Ett år senare..

Jahopp, så har ännu ett år & en födelsedag passerat. Börjar få åldersnoja, 24år & nästan halvvägs till 50! Får panik över att jag inte ska hinna göra allt jag vill i livet, men det ordnar sig nog :) Min födelsedag spenderades på gatufesten med Christopher & Emma. Vi mös i solen, drack lite vin o cider & Christopher bjöd mig på massa karuseller :) Avslutade med en riktigt fin middag som satt fint i magen men mindre fint i plånboken, haha ;) Riktigt kul dag blev det, kommer nog aldrig växa ifrån karuseller ;)
 
På kvällskvisten promenixade vi hemåt & under vägen hörde Stefan & Britta av sig, de hade precis återvänt från Tyskland & ville komma förbi för att säga hej & tacka för att vi tog hand om deras post medan de var borta. Britta hade bakat en kaka som jag fick också, med en fin flagga eftersom jag fyllde år :) De hade öven köpt med sig choklad även denna gång från Tyskland, Milka som blev en favorit för mig när pappa jobbade där & hade med sig hem till mig :) Fick också ett presentkort av mamma på kläder så vi var iväg till Birsta en sväng så jag kunde köpa mig lite nytt, det var välbehövligt!
 
Sedan har det väl inte hänt så mycket, vi har fullt upp med jobb både jag & Christopher. Är mycket svårare att hinna med nu när Emma bara sover en gång mitt på dagen & sen inte somnar förrän 19-20 på kvällen igen, men det går & jag är nöjd med att vi hinner spendera så mycket tid med henne trots att vi jobbar. Vi tackade ju nej till den dagisplats vi fick för vi har henne hellre hemma ett tag till, kanske blir i början av nästa år istället. Det får tiden utvisa helt enkelt, så länge det funkar att ha henne hemma & hon inte har behovet än av massa kompisar så ser jag hellre att hon får vara med oss :)
 
Nu är det skönt med lite helgvila, Christopher hjälpte mig med mitt jobb imorse för det var mycket jag skulle hinna med så det är klart nu. Så nu är iaf jag ledig & kan spendera helgen med Emma, Christopher jobbar dock för fullt inne på sitt kontor så vi lär inte se så mycket av honom idag känner jag på mig ;)
 
Nu ska jag ta & laga till lite mat innan Emma vaknar igen, trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0