I reach as far as I dare go.

La ut lite grejor på tradera för några dagar sedan och tänkte att jag kunde unna mig lite nytt pyssel nu när jag lyckats tjäna ihop lite pengar, så då tog jag och beställde lite roligheter :) Det första var lite nya nagelgrejor från konad, bildbrickor som man kan stämpla över på nageln:Det ska bli kul med lite nya bilder att välja mellan då jag bara har 6 bildbrickor med olika motiv & mönster sedan innan! Efter det tog jag och beställde lite roliga stämplar, passade på att beställa några jag velat ha jättelänge men inte beställt pga att de varit för dyra för min plånbok. Men turen hade ju jag då när jag hittade en butik med 50% rabatt :)Najs, najs! Så nu väntar jag bara på att de ska komma hit på posten. Har förövrigt världens abstinens då jag tagit beslutet att avsluta min behandling med medicinen jag ätit några månader nu, fyfan vad det känns! Men men, det går ju över tids nog..

Såra mig hellre med sanningen än gör mig lycklig med en lögn.

Idag har varit en härlig dag med strålande väder! Började med att jag, mamma & Annika hämtade Angelica på skolan för att sedan åka till stan. Mamma hittade ett par skitsnygga byxor och efter det gick vi runt lite och letade en present till Felicia som fyller år imorgon :) Angelica hittade perfekta grejor till tjejen som är katt-tokig ;)

Sedan skulle vi sitta ett tag på "The Rock" och njuta av det superfina vädret, det lilla taget blev ett stort tag då två av mammas kompisar kom förbi och även de ville slå sig ner för att snacka och njuta av vädret. Efter snacket var klart ville vi ha mjukglass så då köpte vi det och åt den goda glassen medan vi gick vidare genom staden.

Handlade lite och sedan åkte vi hem för att käka middag, vilket vi naturligtvis gjorde ute i solen - härligt, härligt! Efter ett tag var det inte bara vi utan 5 till kom för att hålla oss sällskap. Där satt vi till solen gick ner då vi fortsatte vidare hem till Anders & Viola.

Blev även att jag körde lite moppe och jag hade glömt hur satans kul det var så när jag flyttar till Uppsala blir det att skaffa en ny eftersom min förra blev stulen!

En sak som gjorde min dag om möjlig ännu bättre var att Christopher fick jobbet i Uppsala som han sökt, jag är så glad för hans skull :D

Imorgon blir det kalas för Angelicas del så morgonen kommer spenderas med henne för att fixa iordning henne inför kalaset.

Människor dör men deras handlingar dör inte.
Den osanna försvinner men lögnen förblir.
Låter man sanningen skina igenom,
kommer rättvisan fram förr eller senare.

har börjat få lite hopp igen ♥

Efter ett samtal med C nyss har jag börjat få lite hopp igen efter alla jobbigheter. Jag fick även ett brev igår som gjorde min dag :) Saker och ting börjar sakta men säkert gå åt rätt håll, i sinom tid så kommer allt bli bra igen. Kanske inte lika bra som innan men bra.

Får se vad jag hittar på till helgen, är inte frisk än så blir nog att jag håller mig hemma & fortsätter mitt jobbsökande.

but she never could get drunk enough to get him off her mind.

Har blivit sjuk, fan också - men det är ju sånt som händer, tyvärr..

Får se vad veckan har att bjuda på, lär väl ligga någon dag nu innan jag blir helt frisk igen, idag har det bara blivit vila med massa feber, trååååk!

Jaja, ska väl ut med Odin nu snart, sen blir det en dusch - svettas som en gris ena stunden & fryser den andra.

RSS 2.0