Snabbare än snabbast!

Tog & fixade en annan lägenhet idag, en precis likadan i samma hus som den jag skrev om nedan, samma yta & planlösning. Enda skillnaden är att den ligger 5 våningar upp :) Sååååå, idag får vi flytta in! Tog den för jag tyckte det blir skönare att ha flytten gjord INNAN bebis kommer så slipper man tänka mer på det sedan, undrar bara hur flyttstädningen ska gå.. Har som lite svårt att städa för magen är ivägen hela tiden & jag går runt som en stor fet valross nu & bara slår i magen överallt för jag glömmer bort att den är där! Tur bebis ligger skyddad därinne iaf :)

Kl. 14 ska vi iväg & skriva papper samt hämta nyckeln till nya lyan & efter det ska Odin till ögonspecialisten för att kika på fläcken han har i ögat, hoppas det inte är något farligt..

 

Christopher är på skolan & nu ska jag käka lite frukost & sedan blir det matteplugg innan det är dags att fortsätta jobba med mitt projekt ;)


Kommentarer
Postat av: tina

Hej
Hittade denna bild när jag sökte på brun fläck i ögat på hund. Hittade just denna fläck på min hund. Vad eg du för svar av vet??
Hur ser det ut nu? Vilken ögonspecialist valde ni dvs vilken ort. Är oerhört tacksam om du kunde skicka svaret till min mail.
Tack på förhand
Hälsningar tina

2012-09-27 @ 16:59:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0