jag vet det kommer tunga stunder, mörkret kryper på

Hade planerat att sova ut ordentligt idag och det gjorde jag, men vaknade ändå rätt tidigt vid 9. Tog en promenad med Odin och det kändes verkligen att det var kallare för vinden rev mig i ansiktet. Men det var ändå rätt mysigt ute i skogen med Odin :)

Mamma ringde och undrade var jag var för hon & Angelica stod utanför mig och ringde på utan att någon öppnade, C han låg och sov han i godan ro. Blev till att skynda oss hem igen för att kunna släppa in gästerna ;) C vaknade efter att tag och det blev lita kaffe innan de for hem igen.

Efter besöket åkte jag & C upp till Lillänge för att kika lite på OnOff, köpte även lite småsaker som fattades hemma. Sedan blev det in till stan en sväng där C hittade en ny jacka eftersom hans gamla är så sliten, han har ju haft den i nästan 10 år så det är ju inte så konstigt :P Han blev iaf jättefin och nöjd.

Åkte hem efter det och tvättade, sedan var det middag. C åkte till Lugnvik ett tag efter det och jag tänkte ta en myskväll med mig själv - bada, fixa naglarna och lite sånt :) Ska strax tappa upp badet och bara koppla av! Imorgon åker C ner till Sundsvall igen men jag åker ner dit på torsdag med klassen för det är lite föreläsningar och grejor i Sundsvall torsdag & fredag :) Ska bo en natt på Sidsjö hotell med klassen och det lär ju bli kul kan jag tänka mig ;)

Har äntligen fotat kortet jag gjorde till C när han fyllde år, är inte så ofta jag orkar pyssla längre så det är jag nöjd med :)


för mig är du ett världens under - ja, jag älskar dig ♥


Tenta & kalas

Var skönt att få hem C igår, har saknat honom så mycket! Satt & pluggade inför matte-tentan när han kom hem och han tyckte jag var så duktig så jag blev bjuden på en sallad nere på pizzerian. Sebastian hämtade C vid tåget och skjutsade hem honom så han följde också med och åt :)

Resten av kvällen ägnades åt mera plugg tillsammans med C, skönt att ha någon man kan fråga om man är osäker på något. Kom på strax efter midnatt att det nog var dax att sova för att orka upp kl. 6 dagen efter!

Gick och lade mig men var nervös inför tentan så jag kunde inte somna, sjöng lite tyst för mig själv och försökte koppla av men det var svårt - somnade iaf tillslut som tur var!

Imorse vaknade jag innan klockan, låg vaken ett tag innan jag kände att jag var så pigg så det var lika bra att gå upp så jag inte skulle försova mig som jag gjorde i måndags. Sagt & gjort, klev upp och upptäckte att klockan bara var strax efter 4 - jag hade bara sovit i 4 timmar! Åh, jag blev så arg att jag hade klivit upp redan för jag vågade inte lägga mig igen ifall jag skulle råka försova mig då >.<

Tappade upp ett varmt bad där jag låg ett tag och kopplade av, tog det lugnt framför datorn en stund & tog sedan en lånpromenad med Odin :) Vid halv 8 väckte jag C för han var snäll & sa att han kunde skjutsa mig till skolan. Packade allt jag skulle ha med mig och såg till att INTE glömma mitt ID & kårleg denna gången ;) En termos med kaffe var också viktigt att inte glömma för något sådant hann jag inte med att ta med mig i måndags.

Tentan gick helt okej, drack upp hela termosen med kaffe under de 2,5 timmarna jag satt där så jag blev alldeles skakis, haha! C kollade igenom svaren när jag kom hem och då passerade jag iaf gränsen för att klara provet så jag hoppas på det nudå :)

Efter det gick jag en sväng & rastade Odin och sedan åkte vi till Lugnvik för att fira C's morbror som blivit 50 år, det bjöds på mycket god mat - massor av sallad & olika pajer! Efter maten var jag så proppmätt så jag hade inte kunnat få ner en enda smula till. Åkte hem efter några timmar för att ge Odin middag & gå ut med honom :)

Vi hann inte med något mer förrän Stefan ringde, han & två till var i Östersund och kikade på lite grejor. De kommer från Tyskland så då finns det ju mycket att kika på här i Sverige som de inte sett förut ;) Följde med dem till pizzerian i Lugnvik och satt & snackade medan de åt. Blev tillfrågad flera gånger om vi inte ville smaka men vi kände fortfarande att ingen av oss skulle klara mer mat idag, haha!

Fick skjuts hem innan de skulle fortsätta mot Sundsvall igen och sedan har vi bara tagit det lugnt, det är så skönt att ha C i rummet bredvid nu så det räcker gott & väl <3

Livet är fan inte rättvist alla gånger!

Jag fattar inte vad det är som händer? Kan inte all jävelskap få ett slut snart? Man ska dö när man är gammal & kroppen har gett upp, inte när man är 20 & har hela livet framför sig.. Fyfan för all skit som händer!

C kommer hem idag iaf & stannar äver helgen <3

vila i frid

På tal om att vara pigg ja..

Det gick ju lite som det gick det där.. Vaknade flera gånger inatt och undrade om klockan var så mycket så den skulle ringa, men inte då. Så jag somnade om tusen gånger ända tills jag med ett ryck flög upp och tänkte att nä nu måste den vara alldeles för mycket! Och visst var den det, fick panik när jag insåg att tentan hade BÖRJAT för 5 minuter sedan! Blev att ringa mamma med gråten i halsen och tur som jag hade kunde hon skjutsa mig!

Kom till skolan 30 minuter för sent men ingen hade gått ut ur salen varken här i Östersund eller i Sundsvall så jag fick komma in. Upptäckte då att jag hade glömt plånboken med ID-kort & Kårleg! Fan också! Som tur var hade jag gett mamma nyckeln hem för att hon skulle vara snäll och gå ut med Odin, så det blev att ringa henne och be henne komma med plånboken..

Var jättenervös över att någon skulle hinna gå ut så jag inte fick gå in igen men tillslut ordnade sig allt :) PUST! Kändes som tentan gick bra iaf trots allt krångel innan, men jag litar inte på mitt eget omdöme riktigt så jag får vänta och se, hehe.

Nu blir det plugg inför tentan på fredag i Matte, har även kemi-labb imorgon - pust & stön.

En underbar helg med Christopher <3

Firade ju älskling som fyllde år i torsdags och det blev lyckat :) Han lyckades få ihop pengar till ett av vinterdäcken iaf och det hjälpte ju en bit på vägen ;) Så nu är vinterdäck beställda och klara och borde komma till veckan.

Fredagen tillbringade jag hemma med biologi-plugg innan mamma hämtade mig strax innan 17. Lillasyster skulle på halloweendisco så jag fixade iordning henne innan vi skjutsade dit henne. Hon blev så söt min lilla ängel <3

När vi skulle hämta henne två timmar senare var det inte lätt att hitta henne bland alla barn, hon var på en riktigt brakfest min lillasyster ;) Men tillslut hittade vi henne och kunde åka hem! Hon hade haft jättekul och det värmer i ett storasyster-hjärta att få höra det :)

Lördagen ägnades även den åt massa plugg och även en sväng till multihallen där Christopher & Sebastian körde gokart. Det såg skitkul ut så det blir en grej att göra någon dag framöver! På eftermiddagen hämtade vi mamma, Reijo & syster och åkte hem till moster, Ulf & Joel på halloween-middag! BUUUU! Var jättegott & jättemysigt så vi var både mätta & belåtna när vi åkte därifrån på kvällen :)

Skjutsade hem familjen och åkte en sväng till C's mamma efter det. Träffade nya katten, så liten och söt! Hon var så söt så jag är supersugen på att skaffa katt nu! Men C säger nej, han tycker redan vi har ett zoo här hemma - hur han nu kan tycka det?! Haha ;)

Idag har jag inte hunnit med så mycket mer än plugg inför tentan imorgon, åt lunch nere på pizzerian. Sallad som vanligt, den är så jävla god! Sen fick Odin träffa nya katten och det gick bra, han fick en smäll på nosen när han var för snabb fram men efter det gick det bara bra :) Så kul att han gick bra ihop med den så man kan träffas lite ibland :)

Nu blir det snart en dusch och sen sova, tentan börjar kl. 8 imorgon så det gäller att vara pigg då! Godnatt


Grattis på 28-årsdagen älskling <3

Hade filmkväll med Annika i tisdags kväll/natt, blev även lite nattliga äventyr ute, haha! Riktigt mys var det, vi kikade på 2 av de nya Johan Falk-filmerna och båda blev helt förtrollad av en viss söt sak i filmen :P Blev så sent så hon sov över, blev ju även en liten tur ut mitt i natten så kom inte i säng förrän efter 3!

Onsdagen ägnades åt att börja kika på 3:e filmen i ordningen men innan den var slut skulle Annika hem för att fixa med Rocky & maten :) Vi var även så smarta så hon tog över mitt mobila bredband så jag slipper stå och betala det i onödan, yay!

Idag fyller C år och det ska firas! Har bjudit hem familjen så de kommer om någon timme, men det vet inte C om än ;) Han har redan öppnat lite paket från mig & djuren, fick en lott han inte vann något på (otippat?!), godis & en söt svart spargris med texten 'Svarta Pengar'. När han öppnade den frågade han "Vad ska jag med en spargris till?" Haha, sötnöten - Skaka på den sa jag och det gjorde han, och vad gömde sig däri om inte en 500-lapp? Han såg nöjd & glad ut så jag tror nog han blev glad :) Han behöver ju pengar för att kunna köpa vinterdäck till bilen så ^^

Nu ska jag fixa lite småsaker innan gästerna kommer, det blir korv med bröd & lite småkakor att förtära ;)

Imorgon, imorgon, imorgon!

Japp, då kommer han hem min älskling! Jag längtar så jag håller på att bli galen, haha! Har saknat honom så mycket den här gången för det har gått så lång tid, ringer honom kanske 4-5 gånger per dag bara för jag saknar honom så mycket. Stackarn, inte lätt att sköta sitt jobb när man bli störd hela tiden :P

 

Har planerat lite överraskningar till honom på torsdag när han fyller år, hoppas han blir nöjd :) Tänkte inte göra någon tårta för jag har inte råd att fixa smörgåstårta och sötsaker är inte bland C's favoriter så det känns rätt meningslöst då.. Får se vad det blir istället!

 

Nu ska jag plocka upp lite småsaker i lägenheten efter helgens pyssel innan jag pluggar vidare.


Jag har hört om ett land utan tårar, utan sorg, utan nöd, utan strid.

Malin kom hit i fredags och hela helgen har ägnats åt pyssel i mängder! Fy vilken härlig helg vi har haft, inte behövt tänka på annat än pyssel ;) Hon åkte hem idag så det blev några dagars pyssel för oss :) Jag fortsatte lite ikväll, ska göra ett kort till C eftersom han fyller år om 2 dagar.

Ska fota de kort & smycken jag fått gjorda men det blir till veckan eller kanske senare, varken orkar eller har lust med det just nu.. Har tenta igen nu på måndag, i biologi - Så måste ägna denna veckan åt plugg, plugg, plugg!

Nu är det snart morgon så det är dags att sova, godnatt.

There's no need to complicate, Our time is short. This is our fate, I'm yours!

Saknar C så jag tror jag går sönder snart, nu är det 3 veckor sedan vi träffades, damn vad tiden går fort även när man inte har roligt! Det värsta är ju att min mobil har pajjat typ, den vägrar ladda ibland så batteriet tar slut hela tiden, fan också - Jag vill ju kunna nå C när jag vill! Jaja, C tar med sin andra mobil när han kommer nästa helg så får jag ha den tills vidare.

Har städat idag, fått rätt mycket gjort faktiskt så det känns bra. Har inte orkat med allt som ska göras så nu är det mycket att göra på en gång men det löser sig :)

Imorgon kommer iaf Malin hit och det ska bli kul :) Får se om vi får mycket gjort i helgen eller om det blir mest massa prat som det brukar bli, haha ;)

Längtar som satan tills nästa helg när C kommer, eller han kommer tidigare tom - senast torsdag eftersom det är då han fyller år. Kan inte fatta vad tiden har gått, han blir 28 år min lillis. Han var bara 23 när vi träffades och att det gått så många år sedan dess är så overkligt!

Jag minns så väl första gången vi hade ett riktigt samtal med varandra, bara han & jag. Vi träffades i badhusparken, jag var så nervös för jag tyckte han var så söt och hade börjat bli mer & mer intresserad av honom efter alla fester vi träffats på under sommaren. Han tog min telefon på en fest och lade in sitt nummer, men han sa inget så jag visste inte riktigt om jag skulle våga ringa honom någon dag senare när jag såg numret. Ringde Towe tusen gånger och frågade om jag skulle ringa eller inte och tillsist blev hon nog väldigt less på mig ;)

Tog iaf mod till mig och ringde, var alldeles skakig i hela kroppen och visste inte riktigt vad jag skulle säga - Minns inte vad jag se heller, det har jag förträng för jag var så nervös :P Men iaf så bestämde vi att vi skulle ses i badhusparken, borta vid kuben. Sagt och gjort, där satt vi i det fina vädret och bara pratade. Det dröjde inte länge förrän nevositeten släppte, det var så skönt att prata med honom - han lyssnade på mig och det var första gången jag verkligen kände att någon tyckte det jag sa var viktigt. Han berättade om sin utbildning, att han nyss gått klart 2:a året och hade 3 år kvar, att det var skönt att han snart var klar med halva utbildningen och jag såg att han verkligen brann för det han gjorde!

Efter det blev det många samtal, vi träffades nästan varje dag efter han slutat jobbet. Men ingen visste det, det var våran hemlighet ;) Han var så fin när han kom hem till mig efter jobbet i sina orangea arbetskläder och lånade duschen, han var inte riktigt min än, men det kändes som det ändå :) Jag fick åka med honom i hans arbetsbil, den hade ratten på fel sida och vi åkte över gångbron fast man inte får köra där :P

Vi åkte upp till Valsjöbyn han, jag & Ricko - Det var så mysigt och jag kände mig lyckligare än någonsin! Jag var kär, alldeles på riktigt och det var besvarat - Helt underbart!

Sommaren gick fort och snart var det dags för honom att åka hem till Sundsvall, det var en söndag och dagen efter skulle jag börja gymnasiet, omvårdnad på PC. Jag satt på apberget när han kom ner och sa att han hade packat i bilen och skulle åka, vi bestämde att jag skulle komma nästa helg och det gjorde det lite lättare att säga hejdå. När jag såg honom åka gick jag sönder inombords, jag orkade inte prata med någon utan åkte raka vägen hem till mamma och bara grät & grät.

Det gick inte så bra att gå till skolan, jag orkade inte för allt jag kunde tänka på var Christopher. Det dröjde några veckor innan jag hoppade av och började IV istället och fick praktik på Netto. Dagarna gick segt för allt jag väntade på var helgerna så jag kunde åka till honom. Jobbade massa extra för att ha råd att åka varje helg för jag ville inte vara någon annanstans än hos honom. Jag vet inte hur många gånger jag bara låg hemma och grät för jag saknade honom, hur många gånger mamma fick trösta mig.

Sen helt plötsligt en dag frågade han mig på telefon om jag inte ville flytta ner till honom, det var nog den lyckligaste dagen i mitt liv! Jag började packa & planera inför flytten och efter nyår tog jag mitt pick & pack och tog tåget ner till honom för sista gången som besökare :) Nu bodde jag där, hos mannen jag älskade över allt annat på jorden!

Och på den vägen är det, jag är så glad att jag vågade ta steget och flytta ner till honom trots att det var ett svårt beslut. Jag ville inte lämna Angelica, min lilla ängel som var mitt allt <3 Men jag är glad att jag vågade, för annars hade det inte blivit vi, vi hade inte klarat av att bo så långt ifrån varandra i flera års tid.

Men nu är det vi, vi två, tillsammans i vått & torrt. Jag är så glad att jag har honom vid min sida, och kärleken bara växer och växer för varje dag som går <3

There's no need to complicate, Our time is short. This is our fate, I'm yours!

En ny vecka, nya andetag & ny energi

Sov länge idag, jag ville inte vakna så varje gång jag gjorde det tvingade jag mig själv att somna om. Vilket iofs inte var så svårt då det var extremt mysigt med Odin intill mig. Vid 12 ringde mamma och frågade om jag var klar, va? Vadå klar undrade en nyvaken jag förvånat?! Jo vi skulle ju till Nordan och äta lite tårta och så eftersom hon fyller år imorgon. Tänk att vi har tre personer som fyller imorgon, Nordan, Tommy & Tina :) Åkte dit med presenten vi hade åt henne och blev bjuden på tårta & annat gott fika. Jag åt smörgåstårta som är min favorit, blir alldeles skakis av söta tårtor så jag låter hellre bli dem ;)

Efter en stund började min tunga sticka och domna bort, hjälp! Slängde i mig tavegyl och koncentrerade mig på att andningen funkade som den skulle. Efter ett tag, som kändes som en evighet, återfick jag känseln i tungan. Har blivit tillsagd tusen gånger att inte äta skaldjur eftersom pappa var så extremt allergisk mot det, men det är ju så gott! Och jag har alltid tänkt att det är ingen fara, det händer inte mig.. Men nu var det säkerligen just det det gjorde, så jaha, hejdå skaldjur.

Efter någon timme åkte jag hem och skulle städa, men det gick ju som det gick. Var så trött så jag somnade, haha! Jaja, vaknade vid 20 och tog en promenad med Odin som gjorde mig pigg igen. Sen har jag mest tagit det lugnt, känner mig helt utslagen efter helgen - Men nu blir det nya tag! Känns som en ny början på livet, nu ska det ordnas upp ordentligt!

Satt nyss och kollade igenom massa papper, en text i pappas obduktionsrapport jag inte läst förut gjorde mig både ledsen & glad. Men mest glad, för det som hänt kan jag inte göra någonting åt - Men jag tror nog att det var precis så det var meningen att bli, nu när det ju ändå hände.

Nu ska jag sova, ska städa imorgon nu när det inte blev gjort idag för på fredag kommer kanske Malin hit från Sundsvall :) Hoppas på att det blir så, pyssel hela helgen!

kan jag få en snus, så jag dör som en man, annars får aldrig själen min ro

vår stund är här.

under himmel grå, ja vår stund är här. då skiljs vi åt, då skiljs vår väg. jag är glad för allt, och alla stunder som, alla stunder som bara vi vet om. liksom svalorna, ja som samlas här, hoppas jag mina vingar bär. alla minnena, ja ifrån sommaren, ja föralltid du min vän. nu är sommaren slut och hösten här, och himmel blå finns inte längre här. men alla ögonblick, ifrån sommaren, dom har jag kvar, dom värmer än <3

vila i frid pappa <3

Vid klockan 10 idag var jag & Angelica redan i kyrkan och gjorde iordning inför minnesgudstjänsten, det blev jättefint med kortet på pappa, granriset, höstlöven, de klarröda bären och det fina ljuset bredvid. Angelica var så söt lillgumman där hon sprang runt och letade fina löv till pappa <3

Minnesgudstjänsten var så fin, det var jobbigt att sitta där men det var skönt efteråt. Nu har vi äntligen fått ta farväl av pappa på riktigt och det känns som en tung sten släppt från hjärtat. Hela minnesgudstjänsten kretsade kring pappa och den han var, vi hade massor av musik som han gillade och även de låtar han själv önskat. Vi var flera som kände pappas närvaro, det var som att trycka på en knapp - efter ungefär halva minnesgudstjänsten blev jag alldeles varm och lugn inombords & det var inte bara jag som känt så precis just då. Istället för att gå fram och lägga en blomma valde vi att gå fram och tända ett ljus, de som ville fick göra det och nästan alla som var där valde att gå fram. Det var så fint när det började lysa från hållaren, från att ha varit helt tom blev den helt full! Det värmde gott att se att så många hedrade pappas minne, tände ett ljus och sade några ord till honom innan de satte sig igen.



Det tog ungefär 1½ timme från början till slut och efteråt skulle vi träffas för att äta lite paj & annat gott innan vissa som åkt väldigt långt skulle bege sig hemåt igen. Och vad händer då, precis när vi kliver ur bilarna - mitt på bilvägen kommer en gammal traktor! Alla blev jätteförvånade och bara tittade på varandra, ingen av oss har någonsin sett en traktor komma åkande där på den vägen och då har ändå mormor bott där i över 30 år! Så ja, vi var alla övertygade om att pappa hade något med det att göra, ett sätt för honom att visa oss att han var med oss idag <3

Nu har jag spänningsuvudvärk så det skriker om det, alvedon hjälpte inte så jag får ta och vila en stund istället. Värken i rygg och mage har blivit lite bättre, hade så ont i ryggen igårkväll att jag inte ens kunde resa mig upp så då var det bara att ringa sjukvårdsupplysningen igen och de tyckte jag skulle åka in direkt. Sagt och gjort, akuten nästa! Hade världens knöl på höger sida av ländryggen som de efter mycket kontroller & prover kom fram till var en inflammerad muskel. Ajaj! Det gör ont vill jag lova! Men det var iallafall inget allvarligt & livshotande som de trodde först när de kände på mig, kunde knappt nudda vid mig innan jag skrek rakt ut. Så nu blir det att vila ryggen och äta smärtstillande så ska det gå över av sig själv, skönt.


Kom och ta mig långt härifrån!

Alltså jag håller på och blir galen på denna smärta, fattar inte vad jag har gjort som orsakar detta?! Ringde iaf sjukvårdsupplysningen idag och de tyckte jag skulle åka in och kolla så det inte var något allvarligt. Fick panik för jag orkar inte sitta mera på akuten och ödsla massa tid i onödan, är desutom livrädd för att bli inlagd för jag vägrar det! Senaste två gångerna jag varit in har de velat ha kvar mig ett dygn för observation men jag klarar bara inte av det så jag har åkt hem istället.

I vilket fall så ringde jag vårdcentralen istället och fick en tid redan kl 15.00 idag! Tog prover, blev klämd på (som gjorde sjuuuuukt mycket ont!) och svarade på frågor, fick därefter två alternativ vad han trodde att det kunde vara för fel. Fick medicin jag ska ta först och främst för att se om det blir bättre men jag har ju inga pengar att lösa ut den med så det får bli senare, nu ska jag försöka uthärda det här bara och hoppas på det bästa!

Blä! Är så sjukt less på allt nu så jag vet inte vad! Ska ut med Odin nu och sen tror jag det blir ett hett, hett bad för att kanske få bort värken för ett tag. Jävla skitfredag.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun. But the wine and the song, like the seasons, all have gone

Har så jävla ont i ländryggen och magen nu så jag går och lägger mig snart! Men nähä, det går ju inte det heller för jag kan ju inte sova och har inte kunnat sova en hel natt på 4 dygn pga den här smärtan så jag ligger bara och vänder & vrider på mig hela tiden. Nu blir det en varm dusch som jag hoppas lindrar lite, sen kanske jag kikar på filmen "The Bourne Ultimatum" sista filmen av de tre som finns. Hoppas jag får sova ordentligt inatt, får ta alvedon innan jag lägger mig..

Kanske, kanske inte?

Kan inte sova, saknar C. Jag önskar jag hade honom här hos mig nu och kunde krypa tätt intill honom och känna hans värme, som jag brukar göra om jag inte kan sova. Men nu går inte det, får inte träffa honom förrän om 2 veckor igen. Finns inte pengar till att åka något nu så jag får vackert vänta även om jag helst av allt hade velat vara hos honom precis just nu!

Jag har iaf Odin, en liten tröst nu när jag måste vara ensam utan C. Ända sedan C åkte har vi sovit tillsammans jag och Odin istället för han blir så gnällig och ledsen när husse åker. Lillplutten, han förstår ju inte varför husse måste vara borta och inte vara hemma som han alltid varit. Senaste nätterna har vi sovit på golvet i mitt pysselrum, myspys <3



Men längtar iaf tills C kommer och jag kan sova i sängen bredvid honom. Nästa gång han kommer min älskling fyller han år, 28 hela år blir han min man! Kan inte fira förrän dagen efter dessvärre för innan har jag inga pengar men jag tänkte bjuda honom på finare middag iaf, det är han värd <3

Imorgon får jag besök så ska ägna dagen åt att städa ordentligt här hemma, kaninernas bur ska rengöras också så det blir nog fullt schema. Är inte av med illamåendet helt ännu heller, inte konstigt med tanke på att jag bara ätit en gång om dagen senaste tiden, har man bara 500 över till mat på en hel månad har man ju fan inte råd med annat än det!

Nu är det 1 år, 365 dagar sedan du försvann pappa - jag saknar dig <3

Ska väl försöka sova nu iaf.

Tvärtom.

Anonym om Kanske har vissa ljugit, vad vet jag?:
Nog är det lätt att alltid ge andra skulden för allt som händer och vägra inse att man har ett eget ansvar för hur man har det och att man alltid har ett val. Man kan välja att vara ett offer eller så väljer man att själv ta kontrollen över sitt liv o sitt mående.
2009-10-04 @ 23:11:41

IP: 192.71.148.10

Jag har inte valt att vara ett offer, det är ju precis tvärtom - Jag försöker komma tillbaka till vardagen och må bra! När har jag någonsin gett någon annan skulden för allt som händer? Det folk har sagt kan ju inte jag göra något åt, eller hur?! Jag påpekade bara vad jag fått höra, det har ju inte jag något ansvar över. Oavsett hur mycket kontroll jag har över mitt liv förändrar inte det allt som har hänt, därmed kan man inte må bra jämt - hur gärna man än vill! Men jag jobbar på det, lämna mig ifred nu!

Kanske har vissa ljugit, vad vet jag?

Vad hände med: "Jag vill finnas där och se Angelica växa upp. Inte missa det jag missade med dig"? Du svek oss, du har inte funnits där för varken mig eller henne. Kanske har folk ljugit, men vad hände med: "Jag ska finnas där för dig och Angelica på begravningen"? Och sen får man några dagar senare höra att du sagt att du under inga omständigheter skulle komma om det blev begravning på Frösön? Är det då konstigt att vi känner oss oerhört ledsna, svikna och sårade? Det finns ett litet oskyldigt barn här, vad har hon någonsin gjort dig? Vad hände med: "Vad som än händer ska jag finnas där för Angelica, tyvärr kunde jag inte finnas där för dig Isabell när du växte upp pga din pappa"? Var det bara tomma, falska ord? Var det bara något du sa? Vi fick ha en farbror över en helg, men sen då? Det är inte konstigt att vi känner som vi gör, det är du själv som har ställt till det och det är bara du som kan rätta till det om det nu är vad du vill.

En saknad som bara växer & växer

Tänk att man kan sakna någon så mycket så det gör ont, riktigt ont! Jag hatar att känna såhär och inte ha någon att prata med, har bara Odin & kaninerna och dem kan jag ju inte direkt prata med - eller iaf inte få någon respons från dem direkt..

Jag vill att Christopher ska bo här nu, önskar han kunde hitta ett civilingenjörsjobb här i Östersund NU! Hatar att behöva vara ifrån honom hela veckorna och även många helger, som den här helgen..

Jag vill leva som vi gjort tidigare år, tillsammans dygnet runt, dag ut & dag in <3

När livet sviker.

Det har varit så mycket liv och död nu senaste åren och jag undrar hur mycket man ska behöva gå igenom egentligen. Jag fattar inte att livet kan vara så orättvist, så svekfullt på något sätt. När man är ung ska man leva, man ska njuta av livet och inte behöva gå runt och vara rädd för att dö!

Fick nyss veta att en gammal vän till Christopher är saknad, han har varit ute och seglat länge och nu har ingen fått tag i honom på flera dagar: http://ltz.se/nyheter/ostersund/1.1400911
Det jobbigaste måste vara att inte få veta vad som hänt & om det ens hänt honom någonting. Jag fattar inte att det aldrig kan få vara lugnt någongång, det händer fanimej alltid något nytt!

De flesta jag känt som gått bort har varit unga. Terese var bara 13, morfar var gammal men inte jättegammal, pappa var bara 40, Tommy var bara 24 & Anki var heller inte särskilt gammal. Även flera andra som kanske inte varit mig särskilt nära men som andra i min närhet känt har gått bort unga. Så onödigt, så tragiskt att unga människor med hela livet framför sig rycks bort från detta jordeliv!

Jag vill bara hålla hårt i alla jag älskar & aldrig någonsin släppa taget om dem!

RSS 2.0