Kul med Snö!

Idag ligger snön vit på marken igen, det var några veckor sedan sist! Nu hoppas iaf jag att den stannar :)
 
Senare idag ska vi ner på BVC för att väga Emma & då hoppas jag att hon följer kurvan så hon inte gått nedåt mer.. Nu äter hon mat varje dag, hon vill inte ammas längre så det blir ersättning någon gång om dagen också för att vara säker på att hon får i sig det hon behöver. Någon portion gröt till lunch & sen välling till kvällsmål, hon sover så gott då ♡

Flera nätter på rad har hon sovit hela natten nu, fungerar bättre när vi försökt vända dygnet rätt, haha vårt bestående problem! Men nu har jag försökt lägga henne mellan 20-22 varje dag lite beroende på hur hon sovit under dagen & det fungerar fint, hon sover till 8-9 tiden varje morgon :)

Såg detta klipp på facebook & kunde inte sluta skratta, så satans kul! hahaha!


Emma 6mån & Odin 5år ♥

Igår blev vår gostjej 6månader, kan inte riktigt fatta var tiden tagit vägen! Men underbar har den varit & jag ser fram emot all vår tid tillsammans i fortsättningen också :) Imorgon fyller Odin 5år & det är samma där, vart fan har tiden tagit vägen?! Känns som det var igår jag åkte till Sthlm & hämtade honom, sötplutten som var så liten att han gick att bära i kartongen till ett 6-pack öl ;) Nu är han en stor kluns, en "storslams" som morfar skulle ha kallat honom om de hade hunnit träffats ♡
 
Har slagit på stort i företaget också, tagit en enormt stor risk & hoppas nu på det bästa. Har satsat mycket pengar på detta & bestämt mig för att det är sista rycket för att se om det går att leva på inkomsten eller om föregående månader bara varit lyckosamma. Den som lever får se, det visar sig sedan..
 
Vi är lite förkylda här hemma just nu, Emma vaknade för några timmar sedan alldeles dyngsur av svett - troligtvis en febertopp för hon sov rätt oroligt också & vaknade helt otröstlig. Men nu sover hon igen efter en skön dusch, lite soffmys med pappa & en flaska välling ♡
 
Imorgon är det tänkt att vi ska grilla upp i skogen för att fira Odins 5årsdag, hoppas vi är krya nog att ta oss ut :) Köpte en present till honom idag, en godispåse med blandat hundgodis & tre typ ölkorvar i olika smaker, fast för hundar då förstås ;)
 
Strax ska jag & Christopher mysa ned oss i soffan & kika på en Johan Falk-film innan det är dags att sova, godnatt!

Redo för 2013!

Är så trött i huvudet så allt bara snurrar, ögonen far ihop rätt vad det är & jag vill bara sova! Har varit en hektisk vecka med mycket jobb samtidigt som allt annat ska skötas - Följa Emma på kyrkis, ärenden i stan, läkarbesök x2, städa, tvätta osv. Småsaker som plötsligt blivit mycket större när man ska ta hand om Emma samtidigt, kul men jobbigt ibland! Älskar mitt liv som mamma, det kommer jag aldrig vilja byta bort ♥
 
Igår tog jag en chill-dag hemma hos Malin, spenderade dagen med henne & pysslade, Emma var självklart med hon också. Gjorde en framsida till min kalender för 2013, fick inspirationen från amerikanska flaggan & blev riktigt nöjd med resultatet:
 
Så nu är jag redo för 2013 ;) På lägenhetsfronten går det lika segt, har blivit erbjuden att hyra en lght mitt i Ösd centrum av Madde ifall vi inte hittar något annat innan vi måste flytta härifrån. Det är dock en etta med sovalkov men den är inte pytteliten & den är väldigt fin så jag tror nog att vi skulle kunna få till det bra där :) Känns skönt att ha en backup-plan iaf!
 
Nu ska jag ta en snabbdusch & sedan mysa lite med C innan jag somnar, kanske blir en kopp te också för jag har lite ont i halsen idag.. Godnatt :)

Tankar & Funderingar

Har så mycket tankar som snurrar i huvudet just nu, vet varken ut eller in hur vi ska ta tag i allt. Har haft ont i magen sedan i förrgår när Mitthem ringde & sa att det var bättre om vi själva sa upp lägenheten än att de sa upp oss eftersom jag inte pluggar längre.. Även fast vi redan visste att vi inte kan bo kvar här efter januari så blev det som ett slag i ansiktet ändå. Mer verkligt på något sätt.

Känns som vi bygger upp våra liv gång på gång & sedan raseras allt, orkar inte bli bostadslös igen. Vi har levt på hoppet så länge nu, tänkt att snart så hittar vi en lägenhet. Vi väntade i 9månader i Uppsala innan vi insåg att det var dags att ge upp, det blev för kallt att fortsätta bo i husvagnen när det blev -30 ute. Tur vi hade mamma att flytta till då, nu går det ju inte längre eftersom hon flyttat & de bor 3pers i en liten 2:a, finns ingen plats för oss.
 
Ställer mig på kö på lägenhet efter lägenhet men jag kommer ju aldrig framåt i kön! Kollar runt hela tiden om det finns hjälp att få, känns ju extra viktigt nu när vi har Emma, det viktigaste i slutändan är ju ändå att hon har det bra! Vi har ingen backup-plan denna gång, tiden går & snart måste vi härifrån - Frågan är bara vart? Mammahjärtat brister lite varje gång Emma tittar på mig med sina stora fina ögon, så oskyldig & ovetandes ♥
 
 

RSS 2.0