Nu är våren här!

Så superhärligt att snön äntligen börjar smälta bort & marken börjar synas! Vissa dagar är så varma så det känns som man vill springa ut i bara linne men det är kanske inte riktigt läge för det än ;)

Igår var vi upp till Sidsjön & grillade korv med två andra familjer med barn, solen lyste & det var så varmt att man bara njöt hela tiden :) Vi stannade där några timmar innan det bar hemåt igen. Hann nästan inte komma innaför dörren förrän Stefan & Britta ringde & bjöd dit oss så då var det bara att klä på sig igen & promenixa hem till dem. Blev fika & snack långt in på kvällen men tillsist sa Emma stopp & ville hem för att sova så då gick vi hem i regnet som kom. Emma somnade sött i vagnen & det var bara att bära in henne till sängen så  fortsatte hon sova hela natten ♥
 
Dagen har bestått av jobb, har bla lagt en ny order på lite smått & gott till hemsidan :) Har haft kliande ögon hela dagen också, först nu ikväll kom jag på att fan - nu börjar helvetet med pollen igen! Så fruktansvärt less på det, har blivit värre de senaste åren med rinnande ögon, näsa, kliande hals.. usch & fy!
 
Imorgon blir det troligtvis kyrkis med lilla Emma, hon älskar att få leka av sig med de andra barnen :)
 
Nu ska jag ta en promenade med Odin, sen blir det lite träning & efter det kryper jag ner i sängen ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0