Heldag på Birsta!

Har spenderat dagen på Birsta jag & Emma tillsammans med Malin idag. Var in i varenda butik & kikade, julklappsletande på hög nivå! Riktigt kul var det att komma ut & göra något annat, blev trött efter allt springande i affärerna & när vi kom hem ville Emma lägga sig direkt. Hon somnade som en stock :)
 
Har julpyntat här hemma i helgen, lite tidigt kanske men vill att Emma ska hinna få in julkänslan ordentligt ;) Ska hämta granen i Östersund nästa gång vi åker dit i december så det är den som saknas nu bara. Hittade klappar till syster & Christopher idag, ska beställa till mamma nu ikväll också efter vad jag & Angelica kom överens om sist hon var här. Ska hitta på något mer till C & har även någon fler idé om vad Angelica ska få sedan är det bara Emmas klappar kvar men det fixar jag & Christopher senare :)
 
Köpte lite jul-te när vi ändå var iväg idag också, har tjuvsmakat redan & det var riktigt gott :) Köpte en te-sil i samma veva så C kan dricka utan att få massa "skräp" i teet som han slipper irriteras över ;)
 
På onsdag är det dags för 1½ årskontroll för Emma, spännande att se hur hon ligger till på kurvan nu eftersom hon legat under viktmässigt hela tiden förut. Misstänker att hon följer sin kurva fortfarande & hoppas hon inte droppat ned viktmässigt. Äter gör hon ju, hon älskar mat men rör sig så otroligt mycket hela dagarna så liten är hon minsann ändå! Vaccineras ska det tydligen göras också, huvva det gillar inte mamman! Tror C får ha henne i knät denna gång, vill inte att Emma ska bli rädd för att hon känner av att jag är det..
 
Förra veckan blev Odin 6år, vi tog en tur in till stan så Odin fick gå på varenda gata, genom varenda gränd & nosa. Sedan var vi in på Arken Zoo också, där fick han välja godis & ben som han ville. Hittade även en julkalender för hundar med hundgodis i varje lucka så den tog vi! Slutade med en 500ing för allt Odin ville ha, jaja han får inte presenter så ofta så nu fick det bli så! Trött var han iaf när vi kom hem efter allt strosande & nosande i stan :)

Får se när vi åker till Östersund, början/mitten av december blir det iaf. Sen ska vi väl ner till Sthlm till nyår, Odin får ta in på hotell under tiden för mamma kan ju inte ha honom mitt i flytten till nya lyan. Sen får vi se vad det nya året bjuder på, hoppas på mycket glädje :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0