En liten semester till!

Japp, vi har beslutat oss för att ta en semester till nu med husvagnen. Vi åker till Östersund en vecka, antingen far vi ikväll eller tidigt imorgon. Ska bli kul att visa upp Emma för de som inte sett henne på länge, hon har ju vuxit så mycket mentalt nu så jag tror vissa kommer få en chock över hur mycket som hänt senaste tiden! Mammas lilltjej ♥
 
Ska packa iordning massa från lagret strax, måste ju forsätta jobba även när vi är borta. Bra med husvagn då, jag & Emma har hela bakre vagnen för oss själva, får plats med mycket under sofforna där så det ska nog gå bra :) Jag jobbade ju hela förra semestern när vi for runt i hela Sverige.
 
Vi åker från Östersund på onsdag igen, stannar till här hemma för att sova en natt & sen åker vi vidare till Stockholm. Stannar där till nästa onsdag innan vi åker hem igen har vi tänkt. Ja så fungerar vi, hux flux planerar vi något & så bara gör vi det ;) Ska bli skönt med lite avkoppling hemifrån vardagen & kul för Emma hoppas jag.
 
Nu väntar jag på att Emma ska vakna så vi kan gå ner & skicka lite ordrar & sen väntar vi på att Christopher ska komma hem från ett möte han är iväg på. Var ju rättegång idag, var rätt trött när vi skulle dit för jag höll på med tvätten till 03.30 inatt så att kliva upp kl.8 var inte sådär jättefrestande! Självklart gjorde advokaten allt för att vi inte ska få något för mopeden, allt från att den var ju gammal & inte värd något till att hans klient hade lagat massa eftersom den ju var trasig?! Ja herregud, mycket ska man vara med om. Mopeden har några år på nacken men den var inte trasig på något vis, Christopher använde den ju nästan varje dag tills den blev stulen. Däremot är den ju trasig nu efter de stal & förstörde den. Om två veckor kommer domen så vi får vänta & se.

Mitt hjärta ♥

Att få vara mamma är den största lyckan i mitt liv, det är så underbart att få se Emma växa & bli större för varje dag som går. Allt hon lär sig & gör värmer i mammahjärtat ♥ När jag ska gå ut med Odin & Emma står i dörren & skickar slängkyssar, så härligt! Nu har hon även börjat komma fram & ge pussar när hon känner för det. Det är härligt att få den bekräftelsen av sitt barn, en större kärlek kan inte finnas.
 
Jag har alltid längtat efter barn, en egen familj att ta hand om. Det har varit min dröm ända sedan jag var jätteliten & att få leva den drömmen på riktigt är det bästa någonsin! Min dotter är min största skatt i livet & jag ser fram emot alla år framöver när jag får följa Emmas uppväxt ♥
 
Idag har vi jobbat på & Emma tycker det är kul att leka med alla grejor hemma efter dagarna vi var borta med husvagnen. Vi tog också en promenad ned till affären & Emma fick spatsera på själv när vi skulle hem igen. Hon ville inte hålla någon av oss i handen utan skulle gå själv, hon ville gå mellan oss & tyckte det var jättekul att få gå som hon ville. Det gick bra ända till vi nådde vår gård & lekparken lockade för mycket, då vek hon minsann av!
 
Humör har hon fått också, hon visar tydligt när något inte är som hon vill att det ska vara. Just nu är det mest gulligt men jag hoppas inte hon ärvt mitt humör för då blir det jobbiga år framöver ;)
 
Imorgon vid 9-10 ska vi på rättegången, jag vet inte om jag går in eftersom jag gissar att Emma inte har lust att sitta stilla så vi stannar nog utanför. Får se hur det går, antar att vi inte får veta direkt om vi får skadestånd eller inte utan det dröjer nog några dagar eller kanske veckor.
 
Ikväll/inatt har jag tvättstugan, fanns ingen annan tid än mellan 23-03 så jag får hålla mig vaken! Skönt när det är gjort iaf så jag får hålla ut. Ska försöka träna lite också, har börjat lite smått de kvällar jag har haft tid & ork för nu ska kilona bort! Har redan gått ned några kilo bara genom att tänka mer på vad jag stoppar i mig så jag hoppas det fortsätter i samma riktning nu :) Min målvikt ligger på 50kg, låter rätt lite men då får man ha med i beräkningen att jag inte når längre än 155cm över marken också ;)

Ny husvagn!

Ja, vi for ju som sagt söderut i torsdags kväll. Hamnade i Glada Hudik där vi tog in på camping för att tälta första natten, klockan hann bli långt efter 23 innan vi kommit på plats & satt upp tältet. Ja så var det bara att packa in sovsäckar, hund & barn. Var ju som inte sådär jätte-enkelt som jag hade trott ;) Emma tyckte det var spännande med tält så hon ville INTE sova! Kan bara tänka mig vad alla runtomkring tyckte & tänkte med en stojande unge på området mitt i natten..
 
Hursomhelst så somnade vi allihopa tillsist, kanske när klockan närmade sig morgon, vi kikade inte på klockan. När vi vaknade tog vi en dusch, packade ihop & checkade ut. Så började husvagnsjakten på blocket. Kikade på några intressanta vagnar innan vi hittade en som vi gillade allihop! Christopher hade med sig en fuktmätare så vi kollade vagnen noga & den vi köpte hade inga vattenskador alls :) Det blev en Sävsjö denna gång, jättefint skick & vi har en del ideér på förbättringar. Bland annat satte vi upp LED-slinga i bakre delen idag som gjorde den 10 gånger snyggare ;)
 
Efter vi fixat med betalning samt skrivit papper styrde vi kosan mot Uppsala, kom fram precis innan Fyrishov camping skulle stänga så vi hann få oss en plats. Tur det, de hade bara två platser kvar! Parkerade vagnen & åkte till Flogsta där vi skyndade oss att handla lite innan vi var tvungen tillbaka eftersom grindarna stängs kl. 23. Kära gamla Fyrishov, där vi bodde över ½ år i gamla husvagnen när vi båda jobbade i Uppsala, känns lite som att komma hem när vi åker dit ♥
 
Lördagen spenderade vi strosandes i stan, det vanliga besöket på Café Storken där jag provade ännu en ny Milkshake & sen myste vi i vagnen resten av kvällen. På söndagen träffade vi Anders & fikade, pratade samt gick till stan för att äta en sen middag. Emma somnade i vagnen på vägen till stan så vi kunde äta i lugn & ro ;) När vi skulle gå hem igen började det störtregna & då menar jag verkligen STÖRTREGNA så vi tog skydd under ett tak innan vi insåg att regnet skulle hålla på ett bra tag så det var bara att traska vidare i det kalla blasket. Väl tillbaka åkte alla kläder av & vi fick mysa under täcken & filtar för att återfå värmen igen.
 
Måndag förmiddag började turen hemåt mot Sundsvall igen, Emma tyckte inte det var så kul att åka bil så det blev många stopp på vägen för att sträcka på benen, kom hem vid middagstid. Sen har det varit jobb på schemat, packade ihop oss & sov en till natt i vagnen på husvagnsparkeringen ifall tjuvarna skulle återkomma & försöka stjäla våran gasol igen men de lös med sin frånvaro.
 
Ska fixa lite i vagnen innan vi åker till Östersund för att träffa familjen, sedan blir det Stockholm framöver så Emma får träffa sin farfar & övriga släktingar där nere. Får se när vi åker, har en del saker som måste göras först, bla rättegången angående mopeden på torsdag..
 
Nu blir det snart sängen, är trött efter den lilla semestern, haha! Alla andra i familjen sover redan sött så det är bara jag kvar, godnatt!

Impulsiv semester!

Jag & Christopher är båda två ganska impulsiva, vi kan komma på något helt plötsligt som vi vill göra tex & så gör vi det. Som nu för någon timme sedan när vi kom på att bara för att husvagnen står obeboelig nu så måste vi ju inte skippa semester i år. Vi kom på att vi kan ju faktiskt åka söderut & kanske hitta en vagn att köpa på vägen! Sagt & gjort, nu ligger allt packat - Tält, kläder, sovsäckar, liggunderlag etc - Så om ca 30 minuter sticker vi! Härligt, härligt :)
 
Dock blir det en kortis, hemma igen senast sönd/månd för att återgå till jobb som måste göras. Men ändå, skönt att komma bort lite. Blir nog Hudiksvall som första anhalt så far vi mot Uppsala imorgon tror jag. Vi får se, tar dagarna som de kommer så blir det nog bra :)

Jobb & gamla minnen

Sitter & jobbar nu, passar på när Emma sover för natten så slipper jag bli avbruten. Kom helt plötsligt på att jag skulle testa googla på min första hemside-adress på den tiden när jag sålde mina handgjorda smycken, isabelldesign hette den då, haha ;) Hittade en del bloggar som skrivit om mina smycken samt en del bilder på smycken som folk köpt av mig. Fick ju igång det rätt snabbt & började sälja rejält, så snabbt att jag inte hann med riktigt själv eftersom jag satt & gjorde alla smycken själv!
 
Gav bort ett gratis smycke till bloggerskan Engla som hon visade upp & hade flera hundra mail strax efter hon bloggat om det från massor av folk som ville köpa samma halsband som hon fått. Tyvärr tog det stopp där, när pappa dog så jag stängde ner hemsidan för jag orkade inte lägga energi på den då. Ibland undrar jag hur det hade blivit om jag fortsatt, kanske hade hunnit växa rejält vid det här laget ;)
 
Men det känns bra att jag tog steget några år senare & startade företag iaf, jag vill stå på egna ben & sköta mitt utan andra inblandade.

Besök & mammaträff

Förra veckan kom systeryster hit för att stanna några dagar. Har kunnat jobba på lite bättre med henne här som har kunnat leka med Emma så jag har haft mer fritid de här dagarna :) Vi har kikat in drakfestivalen, lagat massa god mat & varit en sväng till Birsta nu när Angelica var här. Hon stannade till idag, tog tåget hem vid 14-tiden.
 
I fredags var det mammaträff hemma hos Anna. Vi hade bestämt att vi skulle göra sushi, spännande eftersom jag aldrig ätit & definitivt aldrig gjort sushi. Jag fick till några rullar & det var riktigt kul att göra :) Och inte nog med det, det var supergott också! Så gott att jag bestämde att vi skulle göra det dagen efter hemma också.
 
Sagt & gjort, vi köpte ingredienserna dagen efter. Körde bara lax med grönsaker i våra & köpte färsk lax som de skivade färdigt redan i butik så de skulle gå att frysa ned snabbt eftersom vi tänkte äta det samma dag. Blev lika bra även då, Angelica som aldrig smakat sushi heller tyckte också riktigt mycket om det. Kul grej som vi definitivt kommer att fortsätta med här hemma :)
 
 
Idag var vi iväg & storhandlade efter vi släppt av Angelica vid tåget så nu gapar inte skåpen tomma här hemma längre ;) Ska ut med Odin snart, hoppades på att regnet skulle avta men det har bara ökat nu mot kvällen. Vi vaknade imorse av att det regnade så kraftigt att det nästan inte gick att se något genom fönstren, helt sjukt! Det forsade vatten på vägarna & stuprören gick på högfart! Tur det var uppehåll under dagen när vi var ute & gjorde ärenden.
 
Resten av kvällen får vi se vad det blir, troligtvis bara ta det lugnt med Christopher :)
 

RSS 2.0