Emmas nya grejor!

Idag fick vi en AVI om att hämta ut ett paket så vi tog en promenad ned till affären direkt för vi var så nyfikna! Det var från Emmas farfar i Stockholm - Bodys, nappar, nappflaska, pipmugg & en haklapp :)
 
 
Så nu är Emma officiellt en stor (liten) supporter av Syrianska FC i Södertälje ;) Haklappen var så söt "jag är född SYRIAN" - Tror inte hon kommer missa det när hon växer upp ;) En napp har hon redan provat, den sover hon med just nu :)
 
Idag har vi återigen jobbat, lite kul att sitta & sortera pärlor tillsammans med Christopher. Han är så söt som hjälper mig med allt pill-jobb ♥ Igårkväll la vi en stor order på lite nytt så nu blir det spännande att se när det kommer hit. Natten bestod av mys framför en film & vi somnade inte förrän vid 3-tiden.

Får nog blir lite förändringar på tider nu snart, vi bara jobbar & jobbar så man glömmer bort tiden. Det är inte bra om Emma får de rutinerna nu när hon somnar så bra tid på kvällen, dumt att förstöra det nu. Men det ordnar sig nog, vi ska bättra oss - Jag lovar ;)

Kommentarer
Postat av: Malin

Nice! Såg nu att du gjort om bloggen. Snyggt. Kram Malin

Svar: Tack Malin :)
Isabell Asp

2012-09-12 @ 21:13:27
URL: http://malosblogg.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0