INTE kul med Snö!

Hehe, tyckte det var lite roligt att förra blogginlägget hette "Kul med Snö" så efter dagens händelser fick detta heta "INTE kul med Snö" Det började ju snöa sådär lite lagomt & härligt i förrgår, sedan ökade det under natten & imorse gick det knappt att ta sig ut ur vår port! Det var snövallar ÖVERALLT, efter jag fått upp porten gick den inte att stänga igen för all snö & jag fick klättra över snövallarna för att ta mig fram. Odin tyckte det var najs, han gillar ju att leka i snön vilket jag vuxit ifrån litegrann ;)
 
Iaf så skulle Christopher ta sig iväg för att jobba vilket inte var helt lätt i all snöyra så vi skulle ställa på bilen som vi haft avställd några veckor nu. Sagt & gjort, men då upptäckte vi ju såklart att den skulle besiktigas IDAG för att få köras så då fick vi boka en tid, som tur var fanns det tider med så kort varsel så det fick relativt smidigt. Dock var det inte lätt att ta sig fram med bilen, snö överallt! Massa bilar som stod & inte kunde ta sig någonstans, det var bara en fil i vägen som trafiken från båda håll fick samsas om & det var svårt att se var vägen var ens. Men hursom så kom vi fram tillslut, MEN då var tiden ute - Vi hade krånglat i snövädret så vår tid inte gällde längre & pengarna vi betalat för tiden var GONE!
 
Tog Emma på armen & satte på mig mitt finaste smile & traskade in på Bilprovningen för att förklara läget. En surgubbe tyckte vi skulle boka en ny tid medan en annan snäll man sa att han kunde kika på bilen så det var inga problem :) Bra det! Så då tog det inte länge förrän bilen gått igenom utan anmärkning :)
 
Resten av dagen har bestått av jobb för både mig & Christopher. Jag har även lagat kasslergratäng, ett nytt oprövat recept jag hittade häromdagen. Tyckte den blev god så får se vad Christopher tycker imorgon när han ska smaka den. Hittade flera nya recept när jag kikade runt häromdagen, gjorde en matlista & handlade allt som behövdes till det nya & vi har hittills provat en 4-5 olika recept som faktiskt blivit riktigt goda allihopa. Min tanke är att vi ska laga maten, fota den & om den är riktigt god sedan gör en egen kokbok att ha här hemma så man alltid har nytt att välja på när inspirationen saknas :)
 
När Christopher kom hem idag var Odin superglad & skulle såklart visa sitt tuggben för honom, så följde han med husse in på toaletten när han skulle tvätta glasögonen & vi hör ett "plums" - Så stod Odin där & kikade ned på sitt tuggben som lagt sig tillrätta på toalettbotten. Jag fick såklart äran att ta upp det & lägga det i soporna då vi inte hade någon vidare lust att ge det till Odin efter det badat.. Så imorgon blir det ned & köpa ett nytt till vår sötnöt ♥
 
Nä nu ska jag ta & lägga mig, resten av familjen har lagt sig så det är väl dags för mig också. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Malin Olsson

Är heller inte så imponerad av snön som kommit. Alldeles för mycket på så kort tid. Jag har också haft den tanken att ta foton på mat vi gillar och göra en egen kokbok att ha hemma. Har faktiskt fotat ett par rätter det senaste året. Kanske får bli vårt nästa scrapprojekt... Har ju en BIA så vi kan göra egen bok... :)

Ha det bra. Kram Malin

Svar: jaa, det vore ett riktigt roligt & användbart projekt :) Ska komma ihåg att fota maten bara, ofta vill man ju bara börja äta direkt & då är det ju försent ;) Kram
Isabell Asp

2012-12-02 @ 16:59:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0