En svår nöt att knäcka

Så vad har vi haft för oss idag? Jag klev upp tidigt & jobbade medan resterande i familjen sov sött. Fick bort en del innan Emma vaknade & då tog vi en promenad med Odin. Det var soligt & fint, ganska lagom temp så det var härligt.

Sen inväntade vi posten eftersom vi väntade på paket till Emma från Stockholm, kom även ett paket från Canada. Från Canada kom en likadan leksak som Christopher hade när han var liten, någon spiongrej typ, vi köpte den på eBay tills Emma blir lite äldre :) Från Stockholm kom det kläder från två av Christophers fastrar.


Den rosa jackan & mörkblåa sjömansklänningen med hatt kom på posten igår, det var från Christophers farmor. Idag kom två fina bodys, två fina klänningar, två par strumpor, en söt röd tyll-kjol & två hårband med blommor. Emma gillade nog kjolen allra bäst för den ville hon känna på direkt & då skrattade hon så härligt ♥

Resten av posten idag var ju sådär lite mindre rolig, räkningar samt ett fint brev från hyresvärden. Nu är efterfrågan på lägenheter för stor så alla som inte pluggar på miun måste vara utflyttade senast i januari, så nu börjar skiten med att få tag på boende IGEN! Så jävla jobbigt, trodde vi hade till sommaren på oss men hejsvejs så ska vi ut. Förstår att studenterna ska ha boende i första hand, men det är ju lite jobbigt för oss nu när vi har Emma & inte vet hur vi ska få tag på ny lägenhet.

En svår nöt att knäcka, nu har vi en hel del att försöka fixa framöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0