Flytt & Sånt

Har packat ner allt i köket nu och imorgon ska jag skura ur varenda liten vrå där ;) Blir nog utan Internet from inatt kl 00.00 så blir nog inget bloggande på ett bra tag, eller ja - Jag lär ju sitta fastklistrad vid mammas dator så fort jag kommer dit!

Ska kika lite film nu och äta blomkål med tacodip, mumma!

Kanske kan förklara en del..

Ringde till vårdcentralen pga mitt mående senaste åren, fick en tid för att i första hand prata med en doktor och troligtvis efter detta boka tid för provtagning. De tror att jag kan ha fel på sköldkörteln, så nu är det bara att vänta och se om det är så eller inte..

Ska kika på sista avsnittet av house jag har nu och sen börja fixa lite mer här hemma, när C kommer hem ska vi åka direkt och leta flyttkartonger - De är ju slut typ ÖVERALLT!

Fullt upp hela dagarna!

Eftersom vi flyttar om en vecka har vi fullt upp nästan hela tiden med att packa och skruva isär möbler, men det är härligt ändå när det är pga en så positiv sak :) Har packat ner allt nu som är mitt, bara lite kläder kvar som jag inte ska packa ner förrän sista dagen :)

I fredags när C kom hem från jobbet skulle vi skynda oss ner på Nackstabadet innan de stängde. Jomenvisst, dom har så jävla konstiga öppettider så man hinner ju fan aldrig bada! C har badat där en gång ensam och en till gång med Angelica förra sommaren, något mer har vi inte hunnit med under dessa år. Jaja, vi tog iaf bilen upp till Sidsjön ist och badade där :) Sjukt kallt kändes det först men sen var det bara härligt, vill bada mycket i sommar!

Gårdagen spenderades ute i det fina vädret efter att vi packat massa. Grillade lite kyckling och pepparstek, mums! Sedan kom det ett gäng snubbar från pakistan som vi satt med i flera timmar, blev bjudna på massa gott av dem :) Tog ut Brownie också för hon var lite konstig av värmen så jag var rädd att det skulle hända henne något, en av snubbarna blev typ kär i henne och satt med henne i flera timmar, haha :)

Idag har vi dunstat bort i värmen, orkade ingenting så vi tänkte ta en liten promenad. Jojo, liten och liten.. Den tog 4 timmar den lilla promenaden :P Höll på att svettas ihjäl och det var så skönt när vi äntligen kom hem och man kunde duscha i kallt vatten!

På fredag åker vi till Ösd, sen fyller jag 20 år på lördag! Ska ha grillfest då med min & Christophers familj, ska bli så jävla härligt :D På kvällen hämtar vi flyttbilen och åker till Sundsvall för att hämta alla grejor i lägenheten, härligt härligt!

Nu ska jag städa upp lite och kasta lite skräp här innan jag sätter mig och myser framför en film, tjing!

Då var det klart till 100%

Jag är så jävla glad, nu har jag bokat flyttbil tills nästa lördag! Då blir det först firande av min 20-årsdag och sedan åka till Sundsvall på kvällen. Sova sedan packa in i bilen och fara till Ösd igen - och då har vi flyttat :D Wiihoo!

Trött & har huvudvärk men jag mår bra ändå :)

Fixar inför flytten, har packat massor och igår skruvade vi isär lite möbler :) Söker massa jobb hit & dit också men det är ju fan omöjligt att få något! Fan vad less jag blir, vad är det tänkt att man ska leva på när man inte får jobb?

Angelicas kampfisk Kitty :)

När syster fyllde 7 nu i april fick hon sitt första egna husdjur, en kampfisk - egentligen en pojke men han heter Kitty :D När jag flyttar upp nu ska vi byta till en större skål då den hon har nu är alldeles för liten har vi kommit fram till, tur att jag har en gammal på många, många liter! Ska även köpa lite nya växter, gömställen mm. Tror Angelica kommer tycka det är jättekul att få inreda hos Kitty och göra det mysigt för henne/honom xD Så söt iaf, tänk att en fisk kan vara så social, kommer när man pratar med henne och nafsar lite i fingret om man låter henne :) Tror jag vill ha en kampfisk jag med, kanske en lite flicka som kan bo tillsammans med Kitty?


När man mår som bäst!

Om 10 dagar får jag gå på bolaget och handla SJÄLV!
Om 10 dagar flyttar jag till Östersund igen!
Om 10 dagar börjar jag ett nytt liv!
Om 10 dagar bor jag nära min familj!
Om 10 dagar kommer jag att må som bäst!
Fyfan vad jag längtar!

Att lyssna på en dröm!

Jag drömde en fin dröm inatt, pappa var där och han sa en sak till mig som jag behövde höra. Han bad mig om något och jag tänker lyssna på det för jag vet att det är vad pappa vill <3

Har putsat fönster idag för snart bär flytten av! Jag är så himla spänd, glad, förväntansfull, orolig, ja allt på samma gång! Det som känns jobbigast är att C inte ska flytta med riktigt än, menmen.. Det finns liksom inget jag kan göra åt det för vi måste ha en inkomst och då måste han stanna och jobba här :/

Ska packa mera grejor imorgon och även städa på balkongen för att få bort det värsta, massa fläckar efter kaninerna och även sedan Ricko gick bort :(

Nu blir det tandborstning och sedan sängen. Godnatt!

Nyss hemkommen efter en utekväll :D

Mikka ringde idag och sa att hon var påväg till Sundsvall :) Jaha, då blev det ner och köpa 12 öl på kvantum för systemet var stängt. Mötte Mikka, Jonna, Daniel & Peter vid Statoil i stan och sen fick jag visa vägen till hamnen där vi skulle sitta och mysa & dricka :) Jaja, sen kom två fyllon som till en början var trevliga men sen fick jag öl hälld över mig för att jag skrek åt några ungar som kastade stora stenar på fåglarna i sjön. Daniel lackade och han, fyllot, bad mig om ursäkt för sitt öl-hällande.

Sen drog vi vidare på krogen, där vi blev utkastade ifrån efter ett tag för DJ:en tyckte Mikka var otrevlig?! Visade vägen till MAX för vissa var hungriga. Där var det någon uteliggare som först blev arg för jag & Jonna stod och skrattade utanför. Vi förklarade att det inte var åt honom vi skrattade med han ville inte förstå. Väl inne på MAX började uteliggaren lacka på några där som inte ville köpa en hamburgare till honom, han bad dem dö i en bilolycka eller något så jag lackade och sa att han borde gå därifrån. Då fick jag höra att jag skulle gå och DÖ och fatta vad jag lackade! Fan vad arg jag blev, men som tur är så ringde C och sa att han stod utanför så då gick jag :)

Imorgon ska Mikka & Jonna ringa för då kanske vi ska röja staden igen, får se hur det blir med den saken :)

Allt möjligt påminner om pappa <3

När en person man tycker om plötsligt försvinner känns det som att allt möjligt påminner om just den personen. Färger, lukter, händelser, känslor, ja allt möjligt helt enkelt.

Jag har sedan pappa gick bort sett honom överallt, så fort någon med keps kommer tror jag för en halv sekund att det är pappa, sedan kommer sanningen över mig och jäg känner mig dum & ledsen att jag kunde tro en sådan sak. Det händer också att jag ser någon som har liknande gångstil som pappa och jag medvetet låtsas att det är han för att känna mig lite gladare för en stund. Ibland kan jag komma på att han faktiskt är borta och då blir jag så fruktansvärt ledsen så jag inte vet vart jag skall ta vägen.

I söndags hyrde jag en film som jag sett lite på igår och idag, den är 5 timmar lång och heter "Tracys hämd". Jag tyckte mig känna igen filmen och nyss slog det mig att jag faktiskt sett den med pappa förut. Det var när huvudpersonen i filmen, Tracy, skulle spela schack mot två mästare i filmen som jag insåg att det var samma film.

Undrar hur det kan komma sig att så mycket olika saker kan få en att minnas en bortgången person?

Mardrömmar & Drömtydning

Häromnatten drömde jag en mardröm, jag gör det ganska ofta och det brukar nästan alltid handla om att det blir översvämning och jag måste kämpa för mitt liv! Jag skulle dessutom klättra uppför en trång väg där jag bara halkade, den var så trång så jag föll tillslut. Sökte lite på Internet och hittade dessa förklaringar:

ÖVERSVÄMNING: En mycket symbolisk dröm. Vatten svämmar över alla bräddar och hotar dig. Den sortens drömmar är en varningssignal och betyder ofta att vår inre harmoni är bruten och att det är något i vårt undermedvetna som hotar att “dränka”, det vill säga ta överhand över vår personlighet.

FALLA: Om du drömmer att du faller så kommer du för en tid framöver att möta svårigheter och problem. Kämpa dig igenom dem och du kommer att bli starkare än förut.

GÅ UPPFÖR: Du råkar ut för en motgång.

TRÅNGA VÄGAR:
Det är besvärligt i livet, är det mycket uppförsbackar betyder det att det är mycket uppför i livet.

Det stämmer ganska bra in på hur mitt liv ser ut just nu tycker jag, bara hoppas det vänder snart!

En liten bit på vägen!

Ibland har man dagar då allt bara känns värdelöst och meingslöst, idag är en sådan dag.. Blev väckt vid 9 av socialen, inte varje dag man blir det. Hursomhelst så fick jag en tid den 6:e juli så då ska ja ha alla papper klar, har ju redan fixat alla papper men måste väl dra ut ett kontoutdrag på nytt iaf innan jag går dit då. Känns så märkligt, när jag ska dit om några veckor så harjag hunnit fylla 20!

Städar & tvättar idag också för imorgon kommer Chrsitophers mamma och bror hit för att fira midsommar med oss :) Undrar förresten var dom gör av Nisse under tiden.. Hmm, måste ringa och fråga senare.

Drömde så fina drömmar inatt, jag pratade med pappa och fick svar på massa frågor jag hade - Det kändes bra när jag vaknade iaf :) Jaja, nu ska jag fortsätta städa här - ska tvätta igen sen vid 17 för jag hann inte klart med all tvätt imorse..

En åktur på Gott & Ont..

Ja, så kan det kännas ibland. C kom hem från jobbet efter 17 och då tog jag och gick ut med Brownie medan han gjorde middag och åt. Efter det tog vi bilen och åkte till Kovland en bit utanfär stan, vi skulle kika hur det såg ut för det finns lediga lägenheter där.. Det var fint, litet och mysigt - Ica, pizzeria och annat smått och gott. Det kändes bra, men mindre bra att det är till C vi letar boende.. Jag har ju mitt i Östersund från 1:a juli men tyvärr har inte C hittat något jobb där ännu så han har inget val mer än att jobba kvar här för att vi ska klara ekonomin. Usch, jag vill ju bo med min älskling..

Tävling hos Stämpelboden!

Nu har Du chansen att vinna detta superhäftiga stämpelpaket hos Stämpelboden:



Kika in i deras blogg för att läsa mer om tävlingen och annat roligt: http://stampelbodens.blogg.se/tavling

Det där med barn & sånt.

De närmsta som känner mig väl och även en hel del andra har nog inte undgått att jag verkligen längtat efter barn de senaste åren! Nu är det ju också skillnad på att längta och att verkligen vilja skaffa, men jag har iaf längtat som en tok. Det har till och med hänt att jag gråtit för att jag ser mammor med magar, vagnar och bebisar överallt! Jag vet att det inte skulle passa så bra med barn precis just nu eftersom jag precis avslutat gymnasiet och inte lyckats få något jobb, jag ska ju dessutom troligtvis plugga vidare efter sommaren. Men jag kan ändå inte undgå att tänka på hur otroligt mysigt det skulle vara med en liten, en mini-oss ;)

Jag är övertygad om att våra framtida barn kommer vara mest lik Christopher eftersom han har "större" drag än mig. Jag är liksom bara helt svensson, mörkblond och blåögd :) Jag tror att våra barn kommer bli mörka efter pappa C, bruna ögon och mörkbrunt hår <3

Min största önskan just nu är just att få bilda familj med C, och så har jag känt nu i ett par år. Många har hajjat till och menat på att jag är för ung och blablabla. Men faktum är att vi ju trots allt varit tillsammans i 4 år, och jag tycker inte att åldern har sån stor betydelse om man älskar varandra! Jag var 15 när vi träffades första gången och C var 23, vi blev inte tillsammans direkt utan lät det gå några månader först för att se om det skulle fungera mellan oss :) Några månader senare tyckte vi båda att det såg ut som att det skulle fungera och då blev jag & han istället till vi.

Nu har vi bott ihop i flera år och vi har hunnit vara med om så otroligt mycket tillsammans, både bra & dåliga saker, både skratt och tyvärr även mycket gråt. Det positiva i allt är väl att vi har haft varandra under denna väg vi har vandrat, det är skönt att ha någon att kunna luta sig mot när allt känns svårt. Utan C vet jag inte hur det skulle ha sett ut nu, jag vet faktiskt inte ens om jag hade orkat leva.

Jag har blivit rädd för mig själv och mina egna tankar, gråtit intill C och frågat mig själv hur jag kan tänka & känna så. Jag har velat dö och aldrig mer finnas, men jag måste för mina nära & käras skull. Jag vet det och jag blir arg på mig själv när jag får sådana tankar! Jag vill leva mitt liv och känna att jag är värd någonting, jag vill ha barn och se dem växa upp. Jag vill finnas och göra någonting bra med mitt liv, men ibland blir allt för svårt.

Jag hoppas att jag får jobb sen efter jag pluggat klart och att vi då skulle kunna skaffa barn. Det känns så långt fram i tiden, men jag vill ge mina barn den bästa starten i livet de kan få :)

Technichus i Härnösand :)

Jag såg ett reklamblad på Christophers jobb för flera månader sedan om ett ställe i Härnösand som verkade roligt, vi kunde inte åka då för vi hade ingen bil påställd men häromdagen kom C på det igen. Så igår klev vi upp tidigt för att åka dit och kika :) Kom fram strax efter 10 och gick först en vända i staden för att se hur den såg ut, sen åt vi buffé på ett ställe innan vi gick till Technichus. Det fanns massa kul att titta på och testa där och vi gick runt i flera timmar. Jag testade skrika i en grej som mätte hur högt jag skrek och jag kom upp i 123 decibel, över smärtgränsen :)

Körde någon bana med en metallkula också, massa olika grejor skulle man göra för att få den att åka genom hela banan. Vi spelade lite spel och testade våra hjärnor, jag hamnade bland de 16 bästa av alla 100000-tals besökare som testat ;)

Vi provade även att köra skotare (dock en väldigt liten) och plocka upp små träd, jag var faktiskt rätt bra på det - Pappa skulle ha blivit stolt över mig!

Vi 16-17-tiden for vi hemåt och passade på att hyra några filmer på vägen också. Såg en av dem igårkväll: "bron till terabitia" och uscha vilken sorglig film, jag satt ju bara och grät hela tiden! Det var en barnfilm men det vet jag väl inte om jag håller med om riktigt. Den visade iaf hur hårt livet kan vara men att man faktiskt kan klara av det med lite fantasi och ett öppet sinne :)

Ska sätta mig och måla lite nu hade jag tänkt.

Jag blev utmanad!

Jag blev utmanad av Malin :)

Vad jag har i min/mitt:
Kylskåp: Rester efter studentmiddagen igår och även tårta!
Frys: Massa matlådor och fryst köttfärs.
Skafferi: Basmat och kaninmat :)
Handväska: Plånbok, 4(!) påsar tuggummi, och nycklar.
Sminkväska: Allt möjligt.
Badrumshylla: Schampo, balsam, raklödder.
Förråd: Kartonger som vi nyss städat och rensat ur!
Hjärna: Massa minnen, tankar om sommaren och massa annat.
Jackficka: Bajspåsar, lypsyl och en penna.
Kryddskåp: Olika sorters kryddor och lite frön som inte blivit sådda!
Barskåp: Har lite sprit och sånt på en hylla i bokhyllan ;)
Köksbänk: Sodastream, morteln och lite förvaringsburkar.

Jag utmanar alla som vill och orkar :)

En händelserik vecka + STUDENTEN!

Hade så jävla ont efter att jag dragit tanden förra onsdagen så på torsdagen blev det en fylla igen ;) Var på skolan mitt på dan och lämnade in datorerna och sen gick jag, Viktor och Thomas hem till Kristian och spelade lite Guitar Hero, fan vad jag ägde, haha :P Runt 16-tiden drog vi på donken för killarna var hungriga och efter det mötte vi upp hela klassen utanför ett spa i stan. Vi badade bubbelpool och bastade i ångbastu (även lite i en vanlig bastu med) och drack pilsner såklart ;) Var så jävla härligt och två timmar flöt förbi fort som bara den. När vi var klar och hade duschat och fixat oss drog vi hem till Erik & Sanne allihop och det var kul att umgås med alla. Känns så jävla synd bara att vi inte hittat på massa innan eftersom det var så kort tid kvar i skolan.. Jaja, blev många timmar där iaf innan vi drog till stan igen och gick på krogen. Stannade inte så länge eftersom jag var så törstig och bara ville hem och dricka vatten, så jag och C tog taxi hem och somnade direkt!

I fredags skulle alla som fått ett slutbetyg få hämta ut sina datorer GRATIS :) Så jag var där och hämtade ut den först av alla på hela skolan och sen stack jag direkt för att C skulle hämta upp mig i stan. Det blev färd mot Östersund direkt och väl där började partajet igen ;) Hämtade upp Annika och sen drog vi upp till Rasmus en sväng innan vi stack till Österäng. Var mycket folk och glada studenter som man hejade på och vi hade hur kul som helst. C stack till bilen och satt där länge för det var så dåligt väder men jag hade ju Annika och alla killar som flockades runt henne. Finaste kommentaren hon fick: "Fan vad snygg du är, ska du följa med hem till mig och knu**a" haha :P Var en sväng till rådhuset och sjöng om en banan eller nåt och sen gick vi till österäng igen. Rasmus var full och vi hjälpte honom hem och sen ringde Annika till Viola som kom och hämtade oss i stan. Jag & C åkte hem till mamma och Annika följde med Viola :) Det var en lyckad kväll och jag mådde dessutom bra dagen efter ;)

Efter helgen åkte vi hem till Sundsvall igen och jag har fixat & donat med datorn som nu äntligen INTE är låst och jag kan göra precis vad jag vill :D Bara för att jag kan/får så har jag installerat järnet på datorn, haha :P

I onsdags skulle vi samlas på skolan 9.30 trodde vi men så var tydligen inte fallet för hela skolan var öde. Fick skjuts av Henkes mamma upp på Norra berget där vi skulle spendera dagen med alla andra 3:or på skolan och tävla om i vilken turordning vi skulle springa ut på studenten. Sagt och gjort, vi trotsade spöregnet och tävlade - Spikade, kastade ägg, gick en hinderbana med ögonbindel och plockade så många klädnypor som möjligt med en hand. Sista tävlingen var dans, vi backade när vi såg hur seriöst alla andra klasser hade tagit det så vi visade aldrig våran dans, haha! Gick hem igen efter det var över och var dyngsur när jag väl kom hem så då mös jag med Odin i soffan resten av kvällen :)

Igår torsdag var det STUDENTEN och jag klev upp kl.5 för att hinna fixa lite innan jag skulle iväg på champagnefrukost vid 7. Kom dit ½ timme innan och var nästan först av alla så jag satte mig på en parkbänk och öppnade första ölen för dagen :P Klassen kom allt eftersom och vid 8 drog vi till skolan. Där skulle vi tydligen göra en skylt med vårat klassnamn och det blev min uppgift. Det gick ju lite som det gick eftersom jag inte var helt nykter med det fick duga iaf! Stack på donken efter det och åt lite innan jag tog bussen hem för att byta om och göra mig iordning inför studenten :D

Mötte mamma, Reijo & Angelica som precis kommit från Östersund för att fira mig och jag fick skjuts till skolan vid halv 12. Vi gick med klassen till stadshuset för att mingla lite, få betyget och passade även på att skriva i mössorna. Fick veta ordningen på utspringet och... ehhh... jo, vi kom sist... Gick runt och samlades i en kö precis innan utspringet och då började pirret i magen! Kändes som det tog en evighet innan det var våran tur men FYFAN vad härligt det var att springa ut och gå upp på scenen! Man skulle ställa sig där och sjunga studentesången med det var knappt någon av killarna i klassen som visste hur den gick så det blev en låt som Hägglund kom på på morgonen istället, haha vilken syn :P

Det delades ut lite priser och sånt innan vi fick gå och hälsa på våra familjer, jag fick blommor och det togs massa kort :) Sedan bar det av upp på flaket, Angelica tog jag med mig men hon tyckte inte det var så kul. Åkte runt i stan ett tag och hälsade på alla vi åkte förbi och vi sjöng, skrek och skrattade hela tiden. När det var klart åkte var och en hem till sig och jag var så trött så jag somnade när jag kom hem :P Mamma väckte mig vid 17 och då var det middag, renstek med sås och potatisklyftor, så jävla gott! Var kanske inte så social vid middagsbordet för jag var fett bakis, haha vilken bakvänd dag :P Fick lite presenter, en skitsnygg ring och en vinöppnare, lite pengar och blommor :) Efter maten skjutsade mamma & Reijo in mig & C till stan innan dom åkte hem till Östersund igen. Vi mötte upp Thomas & Kristian och gick hem till Fredde för att festa. Dit kom klassen allt eftersom tiden gick och vi blev fullare och fullare allihop ;) Det var tydligen inte bara jag som varit så trött så jag somnade när jag kom hem, många hade gjort det efter den tidiga champagnefrukosten :P

Vid 22-tiden började vi gå ner mot stan och vi hann även bli stoppade av polisen :P Fick en varning och sen fortsatte vi gå mot avenyn där det var studentfest. Tror aldrig jag har druckit så mycket alkohol på en enda dag förut men det var fett kul att festa och fira studenten! Jag dansade och snackade med massa folk och var helt slut när vi åkte hem vid 2 inatt.

Vaknade vid 10 imorse och var bakis som fan, "är huvudet dumt får kroppen lida" sa mamma när jag ringde henne för att klaga :P Tog en promenix med Odin till arbetsförmedlingen så nu är man inskriven där också :) Kom hem nu vid 16 så det blev en väldigt lång promenad och Odin badade även lite i ån på vägen hem för det blev så varmt :)

Så nu sitter jag här och är plötsligt arbetslös istället för studerande och undrar hur fan det ska gå utan pengar?

Aj fan!

Har haft så ont i min jävla kindtand som jag råkade bita sönder för någon månad sedan när jag tuggade på tungpiercingen. Varit in två gånger och fått den provisoriskt lagad och senaste lagningen släppte för någon vecka sedan. Har fått ondare och ondare sedan dess och idag stod jag inte ut utan var tvungen att åka till Timrå till folktandvården :(

Anledningen att jag fått vänta var för att de tyckte jag var alldeles för ung för att dra ut en tand som förövrigt var helt frisk, men jag har inte massa tusenlappar i bakfickan som jag kan punga ut med för att göra en rotfyllning så hejdå tanden!

Har nyss kommit hem och sitter med tussar i munnen för att det ska sluta blöda nu, måste börja göra lite matlådor och tvätta nu också för när C slutar ska vi till Birsta och kika på en hundbur till Odin att ha i nya bilen :)

Underbar dag!

Vilken otroligt underbar dag det blev idag :D Tog bussen in till stan och mötte upp klassen vid 13-tiden och efter mycket om och men tog vi oss äntligen iväg. Jag åkte med Jonte, det är kul för han kör som en dåre lite då och då ;) Vi satte oss vid en fin strand och grillade i ett oljefat som Hägglund hade skurit itu :) Det var hur varmt och fint som helst och vi hade det jättemysigt.

Det blev lite volleyboll och kubb-spel också och även massa snack i den superfina sanden! Helt plötsligt kom världens flock med måsar och tog mat som stod kvar på bordet :P Efter ungefär 5 timmar började det regna så då packade vi ihop och började åka hemåt igen. Jag fick skjuts av Jonte ända fram till dörren här hemma och det var uppskattat, tack så mycket!

Imorgon ska jag städa och tvätta för det är inget speciellt bestämt då :)

Grillning & Öl

Nyss klivit upp och duschat, ska gå på promenad med Odin och sen åka in till stan. Ska möta upp klassen kl 13 och sen ska vi trycka in oss i de bilar som finns och åka ut på Alnö och grilla :D Ska bli najs det, har alkoholen med mig även denna gång ;) Snackades om att det skulle vara fest hos Erik efteråt så får se om det blir så.

Fyfan vilken härlig tid nu fram till Studenten, kort tyvärr men det kan man ju inte göra någonting åt.. Nä, nu måste jag ut med vovven och sen ner och handla till grillningen :)

Hej slutbetyg!

Fick veta vad jag har för betyg idag, fett nöjd över vad jag åstadkommit trots all skit som har varit nu sista tiden! Fick ett IG men det är ju inte så konstigt då jag mått dåligt och inte orkat vara i skolan. Jaja, såhär ser det ut iaf :)

Datorkommunikation - G
Datorkunskap - VG
Desktopp - VG
Digitalteknik A - MVG
Elektronik grundkurs - MVG
Elkunskap - MVG
Ellära A - MVG
Engelska A - MVG
Engelska B - VG
Estetisk verksamhet (MUSIK) - MVG
Fysik A - G
Idrott och hälsa A - VG
Idrott och hälsa B - G
Lokala nätverk A - VG
Lokala nätverk B - IG :(
Matematik A - MVG
Matematik B - VG
Matematik C - G
Naturkunskap A - MVG
Operativsystem Linux - VG
Operatisvsystem Windows XP - G
Persondatorer - VG
Programhantering - VG
Programmering A - MVG
Projekt och företagande - MVG
Projektarbete - G
Religionkunskap A - G
Samhällskunskap A - G
Småföretagande A - MVG
Svenska A - MVG
Svenska B - VG
Webbdesign - VG

RSS 2.0