Besök & mammaträff

Förra veckan kom systeryster hit för att stanna några dagar. Har kunnat jobba på lite bättre med henne här som har kunnat leka med Emma så jag har haft mer fritid de här dagarna :) Vi har kikat in drakfestivalen, lagat massa god mat & varit en sväng till Birsta nu när Angelica var här. Hon stannade till idag, tog tåget hem vid 14-tiden.
 
I fredags var det mammaträff hemma hos Anna. Vi hade bestämt att vi skulle göra sushi, spännande eftersom jag aldrig ätit & definitivt aldrig gjort sushi. Jag fick till några rullar & det var riktigt kul att göra :) Och inte nog med det, det var supergott också! Så gott att jag bestämde att vi skulle göra det dagen efter hemma också.
 
Sagt & gjort, vi köpte ingredienserna dagen efter. Körde bara lax med grönsaker i våra & köpte färsk lax som de skivade färdigt redan i butik så de skulle gå att frysa ned snabbt eftersom vi tänkte äta det samma dag. Blev lika bra även då, Angelica som aldrig smakat sushi heller tyckte också riktigt mycket om det. Kul grej som vi definitivt kommer att fortsätta med här hemma :)
 
 
Idag var vi iväg & storhandlade efter vi släppt av Angelica vid tåget så nu gapar inte skåpen tomma här hemma längre ;) Ska ut med Odin snart, hoppades på att regnet skulle avta men det har bara ökat nu mot kvällen. Vi vaknade imorse av att det regnade så kraftigt att det nästan inte gick att se något genom fönstren, helt sjukt! Det forsade vatten på vägarna & stuprören gick på högfart! Tur det var uppehåll under dagen när vi var ute & gjorde ärenden.
 
Resten av kvällen får vi se vad det blir, troligtvis bara ta det lugnt med Christopher :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0