte missa nästa lektion.

Jaha, kan det ha tagit 10 minuter?! Om ens det, då kommer Erik i klassen och berättar att hans dator blivit stulen.. shit! Det var ju verkligen inte bra! Jag vart skitskraj att min dator också skulle vara borta när jag kom tillbaka efter idrotten!

När vi kom upp till klassrummet konstaderades det att Eriks dator, Marcus pengar och även Mattias pengar var stulna.. Men alla mina grejor var kvar, pust! Jag som såg framför mig hur jag var tvungen att göra om allt skolarbete!

När jag kom hem så lagade jag lite mat och pluggade engelska, sen kom Christopher hem. Har kommit igång bättre nu med matten, skönt!

Har kollat på 100 höjdare nyss och nu ska jag bara räkna nått tal till i matten och sen lägga mig. GodNatt <3


Söndag, söndag..
18 mars kl. 22:35

Har varit ensam idag också HELA dagen, suck.. Sååå jävla tråkigt! Aja, imorgon börjar skolan igen iallafall, så då får man ju träffa lite folk igen =)

Blä! Det gick inget bra med matten idag heller, jag måste ha glömt hjärncellerna i Östersund! Men, men.. Det kanske ordnar sig, ska försöka plugga imorgon också.

Nu ska jag nog snart sova, skulle fika med Christopher men han pluggar så det är väl bara att glömma antar jag.. Aja, GodNatt iallafall..


Lördag..

17 mars kl. 22:42

Lördag, och jag har varit HELT ensam HELA dagen idag.. Mycket tråkig dag var det idag =( Har suttit i min ensamhet och hostat&nyst, även försökt plugga lite matte. Men det gick inget vidare idag, har ju hunnit glömma typ allt för att jag inte räknat på lovet. Allt känns så kasst idag, vet inte varför. Känner mig hängig idag bara, och trött!

Älskling kom nyss hem från skolan, äntligen! Också fick jag det vinnande budet på parfymen jag ville ha på tradera idag, JIPPI! Hoppas jag får den till veckan, den luktar ju så gott =D Efter auktionen var slut så tog jag ett bad, om man nu kan kalla det för det. Jag klev i, väntade typ två minuter och klev upp igen. Jag kan inte bada när jag är själv, vet inte varför. Men så är det i alla fall.

Aja, nu ska jag väll lägga mig snart, känner mig så hängig att jag inte orkar vara uppe mer. Även fast det är lördag-kväll och typ alla andra är ute och har kul.. God Natt!


Slut på ledigheten..
13 mars kl. 22:59

Jaha, så börjar skolan imorgon igen då.. Och det börjar dessutom med PROV! Men jag har iallafall pluggat nu i två dagar så det borde gå rätt bra, hoppas jag =S

Innan Christopher gick till skolan idag så gick vi ner på affären och hämtade ett paket som hade kommit, det var mina nya svarta skor, JIPPI! Dom satt perfekt på foten och jag är så nöjd med dom =)

Sen när Christopher kom hem från skolan så hade jag börjat med middagen, fiskpinnar och ris. Vi åt och C fortsatte att plugga.. Jag satte ut alla kläder och skor jag ska sälja på tradera så nu är det klart också ;D

Pratade lite med Angelica efter hon hade kollat på Bolibompa, härligt att höra min lilla ängels röst <3

Jaa, och nu sitter jag här medan C fixar&donar med sitt bredvid mig =D Ska lägga mig snart tror jag, så jag kommer upp i tid imorgon när det är skola och allt ;P

Jag älskar dig Christopher Olofsson <3


Jag är såå blond!
11 mars kl. 23:59

Jaha, kom på strax innan 23.00 att jag kanske skulle höra med någon från skolan om vi hade mentorstid imorgon eller om vi började senare. Kom fram till att jag började senare, MYCKET senare! Är tydligen ledig fram till onsdag =S Hade jag inte en aning om! Men, men.. Det var ju en trevlig överraskning =D

Har varit hemma med Christopher idag, gjort pannkakor till middag också =) Efter middagen hade vi lite mysigt ett tag, trevligt, trevligt! Ska plugga imorgon, bra att jag är ledig så jag har hela dagen på mig att ordna allt!

Ska väl lägga mig snart, så fort älskling är klar med sitt F.E.A.R-spelande ;D

KÄRLEK <3


Helg
10 mars kl. 19:17

Har bara varit hemma och tagit det lugnt idag med älskling, skönt med helg. Har sålt massa grejor på tradera och tjänat lite extra pengar, mycket bra med tanke på att jag var tvungen att lösa ut medicin igår för 140 kr! Hoppas att det blir bra nu med urinvägsinfektionen, har faktiskt känt mig bättre idag =)

Åt stuvade makaroner och korv till middag idag, riktigt gott var det! Sen gick jag och Christopher ner på affären för att väga högtalarna som han har sålt på tradera. Har även fixat lite på hemsidan som jag har börjat göra, finfint!

Ska skicka tillbaka mobilen som mamma köpte förut imorgon också, eftersom den inte funkar som den ska. Hoppas att det är en ordentlig person som skickar en ny och inte lurar en på pengarna!

Har nyss kollat när älskling fräste ut ett nytt kretskort, lillis! Har lite ont i huvudet idag också, kanske pga medicinen jag äter just nu =( Måste ta och plugga imorgon, har varit så lat nu på lovet så jag har inte gjort någonting! Men det ordnar sig, jag jobbar ganska snabbt när jag väl kommer igång ;P

Angelica <3


Tillbaka från Östersund igen!
8 mars kl. 22:30

Kom tillbaka från Östersund igår kväll =) Har saknat älskling så mycket medan jag var borta! Har träffat mamma och lite andra i släkten, spelade låten för dom också. Alla tyckte det lät jättebra =D Det var tråkigt att sitta hemma när ändå inte Ricko och Angelica var där medan mamma var på jobbet, så jag följde med henne istället. Satt och kollade på MASSOR av avsnitt av House på datorn ;P

Var också och fikade på Svenssons café med Tommy och Towe, riktigt skoj var det! Efter fikat gick vi hem till mamma och satt och pratade lääänge om allt möjligt =D Spelade yatzy med mamma många gånger under tiden jag var i Östersund, kul kul =D

Skulle träffa Andrea men hon ringde aldrig =( Skulle även träffa Mikaela, men det gick inte pga katten =( Aja, var i alla fall skoj att vara där ett tag och umgås med mamma. Jobbigt att lämna henne sen bara, lilla mamma, du ska inte vara ledsen..

Har haft ganska ont i tänderna nu också efter att jag spände tandställningen när jag var i Östersund, men det var mycket bättre idag =)

Har slösat bort MASSOR av onödiga timmar idag på sjukhuset, skulle kolla om jag har urinvägsinfektion och det tog hur lång tid som helst. Haha, kom på världens dåligaste rim på bussen när jag och Christopher åkte till sjukhuset:

"Att jag sitter här med kiss är det ingen som vet,
för det är våran egen lilla hemlighet.."
Jag är så poetisk av mig ;P

Kollade på en film igår från när Joel var en liten bäbis, kändes så konstigt att se honom. Det spelades in för 10-11 år sedan men jag känner igen honom ändå. Hajade till när jag helt plötsligt hörde morfars röst på filmen, kände hur tårarna var på väg. Lilla morfar, jag saknar dig <3

Kom nyss hem från sjukhuset och känner mig helt slutkörd, ska vara uppe länge så jag kan ta medicinen jag fick inatt.

Jag älskar dig Christopher <3


Imorgon åker jag..
3 mars kl. 22:59

Åker till Ösd imorgon och lämnar min älskling här i Sundsvall =( Min Lillis! Jag älskar dig <3 Men jag stannar nog inte så jättelänge, saknar ju min lillis när jag inte har honom nära..

Mamma ringde idag och berättade att Oskar hade somnat in idag, grinade lite medan C var på affären :'( Lilla Oskar, vila i frid.. Hoppas du får det bra i himmelen, du har ju morfar där iallafall..

Christopher jag älskar dig <3


Nästan färdigt =)

1 mars kl. 22:51

Jaha, så har man äntligen spelat in idag då. Hade panik i morse när jag vaknade och kände att jag hade ont i halsen! Drack massa varmt te och hoppades på det bästa.. Christopher gick vid halv åtta och jag duschade innan jag skulle iväg till skolan. När allt var klart och jag skulle gå ut kom jag på att jag hade glömt plånboken, sprang in till datorn och skulle hämta den. Men där var den inte, nähä.. Letade i köket, sovrummet, hallen och t.o.m på toaletten!! Fast den var ingenstans.. Precis då började dom borra eller nåt ovanför och det hördes vill jag lova! Hörde inte ens mig själv där jag sprang runt och svor som en galning! Ringde upp Christopher för att höra om han visste vart min plånbok var, men det visste han inte.. Såg att bussen åkte och blev jättearg på min lillis, förlåt älskling <3 Lyfte på en hög med kläder och där låg den! Haha, där hade den legat hela tiden och förstört min morgon =P

Aja, gick ut för att vänta på nästa buss.. Väntade länge och hann bli jättefrusen. Sen såg jag att det kom en STOR plogbil en bit bort, den kom närmare och närmare.. Och sen var jag och en annan tjej som väntade på bussen inplogade i busskuren med en snövall, på typ en meter, framför oss. Jaha.. Hur ska vi nu ta oss ut? Väntade ett tag och funderade på om man kunde klättra över, men då kom en annan plogbil och plogade bort snön, tack =) Kunde åka med bussen som kom utan att behöva klättra över massa snö ;P

När jag kom till skolan ungefär en kvart försent pustade alla ut, dom hade varit jätteoroliga att jag var sjuk eftersom vi skulle spela in. Fick vänta tills efter lunch med inspelningen eftersom rösten inte funkade som den skulle.. Fast den funkade inte jättebra då heller =( Blev ganska bra iallafall, nöjd med resultatet. Kunde t.o.m spela in bas och trummor idag!! Så nu är låten nästan helt klar, ska lägga till lite effekter imorgon och så bara..

Efter skolan så kom Christopher och Svempa och hämtade mig i stan och vi åkte till Birsta en sväng. Sen åt vi pizza och jag hade med mig egen bea för den är så äcklig där! Haha ;P När vi kom hem byggde jag och älskling ihop min garderob som kom från IKEA idag =D=D Jättefint vart det!

Pratade lite med Angelica idag också, tackade för teckningen jag fick med posten igår. Kändes jobbigt att veta att vi inte kommer träffas under lovet. Men, men.. Jag får se till att hon kommer hit och hälsar på snart igen, jag älskar dig lillasyster <3

Ska sova nu iallafall, Godnatt <3

Februari 2007

Besök idag =)
28 februari kl. 23:30

Har haft underbara musik idag också ;) Ska spela in imorgon jag och Viktor, sen ska vi lägga på det andra efteråt. Hoppas att rösten håller :S Har haft lite svårt att hänga med idag iallafall, får väl ta med varmt te eller något.

När jag var på väg hem idag så ringde Christopher och sa att Svempa var här, kul med besök ibland =) Haha, jag lärde Svempa hur man gjorde pärl-ringar så sen satt han och gjorde en ring till Sandra, riktigt duktig var han ;P Och sen gjorde jag ett armband till henne också som Svempa bestämde hur det skulle se ut. Riktigt nöjd över resultatet är jag faktiskt!

Nu ska jag sova, som vanligt ;P Godnatt världen <3


Mera musik <3
27 februari kl. 22:49

Har sjungit mest hela dagen idag också, är så nöjd med låten så ;D Så här går texten;

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bortom orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har
Ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv


Jag verkligen ÄLSKAR den här låten, jag ryser i hela kroppen när jag hör den!

Slutade lite tidigare idag för rösten svek mig tillsist, håller på att bli förkyld så jag var lite hes =( Men jag ska vila upp den ordentligt till imorgon så jag kan sjunga den ordentligt. Sen, antagligen på torsdag så ska vi spela in skivan, ska bli så kul! Låter verkligen jättebra det här. En av lärarna kom in idag när vi repade, han bara satt där på en stol och lyssnade och jag var jättenervös. Sen när jag hade sjungit klart reste han sig upp och med tårar i ögonen sa han "Du sjunger verkligen jättebra, jättefint var det, det var det verkligen". Wiiie! MVG till mig då ;D Haha, nä men det var verkligen jättekul att få höra. Nu känner jag mig säkrare på låten iallafall =D

Christopher kom hem strax efter mig och vi åt kassler, ris och tzatziki till middag. Sen har vi inte gjort så mycket mer, han har suttit och pluggat och gör det fortfarande.. Jag har gjort lite fler smycken, riktigt nöjd över mig själv är jag ;P

Ska väl ta och lägga mig nu så jag är pigg och utvilad imorgon, Godnatt <3


Helgen och musik
26 februari kl. 23:17

Jaha, då var ännu en helg över och en ny vecka har börjat. I fredags kom Christophers mamma Ginger hit med buss från Östersund. Hon bjöd mig och Christopher på pizza, jättegott var det. Sen har hon hjälpt oss att städa ur gamla lägenheten nu efter flytten också, det gick ganska fort och resultatet blev strålande =) Vad härligt det var att sjunga medan jag dammsugade i den tomma lägenheten, det ekade så fint. Vi har gottat oss hela helgen med bla grönsaker som vi dippade, laxburgare, glass och godis. En riktig gottegris-helg har det varit ;D

Igår planterade vi vitlök, kumquate, äpple och avokado i en stor kruka, får se vad det blir av det..

Idag fortsatte andra dagen på estet-veckan, vågade först inte sjunga inför de andra :S Men efter ett tag släppte det och jag sjöng som bara den ;P Jag bestämde vilken låt vi skulle ta i fredags, valde "Gabriellas sång" som Helen Sjöholm sjunger. Det lät bra med Viktor på piano och Kristian på bas, Daniel spelade först gitarr men kom på att det kunde vara bättre med trummor så det ska vi testa imorgon om han inte är sjuk då. Strax innan lunch kom det in en tjej och intervjuade mig, fick massa konstiga frågor som "Vad tycker du är livskvalitet?". Ehh, jaa.. Vad betyder det?! Hon formulerade om frågan iallafall till "Vad gillar du att göra, vad har du för intressen". Matte och musik var det enda jag svarade :S Hon måste ha trott att jag var värsta nörden eller nåt! Aja, skitsamma..

När jag åkte hem med bussen så såg jag att Christopher och Ginger stod vid busshållsplatsen, så direkt när jag klev av åkte hon till stan för att åka hem igen. Jag och Christopher gjorde kotletter med ris och bea till middag, sen gick vi ner på affären och köpte lite godis och dricka, mums! Sen har jag suttit och gjort lite smycken nu ikväll, längesedan jag höll på med det. Men det var riktigt kul iallafall! Ska kanske göra en hemsida och börja sälja lite ;D

Åker till Östersund på söndag tror jag, ska till tandläkaren och träffa familjen och vännerna lite =D Men sen åker jag tillbaka till Sundsvall och Christopher igen, annars blir han ju ledsen.. Min lillis!

Nu ska jag sova så jag tar mig upp imorgon och orkar sjunga hela dagen, godnatt!

Familjen <3


Musik <3
22 februari kl. 23:47

Jag älskar musik! Finns det något bättre än det?! Näe, det gör det inte!

Haha, jag hade världens konstigaste dröm inatt, jag drömde att jag köpte en jättesöt, vit, liten mus. Och den musen åt bara nötter, godis och avokado av någon anledning =S Avokado? Varför just det?!

Vi hade poesi&retorik som det så fint hette idag på morgonen. Förstår inte vad det skulle vara bra för.. men, men.. Aja, iallafall så fick alla en mening var. Man skulle berätta något och avsluta det med den meningen. Jag fick meningen "Därför målade jag mitt hus polkagrisrandigt". =S Jaha, då var det bara att börja berätta något då.. "Ehh, jo ni vet.. Jag älskar ju polkagrisar och därför tänkte jag att mitt hus skulle se ut som en enda stor polkagris. Därför målade jag mitt hus polkagrisrandigt" Haha, det blev ju rätt bra ändå tycker jag =D

Efter lunchen hade vi äntligen musik, som jag har väntat hela veckan på det! Vi skulle göra en inspelning på låten "Knocking on heavens door". Först provade alla som skulle spela instrument att spela låten, det lät skitbra! Sen skulle vi andra sjunga, det lät.. jaa, ingenting ungefär. Jag vågade typ inte ta i nåt, jag känner ju ingen i gruppen nästan =S Men efter ett tag så gick det äntligen och vi gjorde en provinspelning. Sen fick vi lyssna på den och jag kom på att vi skulle flytta mikrofonen närmare mig =P Sagt och gjort, nästa inspelning hördes jag mest av alla =D Den blev iallafall jättebra och alla var nöjda, så vi fick sluta redan vid 13:00. Jag fyllde i papperen och skrev att jag vill ha musik hela nästa vecka och spela in något som ska betygsättas sen..

När jag kom hem så storstädade jag och Christopher HELA lägenheten, jättefint vart det! Och älskling hade städat hela dagen innan jag kom hem också, min lillis!

Nu ska jag sova, GodNatt <3


Teckningar&masker
21 februari kl. 22:20

Har haft ytterliggare en estet-dag på skolan idag, teckning&masker. På teckningen skulle vi rita av tre kuber och en tulpan i en vas som stod på bordet. Vi skulle göra det på olika sätt;

1. 10 minuter, jag hann nästan allt
2. 5 minuter, jag hann klart med allt utom pinnarna som stack upp ur kuberna
3. 2 minuter, jag hann bara klart med kuberna och halva blomman
4. Lite mer än 1 minut, jag hann klart med allt fast det blev slarvigt
5. 1 minut, jag hann klart med vasen och blomman
6. 30 sekunder, jag hann med konturerna på allt utom blomman
7. 5 minuter + rita allt uppochner, jag hann klart med allt och det blev skitsnyggt!!
8. 5 minuter + rita med vänster hand, jag hann klart med allt men inga linjer blev raka
9. 5 minuter + blunda, allt blev en enda röra med streck överallt =D
10. 5 minuter + krita, hann allt och det blev riktigt fint
11. 10 minuter igen, jag hann klart med allt och lade till skuggor och sånt

Sedan fick vi en halvtimme på oss att rita vad vi ville, jag ritade av min mobil. Blev faktiskt RIKTIGT nöjd =) Visste inte att det gömde sig en liten tecknare inne i mig ;P

Efter lunchen hade vi masker, där skulle man gipsa ansiktet men det vägrade jag. Jag har allt sett hur andra sprungit omkring i skolan med gips-skräp i håret och klagat över gips i ögonen efteråt! Det ville jag inte utsätta mig för! Dessutom har jag redan gjort en sån mask i 6:an eller 7:an, och det räcker gott och väl. Jag gipsade iallafall in Thomas hand först och sedan min egen, kändes som att naglarna skulle stanna därinne för alltid när man skulle ta loss den. Men det gick bra tillsist och både jag och Thomas målade våra fina händer i silver.. sen ångrade jag mig och målade över med guld istället =D

Niclas gipsade in Jespers ansikte, kul det var när han låg där på bordet och skrattade och gipset fladdrade, haha! Såg roligt ut med alla andra som också låg på borden och fick sina ansikten ingipsade, dom såg liksom så.. livlösa ut.. ;P

När jag och Thomas var klar så fick vi gå hem, redan kl 14:00! Skönt att få komma hem till älskling då <3 Vi lämnade Niclas där han satt, med sin gipsade hand som sin enda kompis.

Jag och Christopher tvättade när jag kom hem, skönt att vi äntligen har kommit ikapp nu, pust! Sen åt vi pizza-mackor till middag, jättesmarrigt var det!

Nu ska jag snart lägga mig så jag tar mig upp imorgon, har poesi&musik då. Musiken kommer att bli kung!

Godnatt världen, kärlek till familjen&vännerna <3


Älskling <3
19 februari kl. 21:40

Vad jag älskar dig <3


Teater och salsa
19 februari kl. 16:32

Haha! Det var jättekul på teatern och salsan idag =) Vi lekte massa grejer på teatern, visk-leken och charader bland annat. "Anders är en riktig Indian" Så det kan bli när man viskar saker till varandra =P "Jag gillar att spela fotboll" blev till "Foton och sånt" Haha =D=D=D

Vi hade världens gladaste neger som lärare på salsan, han skrattade HELA tiden! Ni skulle ha hört hans skratt =P Det var jättekul att dansa, fast Thomas och Niclas svek mig och gick hem.. Tur att vi var samma grupp som på teatern så jag kände dem någorlunda iallafall =)

Shit, vad rädd jag blev! Det plingade på dörren =O Det brukar det ju aldrig göra?! Och jag som inte ens når upp till kik-hålet.. =( Det var en gubbe som skulle låna nyckeln till källaren för att kunna ta bort låset som sitter på vårat förråd, jag gav han två nycklar som tydligen inte passade.. Aja, han skulle komma tillbaka vid 18:00 när Christopher har kommit hem för han lär väl ha de rätta nycklarna iallafall =)

Nu ska jag ta och plocka ihop tvätten och gå till tvättstugan, Pusshej!


Så var söndagen snart slut..
18 februari kl. 22:34

Jag och Christopher har varit på IKEA idag och kollat på garderoben vi kunde tänka oss att köpa, den var finare i verkligheten än vad den var på IKEAs hemsida! Vi beställde två såna när vi kom hem. Sen byggde Christopher ett skrivbord, vad fint det blev älskling!

Kände mig på dåligt humör när jag kom på att jag bara hade en hundring kvar på kontot idag, stackars alla som jag blängde på då och svor åt i mina tankar. Men såna dagar har vi väl allihopa, bara det att jag har såna dagar allt för ofta. Fråga bara Christopher så får ni se vad han har att säga om den saken! Aja, nu är jag glad iallafall =)

Var till grovsoprummet och hittade ett chassi och lite annat idag också, haha! Så busiga man kan vara ;) Herregud! Vi hämtar grejer bland soporna och här hemma ser det ut som ett bombnedslag med alla kartonger som står och bara tar plats! Nu får vi ta och skärpa oss Christopher!

Har teater imorgon kl. 8:30, hoppas att Thomas och Niclas kommer. Skulle inte kännas så kul om jag får vara där ensam med alla andra från andra klasser. Då kanske jag bara blir stående i något hörn och blänger surt på alla andra..Undrar hur det kommer vara på salsan imorgon eftermiddag, jag kommer typ se ut som en apa när jag dansar =( Men det gör inget, bara Thomas och Niclas är där. För då kan jag ju skratta åt mig själv utan att känna mig dum =)

Jag skrev ett SMS till Andrea idag också, hon svarade och det var kul att höra av henne. Det var så länge sen sist och jag har undrat hur hon har det. Vi bestämde att vi skulle höras imorgon =)

Ska väl snart ta och göra mig i ordning för natten..

Godnatt världen! Kärlek till familjen <3


Nyvaken
18 februari kl. 10:14

Och inte ett dugg trött! Har sovit gott inatt iallafall, inte haft några mardrömmar om hemska människor som jagar mig med långa äckliga fingrar. Det är inte kul att ha mardrömmar! Hjälpte precis Christopher att komma upp ur sängen och leta glasögon, min lillis! Ska väl ta och klä på mig snart så vi kan åka på IKEA någon gång, ska kolla på garderob och lite grejer idag. Har snart slut på pengar, usch! Och maten är slut om bara några dagar, vad händer då? Christopher har inga pengar heller, för han måste låna av mig.. Får ta med mig mat-lådor till skolan och sno mat på lunchen eller nåt =P Haha!

Oops! Inte bra det här! När vi var på affären igår så fick man köpa godis för 3,90 kr / hg, så vad gör vi då?! Jo vi köper ett kg var jag och Christopher, och nu kom jag på mig själv med att äta godis. Jag kan ju inte börja dagen med det heller!

Ska ha estetisk verksamhet nu i två veckor på skolan, börjar morgonen med teater på måndag. På måndag eftermiddag tror jag vi skulle danska salsa, jättekul säkert.. INTE! Men, men.. Vi kommer att ha musik också någon dag, wiiiie!

Kärlek <3


Så var det redan söndag..
18 februari kl. 00:46

Och jag som inte ens har gått och lagt mig än :O Men, men.. Det kommer ju fler helger =) Är nöjd med dagen iallafall, har tvättat och ätit tacos, jättegott! Ska äta tacos imorgon med, det blir så mkt när man köper grönsaker så när jag och Christopher har ätit klart skulle det som är över ändå räcka till hur många som helst! Haha, fast det är ju bra.. Har snart slut på batteri på mobilen ser jag, så jag måste komma ihåg att sätta den på laddning innan jag lägger mig!

Saknar familjen, tänker extra mycket på dem när det är helg.. Känns så meningslöst med lov om två veckor när Angelica ändå ska vara hos pappa. Jag älskar ju dig min lilla ängel <3 Men allt kan ju inte gå bra jämt, fast det gör det ju inte heller..

Har tänkt på Naturkunskap-provet idag, FUCK! Kul att läraren kom och sa "Bra Isabell, alla rätt!" och sen ett tag senare "Jag rättade om ditt prov, du hade ett fel så det blev inte alla rätt.." Haha, jättekul.. INTE! Aja, antar att det var rätt bra ändå. Men jag hade ju liksom ställt in mig på alla rätt och blivit glad.. Fast jag är duktig ändå, det vet jag!

Godnatt världen! Kärlek till familjen <3


Lördag igen =)
17 februari kl. 12:40

Har nyss badat jag och Christopher, ville åka på IKEA men det kunde vi inte.. Nähä.. Aja, det blir någon annan dag iallafall. Pratade med mamma på mobilen för ett tag sedan, man hörde inte henne ett skit nästan. Du måste köpa en ny telefon mamma! Har tänkt mycket på lillasyster idag, saknar henne.. Och jag kommer inte att hinna träffa henne på lovet någonting! FAN!! Jag som längtade efter henne så mycket! Jag älskar dig Angelica <3


Naturkunskap-prov
16 februari kl. 09:52

Bara några minuter kvar till provet nu, lite nervös faktiskt. Tror ändå det kommer gå rätt bra eftersom Christopher har förhört mig massor! Kan bara få VG som högst på det här provet så det är väl det jag siktar på nu =)


Igår var det allahjärtansdag <3
15 februari kl. 22:47

Låg och hade migrän hela dagen igår men gick ändå ner på affären för att köpa en ros till älsklingen. Passade även på att köpa massa godis och glass, mums! Det blev en ganska bra allahjärtansdag iaf, för jag fick ju fira den med någon <3

RSS 2.0