Snart har vi ett RIKTIGT hem!

Christopher kom hem med massa kartonger & grejor förra veckan så vi har plockat med alla grejor sedan dess. Mitt & Emmas rum är nästan helt klart, Christophers kontor är färdigt & vardagsrummet håller vi på att fixa det sista med. Bokhyllorna är uppe & i vitrinskåpet står alla glas fint uppradade - Härligt!
 
Verkligen myser inombords när jag äntligen fått tillbaka känslan att det här är HEMMA, vårat alldeles egna hem! Även fast vi bott i tre olika lägenheter här i Sundsvall under de senaste 1½ åren sedan vi kom tillbaka hit så är den här den första som känns som ett riktigt hem. Snart är allt klart & vi är äntligen hemma på riktigt igen efter alla år som vårat bohag varit nedpackat i förråden.
 
Att bo två pers & 5 djur på 18kvm var ingen höjdare, addera en graviditet & upptäck att det är i princip omöjligt! Att då byta upp sig till 45kvm var som en dröm & det har fungerat bra fram tills mitt företag behövde breda ut sig & vi plötsligt inte fick plats att jobba i samma rum längre. När Emmas vagga byttes mot spjälsäng var det plötsligt inte alls så lätt att ta sig genom köket där den var tvungen att stå. Operation "Flytta bebis utan att hon vaknar" misslyckades ett antal gånger när vi behövde komma åt något i kyl eller frys.
 
Att då få flytta in i den här lägenheten på 80kvm & ha plats att ta hit alla våra möbler - Ja, det kan inte beskrivas på annat sätt än: Som en dröm!
 
Vi mår riktigt bra hela familjen, här trivs vi bra & här känns det som vi kan stanna i många år framöver :)

Kommentarer
Postat av: Malin

Härligt att ni äntligen känner er hemma. Spännande att få se hur ni fått till det där hemma :) Vi hörs snart. kram kram

2013-03-16 @ 15:06:00
URL: http://malosblogg.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0