Ny husvagn!

Ja, vi for ju som sagt söderut i torsdags kväll. Hamnade i Glada Hudik där vi tog in på camping för att tälta första natten, klockan hann bli långt efter 23 innan vi kommit på plats & satt upp tältet. Ja så var det bara att packa in sovsäckar, hund & barn. Var ju som inte sådär jätte-enkelt som jag hade trott ;) Emma tyckte det var spännande med tält så hon ville INTE sova! Kan bara tänka mig vad alla runtomkring tyckte & tänkte med en stojande unge på området mitt i natten..
 
Hursomhelst så somnade vi allihopa tillsist, kanske när klockan närmade sig morgon, vi kikade inte på klockan. När vi vaknade tog vi en dusch, packade ihop & checkade ut. Så började husvagnsjakten på blocket. Kikade på några intressanta vagnar innan vi hittade en som vi gillade allihop! Christopher hade med sig en fuktmätare så vi kollade vagnen noga & den vi köpte hade inga vattenskador alls :) Det blev en Sävsjö denna gång, jättefint skick & vi har en del ideér på förbättringar. Bland annat satte vi upp LED-slinga i bakre delen idag som gjorde den 10 gånger snyggare ;)
 
Efter vi fixat med betalning samt skrivit papper styrde vi kosan mot Uppsala, kom fram precis innan Fyrishov camping skulle stänga så vi hann få oss en plats. Tur det, de hade bara två platser kvar! Parkerade vagnen & åkte till Flogsta där vi skyndade oss att handla lite innan vi var tvungen tillbaka eftersom grindarna stängs kl. 23. Kära gamla Fyrishov, där vi bodde över ½ år i gamla husvagnen när vi båda jobbade i Uppsala, känns lite som att komma hem när vi åker dit ♥
 
Lördagen spenderade vi strosandes i stan, det vanliga besöket på Café Storken där jag provade ännu en ny Milkshake & sen myste vi i vagnen resten av kvällen. På söndagen träffade vi Anders & fikade, pratade samt gick till stan för att äta en sen middag. Emma somnade i vagnen på vägen till stan så vi kunde äta i lugn & ro ;) När vi skulle gå hem igen började det störtregna & då menar jag verkligen STÖRTREGNA så vi tog skydd under ett tak innan vi insåg att regnet skulle hålla på ett bra tag så det var bara att traska vidare i det kalla blasket. Väl tillbaka åkte alla kläder av & vi fick mysa under täcken & filtar för att återfå värmen igen.
 
Måndag förmiddag började turen hemåt mot Sundsvall igen, Emma tyckte inte det var så kul att åka bil så det blev många stopp på vägen för att sträcka på benen, kom hem vid middagstid. Sen har det varit jobb på schemat, packade ihop oss & sov en till natt i vagnen på husvagnsparkeringen ifall tjuvarna skulle återkomma & försöka stjäla våran gasol igen men de lös med sin frånvaro.
 
Ska fixa lite i vagnen innan vi åker till Östersund för att träffa familjen, sedan blir det Stockholm framöver så Emma får träffa sin farfar & övriga släktingar där nere. Får se när vi åker, har en del saker som måste göras först, bla rättegången angående mopeden på torsdag..
 
Nu blir det snart sängen, är trött efter den lilla semestern, haha! Alla andra i familjen sover redan sött så det är bara jag kvar, godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0