I hurt myself today, to see if I still feel. I focus on the pain, the only thing that's real

C bokade en biljett till mig häromdagen så det blir att jag åker ner till honom i Uppsala den 25:e, vet inte än hur länge jag stannar, beror lite på hundvakt & sådär. Klart är att jag iaf stannar minst till den 5:e juli eftersom jag fyller år den 4:e :) C ska köpa gräddtårta då sa han så det blir mysigt ;)

Håller på att rensa i kartonger för fullt, hittat en hel del som jag ska sälja inom kort! Har även filat lite extra på mitt CV så tänkte ägna kvällen åt att söka något jobb i Uppsala, har hittat några intressanta jobb jag kan tänka mig att söka nu :)

Är ensam i helgen för alla tog sitt pick & pack och drog upp till Valsjöbyn, så det är bara jag, Odin & kaninerna hemma nu. Angelica slutade även 1:an i fredags, min stora lilla tjej ;)

Var så ledsen för hennes skull i torsdags innan vi skulle till badhusparken för hennes klass skulle sjunga där. Hon hade fått en kommentar i skolan att hon hade en konstig tröja på sig, tjejen ifrågasatte varför hon gick runt med texten "Mitt hjärta klappar för pappa". Angelica var så ledsen & kommentaren gjorde att hon blev ledsen även för pappas skull, eftersom det var av honom hon hade fått tröjan. Barn kan vara så elaka, även om det kanske inte var menat att vara elak just den här gången. Jag vet inte om det är några i Angelicas klass som vet att pappa har gått bort, hon vill helst inte berätta någonting för någon utanför familjen. Blev en jobbig stund där ett tag innan vi skulle gå med mycket tankar & tårar.

Jag önskar att Angelica växer upp & orkar stå emot elaka kommentarer och skita i dem, jag önskar att jag själv hade varit så när jag var liten. Det är viktigt att inte låta sig själv tryckas ned av andra, för oftast beror det på avundsjuka. Det gör ont i storasystershjärtat att se Angelica ledsen över något som någon annan gjort mot henne, hade jag varit yngre eller Angelica äldre kan jag lova att jag hade varit där & spöat skiten ur varenda person som gjorde henne ledsen! Men nu funkar det ju inte riktigt så, och innerst inne vet jag att det kommer ordna sig. Angelica kommer bli en stor & vacker tjej som står på sig & vågar vara sig själv - DET ska jag se till ♥

Om kärleken är en illusion så åt helvete med verkligheten.

Tråkdag med regn precis hela dagen idag. Gick till hälsocentralen med mamma i spöregn men hade iaf turen att få skjuts hem därifrån! Ska rensa i alla kartonger ännu en gång har jag kommit på, både för att jag inte vill ha så mkt grejor när jag flyttar + att jag behöver pengar så jag måste sälja bort det som går att tjäna en slant på.

Tycker livet är orättvist, men varför blir jag förvånad varje gång? Har det någonsin varit rättvist? I vilket fall borde det vara omöjligt att dö när man är ung! Det har varit alldeles för mycket dödsfall bland unga människor i min närhet de senaste åren & det verkar aldrig ta slut.

Jag skänker en tanke till familjen Lindholm, något ofattbart har hänt & det är svårt att förstå!

Det är helt fel & emot naturens lagar att en ung människa dör bara sådär. Nu skulle ju livet äntligen börja på riktigt, han tog studenten i fredags men hann inte njuta av det längre en 1 dag. En ung man som just skulle ta sina första riktiga kliv ut i vuxenvärlden, han hade precis firat att gymnasiet var avklarat & delat den lyckan med sina klasskamrater. Det är ofattbart & så orättvist att jag bara vill skrika till alla jag ser att fattar ni inte vad som har hänt?! En människas liv har avslutats bara sådär & här fortsätter vi andra nästan som om ingenting har hänt!


http://ltz.se/nyheter/ragunda/1.2080740-man-omkom-efter-singelolycka
http://op.se/ragunda/1.2080742-19-aring-dog-i-singelolycka


Livet går vidare, det vet jag & det är viktigt att aldrig glömma bort. Men man bör dock stanna upp för en liten stund åtminstone & tänka på vad som kan hända när man minst anar det. Ta hand om det ni har för det kan ändras på en enda sekund ♥

Hejdå

Tröttnade på all skit och stack till Sundsvall förra veckan, tog även med Odin som tyckte det var mycket intressant att bo med massa annat folk :) Skulle stanna 2-3 dagar men det blev 1 vecka ist för det var så skönt att komma bort från Ösd! Träffade folket C bott med i korridoren och det var najs!

Blev dock jävligt rädd en av nätterna när vi fick påhälsning av snuten mitt i natten! Visste ju inte att det var snuten utan hörde bara att det var ett jävla liv utanför så jag trodde typ att någon hade tagit sig in och höll på att döda folk eller nåt. Tänkte gömma mig i garderoben, haha! Fick veta senare att de hade slagit in en dörr i korridoren pga att killen som bodde där var misstänkt för mordförssök: http://st.nu/start/sundsvall/1.2065893-misstankt-for-mordforsok-gripen Men i övrigt var det bara lugnt och trevligt därnere :D

C kom hit till Ösd i fredags för att hämta lite av sina grejor han behöver ha med sig till Uppsala. Imorse åkte han så jag & Odin vinkade av honom.. Känns konstigt att han flyttar så långt bort nu, men jag är glad för hans skull att han fått ett bra jobb som han vill ha och därmed säkerligen också kommer att trivas med :) Sj letar jag jobb förfullt i Uppsala så jag flyttar ned så fort jag hittar något!

Är inskriven på ams nu så ska få hjälp av en jobbcoach inom kort, det blir nog bra - behöver någon som kan det här med CV & skit! Har iofs haft mycket hjälp av C så det är nog rätt bra redan men det kan nog vara bra att få åsikter från någon utifrån.

I fredags var det studenten här i Ösd, drog ut för jag var på världens partyhumör efter att ha sett alla glada studenter åka flak! MEN DEN JÄVLA SKITBLÅSTEN FÖRSTÖRDE JU HELA JÄVLA KVÄLLEN/NATTEN!

Drog in på ett ställe där vi egentligen visste att vi inte fick vara & det dröjde inte länge förrän 4 snutar stod utanför med 2 hundar och försökte ta sig in. Några fick panik och sprang in på ett ställe där någon sa att det fanns ett fönster vi kunde sticka ut genom men det hela resulterade bara i att de blev instängda för det fanns inte ett enda fönster, haha! Jaja, snuten kunde inte knepet man måste veta för att komma in så de tog en annan väg in, undertiden tog vi och drog därifrån så vi behövde aldrig möta snuten :)

Kvällen i helhet var väl helt okej, kom hem på morgonen så lite kul hade jag nog iaf trots kylan ;)

Är förövrigt jävligt irriterad hela jävla tiden typ, stackars C fick ta den mesta skiten i helgen. Beror på abstinensen, tydligen var det en av biverkningarna när man slutar med medicinen. Jaja, är iaf ärlig och talar om för de närmsta att jag inte är arg på dem utan bara mår piss och är irriterad av ingenting!


RSS 2.0