Dags för vaccinering igen..

Ska snart iväg med Emma till BVC, läkarbesök & vaccinering står på schemat idag. Uscha, var lika nervös förra gången hon skulle vaccineras! Får hoppas hon inte blir ledsen så länge & att hon slipper feber efteråt.. Sist blev hon hängig & febrig och det svider i mammahjärtat att se ♥
 
Vi har varit i Östersund 10 dagar, kom hem i söndags kväll. Varit riktigt mysigt att få spendera tid med familjen & även hunnit med att träffa några vänner :) Var skönt med en liten paus från jobbet också, men det har vi inte tid med mera nu ;) Har varit lite krångel med att få paket utskickade från Kina pga ändrade regler i deras tull så jag har väntat nästan två månader på massa grejor, men som tur var låg AVI:er här hemma & väntade efter vi hade varit i Östersund så nu har jag fått det mesta!
 
Så idag blir det jobb, jobb, jobb. Kul att få komma igång igen :) Igår var vi hem till mamma Emma & Eira för att träffa massa mammor med bebisar, fikade gott & pratade massor. Emma sov större delen av tiden, lillskruttan ♥ Hon har också börjat ta sig framåt, inte så att hon direkt kryper men hon ålar & drar sig fråmat så vips har hon kommit någon meter!
 
Nu ska jag ut med Odin innan Emma vaknar, sen ska vi gå ner till BVC.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0