Fiske & eget företag

Lyckades riktigt bra med fisket häromdagen, fick en liten firre på första kastet, haha! Men den var så liten så den fick åka i ån igen för att växa på sig :) Efter det lyckades jag få en till fisk som var större så den behöll vi. Båda två var abborrar den här gången, vi stack oss rejält på ryggfenan både jag & Christopher :(

Jaja, iaf var jag & Odin nere vid ån & fiskade igen dagen efter medan C var på jobbet - och då fick jag en STOR fisk! Det var en Asp, visste inte ens att det fanns en fisk som hette det innan jag flyttade hit till Uppsala, lite kul med tanke på att jag heter det i efternamn ;D Aspen är Upplands landskapsfisk.

Sedan har både jag & C tänk starta egna företag nu, vi har pratat om det länge men det har inte blivit av eftersom vi båda pluggade tidigare & då får man inte rätt till studielån & massa krångel. Hursomhelst så har jag ju testat lite smått innan på hobbynivå att sälja smycken & kort som jag gjort själv så nu tänkte jag sätta igång på riktigt med marknadsföring & hela skiten, haha!

Ska kika lite på blanketterna till skatteverket & bolagsverket senare med Christopher :) Här är iaf lite bilder som jag har tillgång till just nu på grejor jag gjort tidigare:


Kommentarer
Postat av: Malin

Lycka till Gumman!!! Roligt med eget =)

2010-09-30 @ 20:13:31
URL: http://malosblogg.wordpress.com/
Postat av: Isabell

Tack :) Jaa, det ska bli kul att testa på riktigt nu ;) Kram

2010-09-30 @ 22:02:56
URL: http://isabellasp.blogg.se/
Postat av: Malin

Har du en hemsida nu....i sånafall kan man få adressen ? :)



Kram

2010-10-01 @ 16:10:44
URL: http://malosblogg.wordpress.com/
Postat av: Isabell

har ingen ny än, ska vänta tills jag har registrerat ett företagsnamn :)



kram!

2010-10-02 @ 16:26:19
URL: http://isabellasp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0