Ännu ett nytt hem!

Var som sagt iväg & kikade på en lägenhet i Skönsberg i måndags, var inte så fint skick på den men det hade kunnat fixats enkelt med lite nya tapeter osv. Dock hade de "glömt" att nämna att det ska ske stambyte inom en snar framtid, något som inte kändes sådär jättelockande. Skulle bli utan toa & kök i flera veckor, eventuellt månader så nej - Vi tackade nej!
 
Istället var vi & skrev kontrakt igår på en lägenhet i Granloholm, också en 3:a & i fint skick faktiskt :) Klart det alltid är smågrejor man hade velat haft bättre men den är nog fixad med för inte allt för längesedan ser det ut som. Det enda som inte är bra egentligen är badrummet, men där spenderar man ju inte allt för mycket tid om dagarna - Dock fanns badkar, något som jag längtat efter!
 
 
Planlösningen är inte lika bra som den i Skönsberg men det kommer nog bli bra ändå ;) Jag & Emma ska fortfarande dela rum, men det blir nog mest hennes grejor där inne ♥
 
Vi började flytta in lite grejor redan igår, tog två vändor med bilen så vi fick med oss köksgrejor, bord, kläder & en del småplock. Idag ska vi ta någon vända till & imorgon är det tänkt att vi ska flytta möblerna, har ju inte så mycket möbler här i Sundsvall så det bör gå rätt fort. Sedan kommer mamma hit nästa onsdag & passar Emma medan jag flyttstädar är det tänkt, så är besiktningen av lägenheten på torsdagen.
 
Det här känns riktigt bra, har så mycket idéer på vad som ska fixas! Men det får göras lite i taget, huvudsaken är att vi nu har ett riktigt hem.
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Ser ju jättebra ut. Lägenheten som jag bodde i såg exaxt ut så där med. Fast utan kontoret och balkongen. Jag hade uteplatsen med utgång i köket :) Du får en liten walk in closet med hihi.

Svar: haha, vad precis! jaa, perfekt med walk in closet för jag får plats med både kläder, skor & företagets lager därinne :)
Isabell Asp

2013-01-23 @ 12:44:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0